17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кое е момиченцето на снимките с нея?

Момиченце е...

Прекрасно дете! Моля , пострижете го

Само който не е имал момченца деца, не знае, че отначало повечето приличат на момиченца. Ако имат и хубави къдреви косички, майките им ги оставят дълги. И на моите бяха такива. Но порастнаха здрави, мъже и половина! Иска се житейски опит, знание и най-вече такт при писане на коментари. Аз съм доволна от съобщението, че се споменава и бащата, защото той е много важен, а не е пренебрегнат, както в много подобни съобщения! Да са живи, здрави и най-вече заедно дълги години!

skromna35

КъдрЕви??

Подстрижете го вече това дете...

момиче беше Радина, но явно не много умна. Този дърт и грозен вампир и взе и младостта и хубостта!

Може би сте прави, хора. Всеки си знае какво са прави. Няма и особена причина да се пише каквото и да е. Странно е да се публикуват лични неща и още по-точно е те да се коментират. Така че живи и здрави. Пък косата той като порасне ще реши какво да я прави

и браво на родителите! Най-сетне едно семейство да окачи по случай празника на детето си поздравление на български език!

Мило семейство,, да ви е жив и здрав малкият Христо! Много да ви радва и много да се гордеете с него!

- Тортата с бита сметана ли е? - Не, с бита Кърджилова!

Недейте така ,момченцето е много сладко.Не обиждайте.Сигурно ще стане хубав мъж.

Като чета коментарите и ми призлява.... Лени Кравиц, Джони Деп, Брад Пит, Джейсън Момоа, Крис Хемсуорт, Киану Рийвс, Стивън Тайлър, Майкъл Хътчинс, Майкъл Джаксън....мога да продължа до утре така....а мисълта ми е - момичета ли са? Пораснете и излезте от черупките си, хора, иначе тъпчете на едно място... Усмихнати и смислени дни, без злоба, ви жилая! Да е жив и здрав Христо - чудесно дете изглежда!

.. ви жИлая...

Те като джендър ли ще го възпитават? Защо не го подстрижат, като момченце? Ако не беше написано , че е момче, никога не бих допуснала. Нали все пак възпитаваме децата си

Защо момчето прилича на момиче?

Момиче ли са искали да имат? Подстрижете го това хубаво детенце! Нека да е живо и здраво!

Много хубаво момиченце с много хубаво име - Христо.