Ники Илиев подготвя нов филм със Саня и кума им

Актьорът Ники Илиев ще зарадва феновете си с нов филм. Чаровникът вече е готов със сценария на лентата „Живи легенди”. В проекта са се включили съпругата му Саня и техният кум.

Обратно в новината

Коментари - Ники Илиев подготвя нов филм със Саня и кума им | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-тъп и бездарен филм от Чужденецът отдавна не бях гледала. Просто е връх на тъпотата

Ники и Саня са много красиви, мили, добросърдечни, скромни, благи и добродушни. Искренно им се радвам. Пожелавам им да бъдат винаги много щастливи и да останат все така добри и чисти в душите си, каквито са и лицата им. Много ви харесвам, искренно се радвам на всеки ваш успех.

Хубаво момиче,но много слаба актриса!

Ей, това българина е ужас! Защо всичко и винаги оплювате? Гледахте ли "Чужденеца"? Ако не сте, гледайте го. Заслужава си. Особено, ако сте почитатели на българското кино. Не се нахвърляйте веднага с омраза върху хората.

Да филма е много хубав, но можеше да бъде още по-хубав, ако не беше Саня с дърварското си поведение, изражение, реплики. Тва момиче не влага нищо в играта си. Наизустява си репликите и ги изтрелва без никва капка талант. Още от Забранена любов се видя, че момичето не става. Колкото красива, толкова слаба като актриса.

Не е случайно дете. Баща му е театрален режисьор със стари връзки в средите, а майка му е дерматоложка във ВМА, високо в йерархията.

Успех, Ники ! Ще очакваме с нетърпение новия ти филм "Живи легенди". "Чужденецът" определено много ни хареса - един зареждащ с приятни емоции филм и действащ като глътка свеж въздух в задушаващата атмосфера на ежедневието.

Писна ми от шуробаджанащина в тая държава, затова ......бягайте деца , а момето е калпава актриса

голяма новина .паднахме и умряхме ! тези захаросани бездарници какво ни интересуват !

Ако е за някоя простотия винаги се намират пари в България, но ако е за нещо стойностно, няма! Аман от разни чалгаджии, бездарни актьори и режисьори с връзки! Този Илиев освен за манекенче за нищо друго не става милия.

"аман", някой ден ти и другите тъпанари като тебе от злоба и завист ще ви се пръснат жлъчките! То бива комплексарщина биво, но си преминал (а) всякао граница! Гледай по ведро на живота и се опитай да направиш нещо свястно в тоя живот! И най-важното - НЕ ЗАВИЖДАЙ, ще се поболееш!

Големи сладури са тези двамцата. А "Чужденеца" е страхотен филм - толкова свеж и приятен! Успех им желая!