Коментари - Род Стюарт заяви подкрепа за Украйна, след като бе освиркван на концерт в Германия | Лайф.dir.bg
назад

Род Стюарт заяви подкрепа за Украйна, след като бе освиркван на концерт в Германия

По време на събитието бе показано изображение на украинския президент Володимир Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Род Стюарт заяви подкрепа за Украйна, след като бе освиркван на концерт в Германия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всеки се вре там където не разбира нищо?! Защо не си остане с музиката и песните си където е велик и да остави политици и военни да се вършат работата?!

Очевидно германците не мислят така.

И истински хуманист

Очевидно германците не мислят така.

Kalin

Щом му е приятно да го освиркат да продлъжи и в другите немски градове.И там ще е същота.Немиците не са фенове на това което върши правителдтвото им и затова и не подкрепят такива неща.Последните избори тям ясно хо показаха.Които бяха за Украинската кауза загубиха яко!

е искала да напише ...след КОЕТО.., но, какво да правиш, толкова си може, затова се е получило ...след КАТО...

И като цяло - никаква западна музика за путинистите, нали мразят Запада така или иначе. Джендъри и т.н. Дори и Алла Пугачова се оказа чуждестранен агент! И нейната музика да спрат! Е ся Путин отиде в Северна Корея, да внася химни от там, заедно със снарядите... ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА УБИВАТ ЕВРОПЕЙЦИ В 21 ВЕК! Вие сте зло - дръжте се като такива и спрете да се правите на жертви - недостойно е!

Ау, ами сега без Джастин Бибър и Канйе Уест и реещия се като лунен лъч в междуполовото пространство небинарен швейцарец от Евровизия какво ще правя?

"Британският певец Род Стюарт защити подкрепата си за Украйна, след като бе освиркан на концерт в Германия, съобщават световните осведомителни агенции, цитирани от БТА. По време на събитието бе показано изображение на украинския президент Володимир Зеленски, както и знамето на Украйна." Напротив, не бе освиркан, защото не е изразил подкрепа за тази държава а бе освиркан, след като показа знамето и физиономията на зеления, тогава го освиркаха, гледайте клипа.

И без това, който подкрепя Путин не трябва да слуша рок. Рок музиката е обратното на путинизма. Оправете си ориентацията и започнете да слушате севернокорейски химни! Там ви е мястото! Явно още не сте го разбрали - свободата и рока не са за вас! Вие сте в друг свят!

Много демократично! А всъщост не е изненада. Говорите за демокрация, а имате предвид фашизъм. И с ковидлудостта беше така, и с греталудостта... Не ви се сърдим. Приемаме ви такива.

Не съм казал, да се слага забрана. Просто трябва да осъзнаете, какво сте и да зарежете рок музиката! Тя не е за вас. Тя е за свободни хора. Айде спрете се да се правите на жертви! Вие сте кръвожадни сектанти на Путин! Събудете се вече!

Ето и заповядва. И лепи етикети като едни шестлъчи звезди лепени преди 80 години на един клет народ. Просто им простете- те не знаят какво правят.

“Няма по-безнадеждно поробени от тези, които грешно си мислят че са свободни.” - Гьоте

Кремълските полезни идиоти винаги ще намерят начин да си покажат простотията. БРАВО на Род Стюард!!!

Кой не скача, е "червен", "рубладжия", "кремълски полезен идиот". Друго дебилите не можахте да измислите за 35г.

Жалко за тъпанаря,добре пее но нещо в главата му дрънчи!

Нищо лично- просто бизнес