Спането в отделни легла заздравява връзката

Спането в отделни легла, противно на натрупалите се предразсъдъци по въпроса, заздравява връзката и е полезно за здравето на партньорите, установи изследване, цитирано от канадската националната радиотелевизионна компания Си Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Спането в отделни легла заздравява връзката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много мъгляво ми се вижда разсъждението за двете легла.Щом са в една стая -ако мъжът хърка-няма спасение.

По тази логика и излизането по отделно на брачните партньори по разни празненства, рожденни дни и други мероприятия с хора от противоположния пол сигурно и те заздравяват връзката.Как мислите?Според мен е доста индивидуално,лично аз не го одобрявам.

Всеки сам си решава как му е най-добре, не могат да се налагат стериотипи от проучване и е безмислено да се спори.

Спи се заедно единствено и само заради продължаването на рода. Другото е нарушаване на личното пространство!

А я си пърдим вечер на сън, па она си ми слага ена фуния от заде да не моели да спат комшулаците.

Честна дума, женени сме от 15 години, много го обичам, ама неговото спане се състои от мятане от единия край на леглото на другия, говорене насън и ставане през два часа. И аз като разумен човек, преди да го удуша с някоя възглавница и да оставя двете си деца сираци, реших да си спя отделно....

"Двойки, които бяха решили да се разведат и започнаха да спят отделно, отново намериха път един към друг" - на кого ги разправяш тия бе

Айде очаквайте следващото проучване с извод - спането с чужд мъж или жена заздравява връзката и укрепва здравето

еми ти си назад с материала, тази тема вече я пускаха покрай 14 февруари :)

Сори но звучи ужасно... Не като пълноценна връзка, а по скоро като съквартиранти които понякога правят секс. В никъв случай не съм за стереотипите, но една силна връзка означава че ти имаш тужда да засппиш прегърнат от другия и да усищаш как неусетно ритъма на дишане се синхронизира. Нищо по тъжно няма от това да видиш примерно легло на двойка с две отделни завивки... За легла или стаи е още повече...

...сестам се за онзи енгл виз ; цук-цук: миледи мозе ли да изплня семеините си задлзеня? мммм следвастят петак сир! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да спреш само до едно немско семейство. Ако едно немско семейство е примера за топли семейни отношения...

Всички мнения по въпроса въпреки че са различни са верни.Тоя въпрос се решава индивидуално от всяка една двойка.Особено оригинален както винаги е Арманито.Може на различни легла а още по добре и с различни партньори.Тези от нас които вече са родители знаят от личен опит че няма нищо по хубаво на света от това да спиш с любим човек с когото енергийните ви полета са в хармония.Това са децата.А тия на запад могат да ти направят такова изследване и да ти получат такива резултат за каквито си платиш.Всеки случай приятно впечатление ми прави Деницова със странният избор на темите които ни поднася.Това подсказва доста голямата и индивидуалност което само по себе си е рядко срещано качество.Не го определям като добро или лошо.Това го прави всеки един читател сам за себе си.Аз съм живял доста и на изток и на запад.Не пожелавам на българите да не вземат пример от никого.Ние сме си достатъчно древна и културна нация ама нещата напоследък се забатачиха точно защото започнахме да вземаме акъл от други.

Познавам едно немско семейство, той на 94, тя на 91, винаги са спали в отделни стаи, но това не им пречи още да се обичат и да проявяват нежност един към друг, 70 години семеен живот, тя още го ревнува и търси неговото внимание, а той още флиртува с по-млади жени.

Това е вярно, особено когато мъжа хърка, жената остава недоспала, става изнервена, сприхава и така години нарад, мъжа се чуди какво е.

Хъркането не е само мъжки патент.

По често хъркат мъжете, защото много от тях след 40 годишна възраст заради нездравословния си начин на живот и затлъстяването се разболяват от сънна апнея.

не само в отделни легла, но и в отделни квартири и с чужди партниори. спането в едно легло е нехигиенично. жените кихат, кашлят, смърдят, пърдят и се уригват не по малко от мъжете, въпреки, че се представят за прекрасния пол на ангелите.

