Салма Хайек срещу домашното насилие: Какво става, когато домът е заплаха?

Актрисата стартира кампания за помощ на всички, поставени в такива условия по време на пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Менопаузата е водеща тема в Холивуд и как да обединят усилията си да останат Вечно млади и желани .Молете се на Господ и ще ви помогне а не на соцмрежите за да ви обиждат!?

Ами права си е жената! Прибираш се в къщи, а там те чака дзвер в рокля на буквата Ф! И а си гъкнал, а си пострадал! Друго си е при любовницата, ама това е за кратко и после пак при чудовището в къщи!

Що не коментира как стожерката на #MeToo Амбър Хърд се оказа, че е извършила целенасочена измама в обвиненията си как била бита от Джони Деп, и за капак не само това, ами и че тя била редовният насилник вкъщи? Докога само жените ще се считат за жертви, при положение, че те са също толкова чести домашни насилници както и мъжете?

с тази комедия.Нагли и без всякакъв морал .На тези ЗЛАТОТЪРСАЧКИ и техните адвокати в главата им са само пари

Някой точно нея насилва ли я, или говори по принцип? Защо е настанила насилник в дома си?

За какво домашно насилие ви плащат, за да словоблудствате, след като пред очите на всики се леят реклами с голи и умишлено изкушаващи полуголи женски тела и телеса ! Как можахте така да обезумеете и да не си давате с/ка, че зад всико това стопи Рогатия, а вие волю-неволю се превръщате в негови слуги!

Е огромно зло!

Това е хубава жена !

Хубави са Петканова, Гущерова,Мона,Мис БГ!!!

Хубаво е тогава тая да престане да играе във филми, в които има насилие

Значи артистите са наемни работници, плащаме им да ни забавляват... Не ме интересуват колко са прогресивни или либерални, не ми дреме за политическите им възгледи... Много е гнусно разни богаташи да ни поучават Дори епидемията използват за да ни натякват колко са прогресивни и мулти-култи, и колко изостанали са всички останали

Подкрепям!

Преди днешните модерни времена в цивилизованите държави на артистите се е гледало като на ниска категория хора. Въпросът е : Защо в нашето съвремие артистите се ползват с такова внимание ("уважение"), та всичко друго остава на втори план (като човешки ценности и т.н.)? Ако можете да отговорите адекватно на този въпрос, ние от Задругата на истинските майстори ще ви издадем диплом с истинска стойност! – с който диплом всички ще се съобразяват.

Аз също смятам,че е прекалено. Един работник е много по-достоен за уважение,но ще ме обвинят в ленинизъм. И тн

аз артисти не уважавам, за вас не знам-прости, необразовани , самовлюбени и много от тях некадърни. Нисша категория хора и за 21 век, сори.

Питайте Джони Деп!

Домът трябва да е крепост а семейството подкрепа.... лошото е,че има много случаи когато е ад и тормоз.....и като няма къде да идеш (хората са си егоисти)....нямаш пари... търпиш....и накрая свикваш с това,че си жалък и т.н. :-(..... другото е,че разни такива задоволени кифли на никого реално не помагат ами само шум и реклама!!!!

тя и баба Селма з това се е кативирала-за ПР. Иначе от подобни медийни изяви полза нулева.

Тези другари са способни да опорочат всяка добра идея. ТОлкова натискат и такива идиотии се опитват да пробутат, че успяват да отвратят всички и да компрометират тотално първоначалната идея. Пропганда за овластяване на жените, нищо друго. Изобщо не им дреме за домашното насилие. Искат власт!

това е личен избор когато те бият на улицата където и да е или у дома който и да е и не се подаде жалба ако се прикрие насилието не е ли пак престъпление личен избор да насилваш личен избор да прикриваш

На чужд гръб и 100 тояги са малко.

Как може да се бие такава жена вместо да я......уважават??!! Безсрамници! И некадърници.

Чети внимателно статията - Тя е срещу половото насилие. Една жена , която да не казва ОЩЕ!

Като проблема е в къщи единия отова у комшията.