17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шегува! Като нищо още 4-5......

Сега разбирам защо скочи срещу Дисни да им иска парче от стрийминг пая. Знае че е бременна и скоро няма да и се налойи да играе (да работи) и може да ги съди колкото и е кеф. След 2 години всичко ще е забравено. ГОЛЯМА ГРЕШКА. Филмовата индустрия не забравя. Нарочат ли те, обикновено е за винаги. И както днес си черната вдовица на Марвел, от утре ставаш поредната домакиня бършеща бебешки задници, а следващата руса актриса влиза в света на Марвел.

... "поредната домакиня бършеща бебешки задници"... Ако можеше с този акъл да видиш ТВОЯТА МАЙКА, тогава, която те е чистила като бебе - това ли пак щеше да ти е отношението? Кажи честно.

Нея не я мислете, тя вече е направила милионите. За съжаление, малко актриси успяват да останат в Холивуд след някаква възраст. Но Йохансон не е глупава, направила си е сметката. Друг такъв пример е Камерън Диаз. Жената работи като луда над 20 години, сега си гледа семейството и си почива. Ако не харчат милиони за глупости, ще са си осребрили кариерите и после може да живеят те и семействата им добре до старини.