17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има хубави парчета.Известен богат ама това със сурогатното майчинство не го разбирам.Има морални граници които не бива да се пресичат.Как така имат две деца дошли на бял свят по естествен начин износени и родени от жена му и изведнъж сурогатна майка?Изгъзици.А най-лошо е ,че закона за сурогатното майчинство дава възможност на такива с много пари да си изпълняват и пришевките.Включително и на един куп педали.

Тези изроди минаха всякаква човешка граница... Сурогатна порнография!!!

Сурогатна майка, сурогатен баща ... Карай да върви ...

Фалшив, фалшиф та дрънка. Много си повярва, че е голямата звезда, което не отговаря на истината. Само е смешен.

с тези показатели можеше да стане и майка на това маймунче!

Как така изненадващо, трябва да са минали поне девет месеца.

Ами Кейтката как ги нацвъка три без даже да й личи?

противно човече

Много известен и популярен певец, дори откри Нова Година по програмата на ВВС, както и Световното по футбол! Интересното е, че жена му напълно го е променила и е отказъл напълно своите лоши привички, наркотици и т.н. Има страхотна жена, да му е живо и здраво детето! Колкото до сурогатното майчинство, обикновено тази функция се поема от сестра в семейството, но не е имало такава възможност. Във всички случаи е нещо наистина благородно, да се даде възможност на двойка с репродуктивни проблеми да имат дете! Не би трябвало да се ползва обаче при хомо двойки, както Елтън Джон, където детето ще расте в пълна липса на семейна среда, само с педали-богаташи, които имат нужда от малки деца за своите педофилски наклонности...

Сурогат е английска дума, surrogade и означава непълноценен заместител, имитация, нещо подправено, некачествено. Татуировката на човек само по себе си е сурогатно действие, опит да наложиш допълнителна идентичност върху себе си, тъй като ти се струва че оригиналната е невзрачна. И ето ви некачествен заместител на бившия вече човек-псевдомъжкар, който се подправя на пропаднал тип и бандит. Сурогатна е всяка проява на претенции за нещо което нямаш и не си. И когато си пълен простак, празен до мозъка на костите, ставаш сурогат на човек. Цялата идея за сурогатно майчинство е дълбоко тъпа, престъпна и вулгарна. Точно толкова, колкото татуировките на непълноценните мъжкари. Сурогатен живот, сурогатни ценности, сурогатна западна култура. Сурогатни медии, представящи подправеното за истинско пред сурогатни читатели, които имат сурогатно възприятие на света. Представянето на психопати като готини и модел на подражание е част от план за затъпяване на хората и превръщането им в сурогати. Стига да сте съгласни да живеете подправен живот. И да виждате някой си Роби с десет думи в главата си като готин. Уау, куул, уат да фак из дис мааан.

Тая не беше ли туркиня..?

Има и хубави туркини, както има и доста грозотии българки.

Слагайте си го с всеки втори, не ползвайте презервативи, пийте Постинор, купонясвайте яко и на 38 почвайте тепърва опити за деца... Успех!

да бе сурогатна майка,явно баце роби си я е праснал и за да не се разбере са избрали тоя метод за затваряне на устата със сурогатството който е пак платен

Благородно , колко да е благородно. . . Забременяваш , носиш, плащат ти - даваш! Безплатно бебе само, ако само си го правиш.

Благородно е,защото ако биологичната майка неможе да износи плода,това е единственият начин. Парите са нещо отделно.

Как изненадващо, вчера е топнал чушката и днес баща ли? Не е ли имало някаква бременност поне няколко месеца?

Да родиш дете, че да го прододеш... занаят!

Сурогатната майка само износва плода,и това е много благородно дело. В България има много двойки с репродуктивни проблеми и ако сурогатното майчинство се узакони би помогнало на много семейства. А на Роби Уилямс да му е честито :-)

точно му е благородното на този вид узаконена про.ституция,но ви енали все сте наопаки,харесвате лошото,а срещу доброто ревете,за пари ще се задоволяват всички капризи на богатите,щото виждаш ли не можели да имат дете по нормалния начин,ами като не могат-няма да имат и толкова,няма да се свърши света,то е все едно всички да искаме къща с басейн,но като не можем даси го позволим да се самонастаним в къщата на някой богаташ