Сагата с военната служба на момчетата от BTS продължава с пълна сила

Комисарят на Администрацията за военни кадри, заяви пред законодателите, че е "желателно" членовете на музикалната банда да изпълнят военните си задължения, за да се гарантира справедливост

Обратно в новината

Коментари - Сагата с военната служба на момчетата от BTS продължава с пълна сила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам защо е цялата тая врява. Тия е видимо, че до един са педалчета, следователно негодни за военна служба. Какво се правят на утрепани?

По - полезни са за държавата си като артисти, корейците ако си мислят, че това ще им се случва със следващи к-рор групи могат да се изненадат неприятно.

Нито един от тях не е педал, това е стилът на кей поп групите, но виж ти май ми намирисваш на педал. Мирисът излиза от задните ти части.

Голямо умуване падна. Честно, не разбирам, защо се бавят още. Ясно е, че основния проблем тук не е самата служба, защото едва ли отбраната на Южна Корея е изключително зависима от точно тези седем корейци, а милиардите долари, които BTS наливат в корейската икономика ежегодно. Освобождаването от служба не прецедент, щом го правят за класически музиканти с високи отличия и олимпийски шампиони, какъв им е проблема да го решат и за BTS. Обаче, военните им законодатели искат да се направят на принципни пред обществото и света, а всички заедно във власта искат да продължи държавата им да си взима доларчетата заработени от момчетата. И сега голямото умуване е как да вкарат "златните кокошки" в армията, а те да продължат да им "снасят" милиардите. Ако се спази сега действащия закон, те като поп изпълнители, влизат в армията и са две години аут от световната сцена, съответно кранчето секва и няма долари. Властимащите се чудят как да променят закона, за да могат те хем да служат като редови, хем да имат музикални изяви, включително международни такива и паричките да си валят. BTS не са първите корейски изпълнители, които ще положат военна служба. Много вече са минали през това и отново са на сцена и успешни, но това са техните си знаменитости, които са известни в Азия. Тук казуса касае световноизвестни изпълнители с огромно влияние. Ако BTS влязат в армията най-големият губещ ще е икономиката на Корея. Самите момчета, прохождайки като изпълнители, едва ли са очаквали, че един ден пред правителството на страната им ще стои въпрос те да служат или не. Вероятно в главата им винаги я е имало мисълта, че ще служат и са подготвени за това. Сегашната несигурност, обаче, сигурно много ги изнервя, защото на практика, те не могат да плануват нищо, докато законодателите не вземат окончателно решение.

на тия момчета армията ще им се стори нищо в сравнение със зверското темпо на тренировки, репетиции и концерти, с което работят. Ще вземат да получат някой нервен срив от внезапна липса на адрреналин и стрес. След 21 месеца загуба на тренинг едва ли ще са на същото ниво, Корея да ги остави да вкарват милиярди в хазната докато са млади и удържат на темпото вместо да им губи времето с казарми. Не могат ли да идат в казарма като се пенсионират на 35.

Ама те са толкова нежни. Но така и така наборната комисия след медицинския преглед няма да ги допусне да служат.

То видимото лъже, познавам дебели и космати педери