Разкриха причината за смъртта на Шарл Азнавур

Френският Франк Синатра е починал от естествена смърт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че на 94 години е починал в следствие на катастрофа с 250 км/ч ... с кухненско чекмедже.

Кое от 8 е ''извън темата или има спам?????

Дори от смъртта си правите ''новини'' долнопробни:(((Човек на тази възраст колкото реално да е велик и с право обичан и уважаван да търсите от какво е починал е лицемерие и омерзение за починалия..Велик беше Азнавур ама вие едва ли ще проумеете това истински..

Твърде жалко, наистина беше знакова фигура във френската култура над половин век! Някак си още не можем да свикнем и повярваме. Балади, шансони, наистина велик творец! Можеха от кумова срама поне един кавалер на някакъв оредн да го направят, но не би. Така си отиват големите, недооценени и тъжни, оставящи огромна празнина след себе си. Нали го знаем от нашенско си...

Истински големите какъвто беше Азнавур никога не ламтят за ордени защото те са наградени от обичта и любовта на публиката която на всеки концерт е показвала. За истинския творец това е най голямата награда, а за еснафите макар и незабележими тенекийки и грамоти са на първо място.

Толкова много “писатели” и само един Човек пише за твореца?! Засрамете се! Отиде си един гений! Мир на праха му! Песните му ще се слушат от разбиращите.

Верно ли разбрахте? 2-3 дена се чудихте от какво е умрял, но сега вече знаете! Ай, каква изненада, че си е отишъл човека на някакви си 94-95 години...

ДИР-а, изключително тъпи сте! Разкриха причината за смъртта на... Естествена смърт !!!!

Основната причина е дъртоза.

Доста звезди милионери умряха във ваната - Уитни Хюстън, дъщеря й, Долорес О'Риърдън, Шарл Азнавур, Джим Морисън, Березовски, Елвис Пресли (в банята), Филип Сиймор Хофман (в банята) - са само някои от тях. Явно доста удобно оправдание за убийците.

Без да мия разкриват...щото е бил на 95г. Дай Боже секиму толкова...

На Запад придобива все по-голяма популярност самобастисването във вана.

И ако някой още вярва, че това е естествена смърт, ами братя, зле сме и зле ще си останем... Азнавур е известен поознайте с какво... Ами с парите, които наследи от Армения. И кво направи с тези пари? Е, тук аз спирам... Оставям на вашетп въображение, ако има такова...

Господи, колко си тъп...

Загледах се внимателно в лицето на Шарл Азнавур и откривам малка прилика с Рафи.

Да бяхте писали като беше жив

Този младеж в разцвета на младостта си да умре от това...не звучи логично

Е, по-толяма новина не бях чел. на 94 години умрял от.......... естествена смърт. Ти да видиш.

По-вероятно е остра сърдечна недостатъчност да доведе до белодробен оток, отколкото обратно.

Наистина ли някой вярва, че е умрял от това? Е, ако има и един, който вярва на тази версия, не се чудете защо сме на това дередже... Все пак всички знаем какви корени има Азнавур и е много добре известно защо го убиха!

Ти пиеш ли си редовно хапчетата? Кой луд според теб ще си слага главата в торбата, за да убива 94-годишен? И какво, аджеба, би постигнал с такова убийство?

Някой наследник да е чакал доста и да е бил нетърпелив или е имал сериозни финансови затруднения

Оооо, специално за Азнавур е много ясно какво ще се постигне... Ама колкото и да ти обяснявам, няма да го схванеш.

Шарл Азнавур беше много повече от Франк Синатра нещастни списвачи от дирника. Само това сравнение е достатъчно за да си направя извода колко сте прости.