Само 11 минути упражнения на ден удължават живота

Физическата активност е изключително важна, особено по време на социалната изолация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не важи за едрите силоваци. Там измират много рано. Наши щангисти измират на по 35 години от инфаркти. Състезателният спорт не е полезен. Всяко нещо е до мярка. Както се казва, златната среда. Може би да не се разпуснеш, че после ще ти изглежда супер сложно. Проблем е да пробиеш началните бариери да тренираш и после вече не е толкова сложно.

за повечето неща си прав....само за силоваците не съм съгласен....кво ще кажеш за Арнолд и Рони Колман например....те с 200 загряват, а са дядовци вече и то в добра форма....наистина трябват много пари и време да си хем як , хем в добро здраве.....друг пример от залата в която тренирах...силови трибойци на по 50 и кусур години клякат , дърпат по 300 кила...на лег прес по 400 слагат....в НСА преподават...един на 62 бута 150 от лежанка....тея на по 35 дето говориш за тях са тлъстаци или са назобени с кофти неща

Уточнете за какви упражнения става въпрос. Защото ми се струва, че 11 минути ходене не е достатъчно. Може би става въпрос за 11 минути интензивни упражнения? В тази връзка - секса дали се брои?

Става въпрос за 11-12 минути високо-интензивни натоварвания на ден.(Или като опция е 25 минути средно интензивни натоварвания). Или 40-60 минути със ниска интезнивност натоварвания. Под висока интензивност се разбира пулс над 80-85%.

Тренировките и така мечтаното изваяно тяло е само за комплексари и хора с ниско самочуствие, които нищо не са постигнали в живота.

кажи го на 63-и годишния Долф от съседната статия дето напиня 24 годишни хубваици

вижте и Долф какви ги рупка на 63-и

С тая мацка няма да издържиш 11 минути упражнения ;)

11 минути тренировка съкращават живота ви с 11 минути.

Абе, усещах аз, че тия 10 минути, в които се разигравам не са достатъчни :)

Това са бавачки, компаньонки /в смисъл компания/ Наемна дъщеря, внучка, ако щеш. Много ясно, че вече не му става :))

Интензивни - не точно. Но, силови, до изпотяване, да.

Ако е с чуждо -не!

Напротив, с чуждо най се брои - тогава пулса ти скача допълнително от страх да не те хване жена ти.

Това са глупости ! Никой не може да удължи живота си! На всеки му е писано колко да живее!

Е,а напъни си още една минутка ,де !

С колко?