17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егоистични богати гейове изкривяват и съсипват невинни детски души.Отвратително и позорно за човечеството.

Историята за Содом и Гомор се повтаря. Завършека и е известен на всички.

Изключение.

Според мен не е редно гей двойки да осиновяват деца изобщо, под никаква форма и начин. Но това трябва да се легитимира официално, за да се спре тази противоестествена тенденция. И без това сурогатните деца са привилегия само за богатите...Има хиляди родени деца които биха могли да бъдат осиновени от нормални семейства!

Тва тяхното го лекувам с гъби !

Горките деца за винаги ще бъдат ЗАВИНАГИ лишени от възможността да бъдат напсувани на майка!!! Сега ще трябва да си изчекваме езиците да ги псуваме на бащи!

Добре де като било нормално защо той не роди на брачния си партноьор или втория на него да му роди детето. Няма кака да стане без майка.Горкото дете, което никога няма да разбере какво е да имаш майка, вместо нежната майчина гръд и ласка ще се притиска до косматите гърди на бащите си . И колкото и да го обгрижват и обича гей двойката, завинаги ще му липсва майката, тази като изоставените деца.

Убава работа,ама педа.......

Само да попитам, кой от двамата е дал материал за инвитрото или и двамата? Чии гени носят тия деца?

От снимката на детенцето ясно се вижда,че не носи гените на никой от двамата,а дъщерите били приличали на бащите си.Момиченцето е бяло,светлокосо и светлооко.Никой от тези не е такъв.

Какви хубави, хубави мъже са тези двамата, просто чудесни! Чак да му се догледа гей-порно на човек!

Горките деца.Никога няма да разберат какво е да имат майка.Родила ги някаква за пари.Отглеждани от извратеняци.

Ужас и извращения, светът не отива на добре....

Не знам за Холокоста но както е тръгнало някой ден скоро ще си изпросят Хомокоста. Да вземат педерасите да се покрият а не да покваряват колкото се може повече невинни!

Педерастията се е считала за психично заболяване до края на 70-те години.

До още по-скоро.

Това е почти същото като на педофил да му дадат да си отгледа деца. Как не ви е срам на педали да позволявате да инат деца??? Те са взели своето решение да си човъркат по задниците с което в нормална (морална) държава би довело до забрана да се възпроизвеждат. А в още по морална да се забавляват в гъза. Как ще се оправдават тези деца, че бащите им много се обичат да се таковат в гъза?

Може да са само на сврики.

Уважаеми Родни Хомофоби, Още чичко Фройд доказва, че най - върлите хомофоби са всъщност скрити или неосъзнати хомосексуалисти. Така че плюйте на воля!!

Нещо ги бъркаш и ти и Фройд работите! Хомофоба е хомофоб защото има висока ценностна система и за него педерастията е висше падение на индивида. Лесно е да си педераст! Трудно е да се въздържиш и да си хомофоб!

На какво ли ще научи дъщеря си.......а да ,да пика права!

Вие ако имате син, научихте ли го да пикае клекнал?

Не защото има нормално семейство от майка и баща. Тази роля се пада на таткото. А Рикито едвали е вещ в дамските превръзки,а да той познава вазелина. Това не е нормално в природата не съществува такъв тип отглеждане,само извратеняците имат нужда от такъв тип извращения. Това са деца не домашни любимци.

Ма те педерасите пикаят клекнали бе ;)

жалко, Рики!

Не раждат, но се размножават. Що е то...

Искам да имам собствен остров, където да съм диктатор ! Гаранция, че всички нормални мъже и жени ще подадат молби за гражданство ! Там нещата просто ще бъдад нормални !

Пак ЛГБТ пропаганда. Деца стават чрез полов акт между мъж и жена.

Както виждаш има и други начини.

Откога се раждат деца от еднополова любов?

Няма! Няма и да има. Трябва да има сперматозоид и яйцеклетка. Природата е допуснала хомосексуалистите, за да ограничи популацията. НО! Никога няма да допусне те да са мнозинство. Науката откри начин да се размножват инвитро, природата ще намери начин да спре и това. Сигурно е!!!! ОТ ДВАМА ХОМО ХОРА ДЕЦА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА! И това е най-хубавото!

А родените ин витро какви са?

От инвитро процедури не могат да се родят деца, споделящи гените на двамата еднополови партньори. Не преиначавай нещата!

И я че питам козата да ми стане сурогатна майка, оти Пена не сака да ражда. Ама Рикитто здраво се объркал, щом сака дете сос маж. Ей сега да извикам Пена да дои козата, барем козата сурогатна майка да стане. Само да не объркам коя е козата и коя е Пена, оти съм си дръпнал половин сливова.

Толерастията е гадно нещо, повлича надолу към пропастта и тези, които участват в нея, затова толерантност, ама трябва да има граници!

Защо изобщо си правите труда да пускате такава новина? Тук най-много хомофобите да се напсуват на воля. Рики Мартин и патньорът му да отгледат щастливи деца да им пожелаем всичко най-хубаво

А в турция опитите още продължават...

Как така е дете на двамата?

Ми така. Големо напъване е било.

Горкото дете!!!!!!

Сладко дете!

-Мамо, направи ми сандвич! -100 пъти ти казвам да не ми викаш мамо. -А как да ти казва? -Ми като всички останали, чичо Рики.

Той ли я роди ?