”Мис Вселена” Оливия Кулпо се извини за снимките

"Мис Вселена 2012" поднесе извиненията си на Индия, след като взе участие във фотосеанс с рекламна цел в Тадж Махал без да е получила разрешение за това.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис Вселена” Оливия Кулпо се извини за снимките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това НЕЩО с пластмасови цици е мис Вселена, нашият пернишки крокодил е с извънземна красота.

Докъде я докарахме - мацките да се извиняват за разголени снимки.

Тия конкурси са май, за да се набира персонал за забавления на разни милионери и милиардери.

Аз нещо не разбирам. Като е наречен мис Вселена, къде ги извънземните на тоя конкурс!?

Г-ца Оливия Кулпо не е индйика. Тя е американски произход. Това чее била в Индия да прави реклама на обувки, не е прави индйка

яка мацка ...

И на този конкурс "Мис Вселена" участничките бяха само хуманоиди от Земята. Започвам вече да си мисля, че е нагласен. Още нещо ме притеснява: мис Америка - индийка, мис Вселена - и тя. Дали Вселената не е достигнала индокритичната маса вече?

Цялата драма е, че никой не е платил на индийците. Ако бяха платили можеше и монасите от храма да сложат токчете, щото и в Индия като говорят паите, боговете си мълчат, но ако някой забрави да пусне медения гласец на парата... леле светотатсвто :)

виновна е. трябва да я оставят надупена през тадж махал и да и се радват посетителите след като се събуят боси и без гащи :)

какво е един 300 годишен мавзолей, пред последната колекция обувки на дизайнера, платил за рекламата фотосесия?! Тия хора си мислят, че с тях започва и с тях ще свърше света! Не само, че от нашето време няма да остане нищо за идните поколения, ами и ще разрушим всичко изградено от отминалите цивилизации! А пък Мис Вселена и всички, които мечтаят да бъдат на нейно място - явно прекалено буквално е възприела титлата си .. и си мисли, че целия свят й е в краката!

Всъщност така наречените власти, са най-обикновени фанатици и болни мозъци

джепето

въпрос на гледна точка! а не е ли фанатизъм и болест на мозъка да се прекланяш на едни пособия за обуване на човешкото ходило?!

СПОДЕЛЯМ НАПИСАНОТО