Като те слушам, май си попаднал не на жена, а на диво прасе бе брат. Смяната на кревата при такива като теб не е решение, докато смяната на жената е по - приемливо стига да не я смениш със същото "нещо", което си описъл ;)

Естествено, че е така. Устройството на жената е същото като на мъжа (без половата система, разбира се). Защо някой трябва да се изненадва, че и жената прави същите физиологични неща? Колкото до смърденето - ако не се къпе, или плюска чесън и пие мастика - ти какво очакваш? Ще смърди, то е ясно. Но защо си се събрал с такава, която не се къпе? И ти ще засмърдиш яко, ако не се къпеш в тия жеги! ;-)

не в отделни легла, ами в отделни стаи е най-хубаво! хората миришат лошо нощно време. пърдят, смърдят, особенно ние мъжете...

Вярно, вече повече от 10 години всеки си има стая у нас. Прекрасно е да имаш лично пространство. А да ходиш на гости в бърложката на другия е най-сладкия момент. За мен спането в една стая с друг човек е много изнервящо и те лишава от възможността за истинска почивка.

Ми то се започва с отделното легло, после стаята, после къщата, града, страната, континента... и даже планетата.

Пишеш оригинално.Струва си да се индикираш с свой ник.

Ами те спалните са широки по над 2 метра-то реално всеки спи на собствено легло , под собствена завивка. По-точно- спането заедно означава да спиш на 130-150 см. с партньора и то под една завивка. Ако така ви е кеф , значи всичко е ОК.

Тук нямаме толкова стаи.

Спането в отделни легла отчуждава партньорите и те стават съквартиранти. Едно време хората са имали нуждата да се напаснат с партньора си, а сега всеки го играе СОЛО, щото си е самодостатъчен. Жените спят с мъжете си в едно легло до първото дете. После вече им се вирват нослетата и започват големите претенции...

Най - хубаво е с партньора да се спи под една завивка , така когато единия пръдне , другия не пропуска тази най - интимна част от връзката ..много е непринудено и води до дълбок , почти наркотичен сън и необуздани еротични фантазии ...

наи- готиния коментар

Eх ейде сега вирвали нослетата - ако ти миришат краката, хъркаш и пърдиш шумно или миришеш на джибри - какво да прави жената

Вярна е статията, от личен опит го казвам...

Кампанията за унищожаване на човечеството е стартирана и работи на пълни обороти! Гей-бракове, деградация на образованието,чалги и баси, нарко разрешителни и рязане на бюстове...а това сега е поредно "научно" откритие! Що не пишат поне, че е платена реклама, та поне съвестта им да е чиста.

Прочетете Джордж Оруел, "1984", покъртителна прилика с живота ни има и работим по изпълнението :П

хората като спят в едно легло свикват 1 с друг. С присъствието,с допира,с това партньорът да ти е под ръка и нещата започват да стават протоколни,а хората да си омръзват

Не туй! Не туй! Другого е важно, а не спането!

Може в отделни легла, а може и направо с отделни партньори.

Kalin

Пълни глупости.Това си е чиста проба лъжа.

Строго индивидуално е. За различните двойки е различно. С един мъж можеш да правиш страстна любов, но да не можеш да спиш в едно легло, а с друг да не можеш да си представиш изобщо да спите отделно! На това мор капитан няма, както се казва.

Дрън , дрън, това може да важи за канадците, ама за нас не. Не мога да си представя да спим на отделни легла.

Да, ако направят подобно проучване тук, бъдете сигурни, че от срам " да не кажат нещо хората", проучването ще е с различни резултати. Много е важно у нас чувството да командваш другия или да ти е притежание. Все едно от тези, които спят в едно легло имат най- интензивния сексуален живот, не си изневеряват и се наспиват най- добре. Дрън- дрън за пред хората. Човек може да обича, да е обичан, желан или желана, да има здрав брак или връзка и без да следва канони.