Mанекенът Зомби Бой се самоуби на 32

Певицата осъди занемаряването на психичното здраве по цял свят

Обратно в новината

Коментари - Mанекенът Зомби Бой се самоуби на 32 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 32 ....колко жалко...

От 16 почнал да се татуира и на 32 го докарал до това което виждаме на снимката. Ами много късно се е сетила тази Гага, че е нужно да се гижи за психичното му здраве.

Хубава новина - Светът се е отървал от едни изрод !!! На Гагата искм да кажа само , че още като се изрисува някой така и е време да викате психиатрите !!!!

Самите татуировки говорят, че има сериозни психични отклонения, така че самоубийството е тяхно продължение. Жалкото е, че е толкова млад....

Самата гага да не би да е нормална? Снимала е в някакъв замък садо мазо порно клипове с мерилин менсън от които операторите са повръщали след това, касае се за страшни извращения и гадости извън пределите на човешкото въображение.

Неразбрах само на какво е бил този, лека му пръст, манекен??????

Много често наркоманите така свършват.

Ами спрете с наркотиците, бе Гага. То оттам ви идват психичните разстройства. Слободията и парите жи бият в г,а, та се чудят кво да правят - татуси, наркотици, мания да са известни... Нищо стойностно. И накрая що нямали път, цел. и т н

Ако беше ми се обадило еврейчето, щях да го излекувам .... де гиди, мотико тежка и бразда безкрайна!

Е сега ще стане наистина на скелет. Подзаглавието кърти - певицата дъра дъра... Ама коя певица? А в статията по долу пише коя.