Сандали и бели чорапи - отново на мода в Германия

Комбинацията никога не е била смятана за особено шик, но днес младите хора с претенции се разхождат точно така

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, в Германия...

Изпаднал германец! Така им се подигравахме навремето на тия с белите чорапки и сандалите. А сега каква стана тя - костюм с официални обувки на босо и сандали с чорапи:))) Очаквам скоро да излезне мода с обути върху панталоните долни гащи и сутиен, облечен върху бяла риза и отгоре стилно сако. Яко!!!

Ъхъ, контрацептив със 100% сигурност :-)))

Признак на върла селянщина, липса на вкус, усещане за обличане и възприятие към модата. Ако ми кажете, че това е модерно, значи просто не мога да разбера накъде отива светът!

Аз не помня, някога да са излизали от мода.

Хавлиеното чорапче си е хавлиено чорапче..... непреходна мода

По нашето черноморие руснаците винаги са ходели със сандали с чорапи. Ще се окаже,че само в България не се носят сандали с чорапи, а по света чорапи се носят със сандали. В Русия, в Германия в САЩ, само в България ни наговориха,че не се носело сандал и чорап, било селско. Оказва се,че е селско сандал без чорап-като в Африка. В САЩ ако носиш сандали на бос крат те питат от коя ферма идваш.

Каквито имигрантите такива и манталитетите - арабски и мюсюлмански.

Щом в Германия може сандали и чорапи, скоро модата ще дойде и тук, и ще се счита за селско сандали на бос крак. каквото на запад, скоро и у нас.

Ам чи тйе и тука са на мода ва, коса чудити ?

Аз нося черни чорапи, а вие?

В САЩ винаги е било така, още е

Те не са ги сваляли... : )))

Не знам кой идиот обяви сандалите с бели чорапи за простотия и декларира, че сандали се носят само на босо. Всички сте виждали на какво приличат потните с черни петна и линии от праха между пръстите крака на тези със сандалите на босо. Красота!

ти къде живееше? кви са тия потнои с черни линии крака. веднъж в сезон ли се къпеш?!?

Живеем в България, къето хич не е чисто по улиците и след 1 ден навън краката ти са ужасно мръсни, аз и бели чорапи не бих си сложил защото ще станат черни и пак е зле.

Ама на мода в Германия не означава непременно мода сред германците.

винаги са били скарани с модата. Най стоилното в Германия са били униформите на SS

Да защото са дело на Hugo Boss

Белите чорапи не са ми по вкуса, но не мога без чорапи дори лятото. даже спя с чорапи. Може би само август ги събувам и то не целия... както е написал Чудомир: Човешки слабости. Един пие, друг пуши, Пеньо писарят, да речем, обича да яде печени семки с хляб...

тия много назадничави бе, аз си ходя така от 20 години!

само циганите и педалите ходят така,значи и там е така

Модата е нещо субективно. Колко от вас знаят, че до преди няколко века, всички момченца са ги обличали в розово а момиченцата в синьо? Една кралица, мисля на Австро-Унгария, решила нейното момченце да е в синьо, подир нея придворните се подмазали и... днес всички момченца ги навличат в синьо... а колко от вас знаят, че обувките на висок ток са носени първо от мъжете, ездачи? Едва в края на 19 век започват жени да ги носят, за да се правят на високи. Зарежете ги тия тъпни наречени мода и си гледайте живота... винаги ще се намери един, който да каже на черното бяло и всички да повтарят подире му като папагали, докато не сменят името на цвета....

Значи това си беше нормално и в БГ. 90-те години. Сндали ,чорапи,къси гащи.

Голд Дигър Ремувър страйкс https://youtu.be/ReB8yasvAgw

Това е типично арабско-ориенталска мода, не става въпрос за истинските германци.

Тук колегите от Украйна и Молдова са с още по-крайна мода - джапанки Аадидас и бели чорапки 3/4 в съчетание със съдраните дънки "наводнение".

Който , както иска да се обува и облича. Но германките да внимават и да не си забравят фереджетата, защото мигрантите изналсивачи ще се оправдават, че са ги предизвикали.

За DW всеки ден е ден на лъжата!

Не отива тоя свят на добре с тая мода

E, ми.. немски "стил"... Тъжна работа. И това било от немците с претенции за стил. Типична проява на синдрома на Дънинг-Кругър...