Прокуратурата обмисля обвинения за фаталния инцидент, възможно е и към Болдуин

На пресконференция днес следователите представиха публично резултатите от разследването, около 500 патрона са били намерени на снимачната площадка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига с тоя Болдуин, бе, малоумници!

В САЩ не е като тук! Има ли смърт по време наработен процес, дори да си привидно невинен, пак ще има наказание. Единственото изклчение е самозащитата. Токава може да тепаш на кило. Но тук и дума не може да става за такава. В случая например защо Болдуин се е предоверил, а не е проверил сам оръжието.

Към Болдуин най-малко ще има обвинения, защото е продуцент на филма, тоест отговорен е за всичко, което се случва на снимачната площадка.

В Ню Мексико няма смъртна присъда, за това най-справедливото наказание ще е доживотен затвор за Болдуин и оная пикла отговряща за оръжията на снимачната площадка.

на Болдуин?

А бе,тия от следствената служба в САЩ не четат ли коментарите в ДИР,че Болбдуин е невинен.

Тия са стреляли като във уестърн.

Нищо и никаква вина

А ти откъде си сигурен, че не е самозащита? Нека изчакаме свидетелите и какво ще пледират адвокатите.

Мисля, че затвора много добре ще му се отрази на чичко Скрудж, спестявал пари да наеме свестни специалисти и допуснал пиянство и нездравословна среда на снимачната си площадка. В резултат, собственоръчно уби човек-млада жена, майка и съпруга и многобещаваща операторка. Идиот!

питам какво правят патрони и то истински на снимачна площадка? това наиснина е за затвор

Стига с тези уестърни и пукотевици. Снимайте любовни филми и филми за пътешествия и няма да има убити и ранени. "Не цветното кино , да на мира между хората и малките дечица" - "Улицата" - Теди Москов

Самозащита?!От какво? От нападателката с камерата?!

Аз не разбирам, защо изобщо имат истински пратрони в арсенала си?