Съдия видя "достатъчни основания" за процес за укриване на данъци срещу Шакира

Ако не бъде постигнато извънсъдебно споразумение, половинката на футболиста Жерар Пике може да се озове на подсъдимата скамейка и да бъде осъдена на затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,

Абе, къв е тоя педал Жерар Пике, че чрез него ни обясняват коя е Шакира? Все едно някой да определя Хитлер, като “гаджето на Ева Браун”.

Те една Монсерат Кабайе на нейните години не пожалиха, та с Шакира ли ще правят компромис... В тяхното законодателство си е ясно казанто, че ако пребиваваш повече от пет ли шест ли месеца в годината в Испания(който помни, да каже), трябва да си плащаш и данъците там. Независимо, на коя държава си гражданин. А това се проверява много лесно чрез компютърната система на граничния контрол. Кога влязла, кога излязла. И колко пъти. Та малко трудно ще обори обвиненията. Ще върви към споразумения. Като всички останали тарикати преди нея.

Затуй що има читаво в Испания се маха докато е време. Особено учени, биолози, менажери. Испанските власти може да си преследват всички, Роналдо например, защото се изказал срещу дженджерската политика и естествено го хващат за нарушение затуй че взима от фланелките в Бразилия с авторски права. Ама нито Роналдо ще се върне, нито друг като Роналдо или Шакира ще дойдат. В случая е ясно че местните власти на Каталуния искат да унищожат семейството на Шакира. Стари мулти култи истории, започващи след отказа на Шакира да участва в благотворителен концерт в подкрепа на новодошлите от Сирия.

си хапчета болен мозък

Тая к'ва звезда би станала в сливенския...

не си играят когато става въпрос за финансови престъпления!!! 2017 зетя на краля го вкараха за 12 години заради 9млн.евро,Меси 2018 го осъдиха да плати 6.5млн. заради не плащане на данъци и тн!! Така е в белите държави и оше нещо испанската прокурата е в топ 5 в света по ефективност!!!

Зетя на краля го хванаха за да накарат сестрата на краля да се откаже от титлите си на принцеса, защото сина на сестра му по конституция трябваше да наследи престола. Испания е доста по-мафиотска от България.

ли си бре, какви на говориш като дори не си стъпвал там. Типичен Ганьо

Голем праз. Ша си продаде бикините и ша плати даницъте :)

Ще си врътка дупето в панделата докато я ебат.

Счетоводителят й сигурно си пийва коктейл на някой остров в момента.

Смешник жалък