17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ае, писна ми да я гледам тая... Разглеждам снимки под друга новина, като свършат, тая се опулва... Егати алгоритмите, егати чудото...

Гледай Мара Отварачката

какъв е тоя урод на снимката

Бебетата са Божието наказание за ебането. Доказано е, че простаците се размножават най много.

Защо ни занимавате с тези нелицеприятни хора? Пишете колко пъти са пръднали, какво са срали, колко пъти са се ебали...

бащата много неприятен некадърник

Добре дошли в най-добрия Еротичен клуб - - - Hosset.Com

Като не е бушонирана от оня нейния , изглежда добре!

Радино, изглеждаш така, сякаш са ти изпили жизнените сокове. А, съвземи се, пък тогава се снимайте. Как може д араждаш от тоя дЗвер, гнусен?! Много противен, визуално, мъж.

Има ли снимка на първото ако?

След новината за раждането, доживяхме да видим и първата снимка. Все пак мъжа и да се погрижи за нея, че това е признак на бягство и търсене на нещо. Да не завърши на 4ти километър.

не одобрявам тази показност..

тези деца дали накой ден ще разберат, че ги има само защото е имало инстаграм? Колко хора взимат сериозни решения базирани на това да имат кво да постват Ще сменя работата Ще замина ще се женя ще родя все за важния контент криешън разбииш ли Баси олигофренията

На олигофренията. Обръщане на всичко наопаки. Важно е там едни корпорации да изместят идеята за демокрация вече и публично. Не може да се спре "прогреса", който видимо е просто етикет за имплементацията на технологии според предлагането - демек планова икономика и планово мислене. Са като дойде и социалният рейтинг да замени парите и аре чао.

Айде почна се - първа снимка, първа диария, първо всичко. Защо ни занимавате с треторазрядна актриса от долнопробни сериали и този бияч на жени и доказан алкохолик? Да го барат целия и двамата

Много неприятни персони. Че се и размножават.

СПРИ СЕ С ТИЯ СНИМКИ,МА ЖЕНА! НЕ СИ ЛИ ЗАЕТА С БЕБЕТО ИЛИ ГО РАЖДАШ САМО ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ?!

Изглежда измъчена, нека си почива милата.....

Като ви викам вчера че сега ни чакат ежедневни новини за първа снимка, първа смяна на памперса, първа разходка, първа приказка, първа манджа и т.н. ... вие минуси ми цъкате.

Жените са страшно прости животни. Тоя я смаза от бой и анален секс, тя 2 деца му ражда деааа тъпото копеле.

Майка ти каква е? Тоест той не е "просто животно" затова че я е бил, тя е проста? Това е типичната "логика" на сексистките свине като вас винаги измествате вината върху жените, ние сме ви виновни за всичко. Да ти плюя на мазната мутра непоръбената свиня.

Господина е груб в изказа си. Но е прав в констатацията си. Жените не работите с рационална мисъл. Вас ви водят "проекции" - момента, в който сте "влюбени" и не виждате тулупа който е обект на емоциите ви. Ако случайно протече такава сте прости "калкулатори", гледате ква пара изкарва без да ви мине през изчисленията идеята, че колкото по-богат толкова по лесно ще ви изостави. Има и трета категория "мъжемислителки" - жени с мислене на мъже, за които единствената цел и нужда е да поемат енергия и да връщат пренебрежение с оправданието, че "тати не си е свършил работата". Въобще мега купон, защото от другата страна седят или педали или селтаци с едипови комплекси, влюбени в майките си и давещи мъката в алкохол. Мила родна картинка.

Има и по-зле от тая ситуация. Една позната се хвана с един брадат самовлюбен щото е известен от "форматите". Оня я метна на Бали, щото зел пари от някви да прави "туризъм" и и наду корема. Великото беше, че показа раждането на първото дете във Фейсбука с видео. Гении на маркетинга. Човек ще си каже, че това е ясен сигнал девоката да се изнася с бясна скорост. Не. Роди му второ и дави мъката в алкохол щото горките деца са интроверти и отказват да говорят. Пълна лудница.

Да са живи и здрави! Шегувка: Няма ли Ковид и Локдаун за тия хора? Бебета тръгнали да раждат по време на пандемия. Що не мислите за натоварването на болниците бе! Всяко легло и лекар са нужни за Ковид-а! Не може, забранено е! Всички с маски и на 2-метра? Как ги направихте тия бебета а? Къде е РЗИ питам аз, къде е ... и.т.н. Пак да кажа - живи и здрави, децата ще останат, ний сме вече минало за бедната ни земя.

Добре, че не съм родена във времето на Фейсбук и Инстаграм, че сигурно от бебе щяха да ме изтипосват в социалните мрежи за едните лайкове.

Някой ги лъже тия хора, че това показване работи за тях. Явно нямат грам мозък да зацепят, че липсата на информация създава интерес много повече. Особено като всеки малоумник се снима от сутрин до вечер и поства като побъркан хаштагове. Прости хорица, ма пуста алчност - сите искат да земат некой лев от рекламка. Горките деца, след 10 тина години, тия дето не са ги отразявали в социалките ще се считат за късметлии.

няма ли да престанете с тази вече, от няколко дни ни занимавате. Поне да беше нещо професионално, а то - най-обикновено раждане. Напишете повече статии за великата Татяна Лолова. Защо ли не знаем почти нищо за личния й живот приживе? Ами защото не е била куха лейка като Радина, затова

Голяма работа са младежта! Тъкмо излязъл от майка си, а вече я снима как спи и поства ;)

тия поне да се бяха бракували, и без това никой друг не би ги взел, кво произвеждат деца без брак.

В моето семейство имаме артисти, те са нарцисти, леко егоисти, но и доста имтелигентни. Ама това, което се случва в момента с младите артисти прехвърля всички граници и очевидно е паднало нивото.

Масово са нарциси хората вече. Артистите от зор, че имат масова конкуренция или стават интроверти и се крият от всички, което е логичната стъпка или изплискват легена и проявяват крайни форми на "споделяне" с надеждата да "блеснат" в дигиталният ефир и да "капитализират" от лайкове и клюка. Процеса е необратим и ще свърши с тежки извращения.

Добре че и пише името, нямаше да я позная, но е готина макар и променена.

коя е тази..освен да се пише как се е размножила за пореден път, нищо друго ..

и аз родих ама за мене не пишат..

Честито! Нека малкия Йоан расте здрав, да радва мама и тате и да стане достоен българин!