Коментари - Романтичният момент между принц Уилям и Кейт, останал скрит зад кулисите на наградите "Earthshot" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уйлам и Кейт са действително царствени във всеки жест, детайл и ситуация. И действително, личи тяхната искрена и трайна любов, тя просто струи от тях. Другата двойка от Америка става само да им диша прахта. Никога няма да имат тази класа, нито тази голяма любов. Тяхното е лицемерие и цирк.

Кейт си я бива, ама малко да дръпне с килограмите, че ще си иде без време. А Уили да вземе да каже на Чарлито да си събира багажа и на камилата да се пребира у Единбургу. Ако така го мисли до 60г. да се размотава и да му лъщи кубето като на джамия минерето, няма да излезе от това убава работа.

Големи копчета от балтон е сложила под сутиена тая Кайт бря..

Не знам причините, но някои българи си умират да са англичани... Жалка работа ...

Айде дежурната статия и за тия изклесяци от кралското семейство. Алооу уйеве прости, ние сме в БЪЛГАРИЯ!!! Тук не е монархия и тези имат толкова значение за живота у нас колкото и баба Гицка от Долно Горново. Спрете да пишете тия захаросани лайна и се превърнете в истински журналисти. Страната е затънала в корупция и проблеми и целия свят отива по дяволите, но вие не се занимавате с това, а със свободни съчинения по картинка за живота и битието на тия двамата недоклатените. Айде вземете се ръце.

Начи мога да ги мандръсам и двамата без романтика. Мене романтика ми не требе. 200грама пърцеца и ке орам до зори. Ту единия, ту другия.

пишете пишете гупости..Катрин е прекрасна..има да си напъва мулатката да я стигне ..и са хубаво семейство

с хубавото семейство лично ли го знаеш, защото на мен баба ми беше казала,че като се затвори вратата у дома е друго и си го знаят само хората вътре. За пред общестовото е друго.

Което си е истина, истина е - Меркъл не е мулатка, а квартеронка, но че е завистлива и зле възпитана също е вярно.

майка и е баш черна, така че си е точно мулатка

Лелее, хванах диабет от толкоз захаросване... Не че имах сили да го прочета докрай...

Същата приказка , ке га кажем дето га казах и за Хараламби и Маеган, там у съседниьо памфлет за седемте клюки по нетфлекса. Ако некой си нема работа и го брига мойто мнение, да иде да види.:)

Кейт да качи някое и друго килце, че е като веяна скумрия. Направи ли го ще стане разкошен милф!

Тя е мъж виж чертите и,ръцете и,краката й. Квото и са облече и да се усмихва неестествено, това е.

кога ще ги стигнем англичаните - и джендърите им вече раждат , не едно ми три и за още напъват, ако не я бяха спряли с приполиткоректни опорки за въглероден отпечатък и пррезаселване на планетата

голямато натрапване и тн. Всяка една минута ги снимат и те го знаят. Как да си позволят друго. Той става все по-грозен ....,а за нея това е всичко за което се е борила. Великобритания знае как да си хвали своите.

Голяма "романтика", тоя плешивия и тая дървената. "Романтични" като одиторски доклад.