Коментари - Рибай стек и пилешко филе ще съблазняват сетивата в "Ястие на годината" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е па неамби ли на български касапски еквивалент на риибай стейк.. Баа и превземките за проста говежда мръфка, поне контра филето да беше

Каквото и да ми говори, какъвто и говежди стек да се приготвя във всички случаи си е жилаво и няма сдъвкване. и средно изпечения и аланглето са си жилави.

Тцц не позна. Првилно приготвено от правилната порода, а не от некоя дърта монтафонка , дето бай Пенчо е заклал от немай къде, е по-крехко от която и да е свиннска пържола. Но говеждото по правило колкото повече го обработва топлинно , толкова по -жилаво става.

lu4ka

Или не е било рибай, или не е бил правилно приготвен.

Абе нАмажи една препечена филийка с масълце и сиренце и се радвай на живота. Нито знам какво е рибай стек, нито ме интересува, нито четох статията...

Каква му е философията на рибай стек? Печеш го три минути на едната страна, три минути на другата страна, слагаш го във фурната за 15 мин. до като стигне температура 46-48 градуса в сърцевината и готово! Много по-трудно е да направиш рисото, или стек Уелингтън!

Какво е рибай стек?