Род Стюарт нае и обзаведе дом за украински бежанци

Закара три камиона с провизии и се върна с 16 души - някои остави в Берлин, други приюти

Обратно в новината

Коментари - Род Стюарт нае и обзаведе дом за украински бежанци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво де, и аз дадох безплатен подслон на едно семейство от Украина.Ако дойдат бежанци от Русия и на тях ще дам безплатна квартира.Виж да падна като тоя да си правя реклама на гърба на страданието на хората никога.

Дедо Род е изтрещял, можеше да пусне само украинки

И после благоверната му Пени да му измъкне и последното пени от банковата сметка при развода :)) Ти мани майтапа ама бях свидетел на следния разговор украинска мадама на средна възраст се обясняваше с някаква жена , че "Сега аз съм собственикчка намагазина. Ние украинките идваме тука да ви крадем българските мъже, нали така? " :))

Дано са му фенове, че много лошо пее!

Често в Ютуба ми искача Род Стюард , Няма да го слушам повече ! БОЙКОТ НА РОТ СТЮАРД !

Всеки Тъп е Ексцентричен ! Стюард е Тъп и безпринципен Нацист ! Дано пукне !

а нещо за сирийци иракчани? такова някакви стандарти? смърт на усрайна!

Поредното потвърждение на народната мъдрост: Никога не е късно да станеш за резил!

Политика ,Политика ясно ..разбирам ами колко трябва да си с промит мозък и да обиждаш Род Стюард Ами Вечния Джон Ленън и той е пял против войната айде кажете му фашист джендър .. вижте какво нещастни тролове гола вода сте и кал по ушите

Тази кал по ушите е заради редуциране на топлата вода в европа.

Не е Джон Ленън, а Елтън Пидала Джон, умнико малък! Освен това: Да си успешен в професията си още не означава, че си истински Човек! Примери бол!

И аз вчера видях на паркинга на голям столичен супер една Тесла с украинска регистрация и ме изпълни едно такова голяма състрадание. зА СЪЖАЛЕНИЕ ИСТИНСКИ НУЖДАЕЩИТЕ СЕ УКРАИНЦИ СТРАДАТ ЗАРАДИ ДРУГИ.

А когато мряха деца във Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия , Сирия , Палестина , Ливан , Югославия , Донецк , Луганск от "демократичните" бомби на Запада си беше наврял главата в задника и мълчеше като задник.И бил станал "рицар" произведен от дъртия рептил.То и други рицари има като например педал Джон-пеещия сфинктер.Аман от биологични боклуци.

Предполагм са съседи на иракските бежанци , на които започна да помага преди 30 г.?

И като почнат да му се качват по главата и да си показват рогата, да не съм чул гък от него!!!

А това, което укронацистите и натовците сториха с десетки хиляди цивилни в Донбас, Луганск и т.н.. - И ПРОДЪЛЖАВАТ да обстрелват и убиват - това Путин за 100 години няма да ги настигне. Това не ти пука, нали дърта лисицо!!!! Игнор на реалността!!!! ВЧЕРА ОТНОВО - Десетки снаряди от калибър на НАТО бяха изстреляни от украински бойци по жилищните райони на Макеевка и Донецк https://www.1tv.ru/news/issue/2022-10-17/09:00#2

И тоя изпърдел амброажа. Спирам да го слушам.

Амбриажа

После ще се чуди как да ги изгони. Примери от Германия бол.

Тоя стар пръч вече няма с какво да блесне. Уважавах гоо до този момент. Де беше когато американците пръскаха смърт във Виетнам, Лаос, Камбоджа, Панама, Салвадор, Либия, Сирия, Афганистан.... по свадби .... Да си кара влакчетата на тавана и да не се занимава с политика !

Тоя що не си гледа пеенето Ами се бърка в неща дето НЕ разбира ?!! Къде бе тоя боклук когато украинските фашисти обстрелваха Луганск и Донецк....в продължение на цели осем години ?!?? Или това си е нормално?!?? Сега обаче трябва да се грачи и плюе по Русия ...нали " рицарю" ?!??! Пошла пропаганда !!!

