17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо я бутат навсякъде. Патрашкова - също. сутрин до обед са се накиприли като "коментатори" на една маса при Гала, а вечер пак са коментатори на лайфовете във Вип Брадър. Едни и същи приказки, едни и същи коментари, такава еднаквост и повторяемост е не само досадна, ами отблъскваща и по никакъв начин не допринася за вдигане на рейтинг на съответното предаване. Значи, хем искат да е интересно, канейки събеседници, хем канят едни и същи до болка познати ПЛАТЕНИ /ЩАТНИ КОМЕНТАТОРИ, които е все едно дали ще ги слуша човек, щото репертоарът им е познат до втръсване.

Как може да го пишете с артистичния псевдоним "Папи Ханс" за тези номинации Константин Трендафилов? Ами давайте тогава и другите с прякорите и прозвищата, с които са известни

Патрашкова е най-нестандартна и екстравагантна.

Санчето още ли е на тезгяха ?

Важно е да се подчертае, че наградките на "иконите" се дават от едно списанийце, което никой не чете. Така че и иконите и даващите наградките нямат никаво значение. Т.е едни патки-домакини си раздават наградки. А след като бяха номинирали преди година-две и ходещия кич Лилия Марлявия за модна икона, наистина няма какво повече да коментирам.

Смях, от сърце

Като гледам номинираните веднага правя сравнение с ''виповете'' на бб.. Една определена клоака от някакви ''звезди, интелектуалци, випове'' си правят джумпаре всяка година и се хвалят един друг за да им минава времето, но никой не ги пита какво реално практически приложимо са направили..

Саня Борисова я номинирам в категория "Конска усмивка" :-)

Моля ви само не гласувайте са тази Вътова! Каква икона е тя пък и модна??? И така се плюнчи в този ВИП бродър... не може две изречения да свърже.

И трите ще ги поря кат риби!

Как ще пориш бе пищовче? Ти не разбра ли, че това Хансовото е мъжко?

"Икони", в църквата на дебилите.