17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пурко, Пурко...много разбираш ти от манекенки. Манекенка не е равно на скелет. Я виж снимки на Адриана Лима, Кандис Суанепул, Даутцен Крус, Каролина Куркова, Жасмин Тукс, Жизел Бюндхен, Тейлър Хил и т.н т.н. Мога още да изброявам страхотни тела, които нямат нищо общо с анорексичните и безлични модели. Като не си компетентен недей да обобщаваш.

С ГРИМ ИЛИ БЕЗ, ВЕЧЕ Е ВСЕ ТАЯ

А3 пък не я харесвам с дрехи

Тоа не беше ли интимен партньор с Клоуни?

Жените се клепат с тези бои и харчат луди пари за чанти, обувки и аксесоари, само за да се мерят с други жени. Ние мъжете се наслаждаваме на този цирк,много е забавен, особено когато се опитват да ни убедят, че го правят за нас.

Баш в десетката. Освен чалгарите и най-нисшите утайки в БГ (а и по-света, примерно негрите в гетата) аз не съм виждал нормален мъж да харесва жена си супер нагримирана, с екстеншъни, с нокти като къртали и т.н. Аз като видя такава и ми се повръща, гнус ме е да ме докосва. За съжаление това се налага все повече като норма заради това, че тоя утайки стават все повече и повече.

Работата е там, че всичко това с гримовете, екстеншъните и пр. генерира бая печалби на някои хора. Модата-същата работа! Повечето от модните стоки и процедури за жени никак не са евтини, а ефектът невинаги е положителен. Въпреки това, много дами ги ползват, защото им е втълпено, че тези неща ги правят по-красиви. И нямам предвид, че сме по-тъпи и манипулируеми от мъжете, а просто, че получаваме много повече критики за външния си вид, отколкото те. Мен например са ме наричали едра, защото съм М размер, вместо S или още по-добре XS! Като пораснеш малко спира да ти пука, но на млади години е ужас! Извинявам се за отклонението, знам че няма нищо общо с темата, но понеже споменахте гримовете, реших и аз да кажа нещо по въпроса.

Права си, и за това са виновни мъжете. Зад тия модни комапнии, фирми за екстеншъни, там всякакви джаджи за мигли и т.н дето човек докато си хване гадже не знае, че съществуват, седят мъже, които лапат кинти заради суетността на жените, които пък се оправат с мъжете за своята суетност. Затворен кръг, който може да бъде прекъснат само от жените. Това е като жените манекенки, е аз не познавам мъж, който да предпочита жена скелет. Такъв филм няма. Обаче жените пък масово отслабват, увреждат се с диети за да са по-слаби за да се харесали на мъжете....

Вечна ! Висока класа !