17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още една ''звезда'' дето иска да ни разкаже за лудостта си:((((((па макар никой да не го е еня за нея.....

Саня е свободна и е опънала мрежите в мол-а

От време на време и секс си трябва,за да н'се разваля приятелството!

Санчето може да изяде рода съвсем спокойно

Става за реклама на паста за зъби...Или нещо от телешопа.Просто това са талантите на въпросната ,,актриса".

Като свършиш "дългата връзка" и преминеш на "приятелски отношения" със същия човек продължавате ли да си играете на "Чичо Доктор" отвреме-навреме ?

Харесвам Саня и й желая щастие!

Така де само по приятелски докато намерим някой с повечко пари

Инфлуенсър - ще се опитам да го обясня. influence - буквално ознаава въздействие, влияние. В Този случай се има предвид въздействие чрез последователи в социалните мрежи. Инфлуенсъри могат да бъдат всякакви хора: журналисти, писатели, актьори, блогъри, спортисти. Не винаги това са известни личности. Например всеки, който споделя информация за себе си в социалните мрежи и умее да привлича вниманието на хората може да стане инфлуенсър. След набиране на голям брой последователи в блога се прави рекламно каре /банер линк или друга закачка/ която постоянно зарибява аудиторията. Парите идват от хонорара, които ти плща компаноята-рекламодател за аудиторията / последователи/, която имаш. В това няма нищо непочтено. Напротив - трябва постоянно да си изобретателен и креативен за да имаш последователи. Това е.

Демек това са новите будители. И могат да празнуват на първи ноември? Само дето могат да те подбудят не към нещо непременно умно и културно, ами например към носенето на възкъси панталонки и въздебели веждуря - моден инфлуенсър :-)

С една дума изпечени манипулатори дето си набират заблудени из социалните мрежи.... За мен из социалните мрежи основно се врът хора които няма с кого да си споделят нещата, няма пред кого да си покават нещата ащото просто е безинтересен и а това пълнят с неща от типа ''днеска имам рожден ден'' примерно за да се порадват че много ''хора'' ще им го честитя на думи защото няма жив любим човек и приятел да го направи в очите...Социяалните мрежи в 80% са форум за комплексирани нариси и самотници..

Богати Араби = Дубай = Моделки = Платена Любов = Инфлуенсър

някой ще обясни ли каква е тая нова професия "Инфлуенсър? Да не би да е борба с грипа, пардон, инфлуенцата.

Бяха хубава двойка. Жалко, че в тези среди браковете не просъществуват дълго.

Красавица е. Много мъже биха искали секс от нея. И биха похарчили луди пари за това. Включително и аз. Но само толкова. Дано не свърши като Диляна Попова. Дано намери истинското щастие с някой достоен мъж

Къде пък видя че е свършила Диляна Попова?! пфффф...

Намирам я за чаровна, ако харесваш този тип жени. Обаче като актриса ми е голяма дървенячка, особено в оня сериал, където бяха разделени с близнака ѝ /Елица май се казваше героинята ѝ/.

Във видин е най-убаво! :)))))

Моля ви, не искам акъл от Саня точно! Спрете Земята да сляза!

Seaseal

Тая Саня... Хем хубава, хем куха...Неочаквана комбинация!

doktoran

Ми тя много рязана на Саниту сестра й! Доста корекциики. Прилича на някоя БГ Миска!

Това нещо като реклама е май? Търсим си чичко-паричко.

"Актрисата Саня Борисова разкри, че най-голямото предизвикателство след дълга връзка е хората да отрият мястото, на което се разбират, както и да си простят." Не ми стига сивото вещество, за да открия смисъла в "мястото, на което се разбират, както и да си простят." Някой, желаещ да го разтълкува?

Веднага ми дойде наум леглото например, като място на което се разбират. Защо пък не?! ;-)

Разсмяхте ме :)) Но реално може би не се е изразила добре, изглежда мило и интелигентно момиче.

- Какво работиш? - Инфлуенсър. - Аха, абе и аз съм безработен:)))

Браво, смях се с глас

На първата снимка прилича на Riley Reid...

И тоя покемон ли взе да раздава мъдри съвети?! Хайде по сериозно. Всяка ку стана психоложка.

1. "...хората да отрият мястото..." - "отКрият"; 2. "...са по здравословният вариант." - "по-здравословният"; 3. "...родния град на Саня - Видим..." - "ВидиН"; 4. "Борисова се е съсредоточила в момента върху тай-чи и в момента..." - много моменти, много нещо.; 5. "...и в момента е засилила трнировките..." - "трЕнировките; Колко грешки в 10 изречения. Нивото падна доста.

Е, все пак някой чете коментарите. Отстранихте четири от петте споменати грешки. Остана "отриването".

Няма лошо да отриеш мястото - легло, канапе, диван... Даже и на кухненската маса бих се "жертвал".

Тази мъж ли си търси, кво ли!?!

Мозъка по-скоро, защото видимо отсъства.

сестра и била инфлуенсър - явно това е новото име на платената любов.

И нещо от мен! Специално за теб, Саня. Едно приятелство може да се превърне в голяма любов, но една голяма любов в приятелство - никога!

;)

Какви приятели с някой, койте те е направил на маймуна и страдаш по него? Никога!!! Такъв си остава жувотно за мен и го заменям с друг за противоотрова. Това е единствения начин за преодоляване.

Така ли му викат вече на безразборното отношаване?