С промит мозък!!!

ДЪРТИЯ ДЖЕНДЪР !! НО КОЛКО МАЗНО ПОЛИТИЧЕСКИ ! ДАНО МУ ГО ПРИЗНАЯТ ПРЕД ПОРТИТЕ ГОСПОДНИ, ЩОТО НЕГАТИВИТЕ СА МУ ПОВЕЧЕ ;)

A ДОМ ЗА РУСНАЦИ, РАЗОЧАРОВАНИ ОТ НАГЛОСТТА НА УКРИТАТА??

Нека блядта запищи.... СЕГА!

РОД ДА СНИМА СЪЩИЯ ДОМ СЛЕД 1 ГОДИНА И ДА ГО ПОКАЖЕ. ЩОТО НА СЛЪНЧАКА И ПАМПОРОВО УКРИТЕ ВСИЧКО ПОЧУПИХА И ПРЕВЪРНАХА В КОЧИНА. В ЕДНА ОТ СТАИТЕ БЯХА ПИСАЛИ С ЛА.НА ПО СТЕНАТА.

Ама ще има ли в домовете ток и топла вода, щото от Евро-съюза казаха, че не е евроатлантическо

А не деграданти, като пишещите в подкрепа на бонзая!

Ритонците нямат пари да платят на зад-ника Киркоров!! Не можаха да измислят друга лъжа!!

Браво! Любимия ми певец от 1973г. И чакам руските подметки да пишат "-" и да псуват щото това им капацитета а нямат и потенциал

Да ти имам педофилският вкус

Това е смешно! Да имаш 200-300 милиона и да подпомогнеш едно семейство при положение, че си съпричастен, си е подигравка! Като е пич, да наеме едно село! Аре, че ми е писнало от откачалки!

Ненормален крякащ дядка.

Щото малко индийци пакистанци и негра има на острова, ама е модерно да са украинци. Лицемери...

Чудно тез въшляци дето праскат минуси, колко украинци са приютили и дали са си дарили заплатата за помощ за Украйна. Твърдо, НЕ! Иначе с чужда пита помен правят...

Ти си малоумен, пич. Кой нормален и интелигентен човек ще си дари заплатата за Украйна :))))))))

Фашистите от Англия естествено подкрепят укрофашистите !?

boylover

Всички, които помагат на украинците са с полови мозък Украинците са изнудвачи!

Евтин PR,понеже не вървят продажбите на старите му парчета! И жена му..дето е станала полицай..от скука! Или някакво предизвикателство за себе доказване. Тези хора не живеят в реалноя свят. Затова с такива постъпки,чат пат слизат в него!

Вана и подово осигурил ли е? Щото те без такива екстри във Варна не наемат дори и на първа линия..

с хотелиерите по нашенското черноморие :) Имам чувството, че много ще плаче.

Подведен от пропагандата и дезинформацията, ако знае само какъв таралеж си е вкарал в гащите... Само след 2-3 месеца горчиво ще съжалява...

Комунистите сме против!

за постъпката!

Би заслужил комплименти, ако го правеше от чистосърдечие, а той е от "пробудените" за собствена изгода, подобно на Боно.

ТРЯБВА ДА ГИ ВКЛЮЧИ И В ЗАВЕЩАНИЕТО СИ! ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ГЛЕЗЯТ ДО СТАРИНИ!

Роци винаги е бил пич, пийва порядъчно, но преди всичко е човек.

Да са му честити!

Той винаги е бил прочут в музикантските среди като тъпо парче.

Това са пълни глупости баце, пишеш си ги ей така за спорта, копейка нещастна.

Всъщност не, докато живеех в Англия се познавах с негови колеги - Юрая, Сейнт Джеймс и още някои - от тях съм чувала... баце.

Мда, те англичаните копнеят да си излеят душите на някоя балканска миячка на чинии.