17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се, как така я намирате за грозна???? Красива е, много е красива. За ума й не става дума. Но е красива. Вие слепи ли сте?

Ех, като започнат да се снимат с книги и то при четене на книги, и то при почти изчетена книга. Уф, уф, уф.

ЗАЩО ВЕЧНО ГЛЕДА КАТО ДА ИМА ЗАПЕК?

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА...............

Тази нищо не миже да вдигне.

Леко грозновата,и то защото ъгълчетата на устните и да надолу.Все едно е вечно сърдита.Да вземе да се пипне като Преслава.Може Ники пак да я залюби

Ако стегне малко коремчето и по-изрязан бански може да си сложи.

Не се харесва на повечето коментиращи, защото не е като техните селянки. Хубава фигура, лице и подходящо облекло, което не е за простолюдието, а излъчва елегантност.

Саня, омъжи се за мен..

Страхотно тяло, убийствени сини очи и ... грозна долна половина на лицето. Жалко :(

Преди известно време ни я натрапихте като принцеса сега по бански. И перце да си бодне или като палячо да се облече няма живец в излъчването и. Восъчна фигурка от всякъде. Стига ни я натрапвайте.

Тия бански да не са за монахини???

За монахини си има буркини.

Само като си представя колко му е омръзнала на Ники и ми става едно... не за сексапил ами и научен интерес губя.

Хубава е, с хубово тяло и красиви рокли и до тук. Няма излъчване, няма живинка, няма чар. Ѝ да не говори.

Сладка е, но не е секси.

Хубава е жената,но много меланхолична,но не деликатна,а повърхностна.Флегматична,отегчена...мъжете харесват жени,които се радват на живота и гребат с пълни шепи от него.

Как изтриха критиката за Саня??? Няма да я направите по талантлива от това което е. Жалко за нея и бездарните и изяви по телевизията.Пилно дърво и липса на всякаква класа и излъчване Видинско провинционално селяне

На Саня да ѝ го набабаня!

А кой държи фотоапаратчето, а? А?

Сигурно си е купила професионален апарат и стойка за него, като внимава за неравни повърхности. И така си пътува сама, обикаля света, наглася си стойката и се снима.

Тарифата колко е

10 сфирка, 30 сичко

Добре остава да остави кординати

Островът е Исхия

Визия има, но излъчване и завладяващ чар никакъв. КОЙ я направи и излъга, че става за актриса да се засрами от резултата. Точен прототип на една от героините която изигра себе си на глуповата селяндурка от дълбоката провинция преследвана от чужденец завладян от визита, но не разбрал действителноста

Хубава е

Тяло ОК, но фейса е на тъповата маймуна. Много крива физиономия + празен поглед на слабоинтелигентен човек. Бай дъ уей, какво работи тази, че има пари за море, че не ми е известно? Още ли има кинти от "хитовете" на Никито снимани с краднатото от ВМА от мама му???

Бяха хубава двойка с Илиев. Отстрани изглеждаше, че се разбират, но явно не е било така...

Не му е давала отзад!

То пак бая изкараха, щото пичът беше отимал извънбрачно чедо от някаква кака по време на връзката им, пък и бяха циркове дали ще го припознае. Мислех, че още тогава ще се разделят. Но жената намери сили да му прости, докато не назряха други проблеми, с парите примерно. Неверен мъже се търпи от немай и къде.

Поне сега знаем кое е важното!

Каква пък е тази ?

Тая не си ли намери мъж вече!?!

stankow

Ами ето, търси си. Не виждате ли ! ;)