17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама вие сериозно ли? Това за кой вид семейства се отнася, за хетеросексуалните, или за всички нови видове също? И кой точно участва в семейния съвет, тъщата включена ли е в ръководството? Може ли по-подробно, защото в Щатите, дето на всеки пет минути си викат, че се обичат, разводите не са по-малко, отколкото в Турция, примерно...

""Обичам те" е баналното изказване което е много разпространено в САЩ и въпреки това статистиката показва че разводите там са едни от най многото в целият свят. Тайната на семейният живот? Както се беше пошегувал един "Успешният брак може да съществува само между двама мъже които живеят на различни места, плащат си сметките от собствените пари, споделят любов към футбола и от време на време се срещат за бира" :-)

дебел портфейл на прасето спящо с жената. Справка - малкото Гущирче.

Пълни глупости. Да си семеен не винаги означава, че си щастлив. Много жени търпят, правят компромиси в името на децата и определено не са щастливи, но много добре го прикриват. Отстрани винаги е различно, само семейството си знае дали са щастливи или не. За да си щастлив трябва да разполагаш с пари, за да осигуриш разнообразен и емоционален живот за децата и съпруга си. Защото именно тези незабравими моменти определят щастливите мигове в семейството. Ако ги няма - семейството се превръща в доброволно .... робство.