17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка добре гледана жена е красива и щастлива!

Ха, кви са тия световно неизвестни субекти и що ни занимавате с тях. Нещо умно не можете ли да сложите на тяхно място?!

Малинин е най известният изпълнител руски романси!

Кой е тоя и коя е тая??? Във всеки случай излъчват провинциализъм и селяндурщина и много си подхождат. Лика-прилика са си.

Там където живеят тия двамата явно НЯМА фирми като А1( ЕМтел) и Вииваком. Щото иначе, щяха да се разболеят от РАК, Левкемия и дори да Ослепеят.

А бе, соросчета, като сте толкова отворени и мразите Путин, как да не знаете певеца, който е най-известният изпълнител на песента "Поручик Глицин" - химна на белогвардейците, сражавали се срещу Червената армия.

"Поручик Галицин"

Третья жена, с 13 февраля 1990 года[21], — Эмма Валентиновна Малинина (д. Залукаева[22], род. 13 мая 1962) — врач-гинеколог, кандидат медицинских наук. Владелица клиники анализов 1MEDCHECKUP в Мюнхене (Германия).

Бабишикерата си изглежда нормално за годините. Просто е пипната на места и снимките са минали през няколко филтри.

При Галкин....екстра е

ПОвечето от лошите мнения за двойката са писани от араби и турци ! ... е може и някой идиот- пияница и наркоман, да е попаднал на новината също...

Време е да я сменя!

За годините си изглежда добре, но от снимките се видяха видимо две пластични интервенции, та това тяло и лице надали се дължи само на здравословна храна и физически упражнения....... П.С. Тези двамцата ги чувам за севтеее

Познавам българка подена на 06.03 1959 г., живее в София кв. Борово и е по хубава от тази тук на снимката. Перфектна е .

Малеиии, “красива” рускиня да ти е в къщата!!! Те грозните са злобни, та камоли “красивите”. Съчувствам му на горкия човечец.

Ама то и той не бил човек, а руснак

ужасно пласмасови хора, все едно са на пружина

Добре, че е с цел бански. Толкова красива, че 22 годишните и завидяха

Представа кои са тези хора.

не са ми симпатични

знаем, че сте руски сайт, но тези дивотии си ги пишете в русия. Тук не хващат дикиш и никой не го еве

Аз само да попитам защо от Дира не ни дават възможност да изкажем възхищението си от новата мъжка мода (горната статия)?

И аз исках да коментирам колко гейска и немъжествена е!

че обърнахте внимание. Специално отидох да прегледам тази публикация за мъжката мода след Вашия коментар, но мъже и с лупа не видях там :) Който иска да види хубав, ама наистина хубав мъж, да хвърли едно око на филма "365 дни"...

Защото е педалска и ще нарушите няколко конвенции

Не спорете за хубави жени, те не са ваша работа! Както е казал класика, какви жени имат хората, а наште, вълци миризливи!! Ха!

Ех, Ран явно прекомерното четене на класици ти е повлияло в романтична посока. Не зная за хората, но действителността показва, че Всички мазни нерези в медийното пространство, са обзаведени не със свиня, а с по една такава красива поне колкото Ема дама ;-)

Както се казва, скъпи злобари, кисело е гроздето!

Ма то грозде ли било, аз си мислех, че е слива. Презряла.

стафидата е малко понакисната, в опита да бъде пробутана за грозде, па макар и кисело ;-)

По хубаво да си нямаш такова чудовище в къщи!

Може да е нереално красива, но е СЪВСЕМ РЕАЛНО ЗЛА!

визията е второстепенен елемент.

Така си е.

Нереално е, тази чукундурестата да се нарича "красива".

Към някои природата просто е била великодушна. И после с адекватната поддръжка изглеждат перфектно за възрастта си. Ема може би е една от тях. Но по-нереална е визията на Малинин. Толкова е опериран, че направо е смешен!

Каката си изглежда много добре за годините. Не вярвам сутрин да стартира със сто грама алкохол и вечер да се приспива с 200-300 за отпускане.

така е. Само че това с грамажите и алкохола не е мерило само по себе си. Я вижте кака ви Наоми Кембъл какво парче е , скоро имаше даже статия тука, с невероятната й изваяна и непреходна визия за 50-ят и рожден ден. А както знаем престоите й в клиники за рехабилитация заради злоупотреба с алкохол и кокаин не са един, или два.....

Хора престанете да показвате супер богати хора и да очаквате да им се възхищаваме колко млади,неустоими , красиви, умни и прекрасни са. Като си в шоубизнеса или си притурката до някой известен в шоубизнеса, единственото ти задължение е да изглеждаш млад, красив, умен и прекрасен, ако ще и на 70 г. да си , ако искаш да си поддържаш стандарта на богат и известен. То оставаше и да изглежда като ТКЗсарка в разгара на сезона с всичките тия пари,естетични процедури и фотошоп, които Малинин инвестира в нея, за да я показва наляво и на дясно. Всичките от Мадона и ШЕр до въпросната Ема изглеждат "невероятно за годините си и имат убийствени тела като на 20 годишни" Отврат!

Което е вярно, вярно е!

Не казвам, че парите не са важни, но сами по себе си те няма как да направят човек красив. На прима виста се сещам за Донатела Версаче и други богати жени, а и мъже, които са обезобразени от неуспешни пластики. Освен това много хора съсипват външния си вид с вредни навици-алкохол, наркотици, цигари, преяждане, липса на физическа активност... За да изглежда една жена, особено на тези години толкова добре се изисква преди всичко воля, характер и знания, а скъпите процедури само подсилват блясъка й.

Абсолютно си прав/а. Съгласен на 100 процента. Само , че за да си на 58 години и да изглеждаш като на 30 в лицето, не става без много пари или много фотошоп, колкото и да е добра генетиката ти. Аз не критикувам красотата й, тя все още си е там, критикувам медийният ореол, който създават на такива личности и култа към "вечна младост", представен сякаш е нещо изключително и уникално за дадената личност . Защото действителността е коренно различна - с грим, осветление, прическа, дрехи, професионално осветление и фотография и най-невзрачният човек и очукан от живота човек, може да стане красив, невероятен, вечно млад и тн. Пример Кейт Мос - съсипана от наркотици и алкохол с ужасен външен вид, но все още виси по медиите като невероятна , удивителна , красива, супер тяло и тн..дори на 50 и не знам колко години е и тя

Някой път ще пукнене от злоба! Пълна трагедия да живееш редом с тези отпадъци.

Това си е българинът в разгърнатата картинка. Бай Ганьовщина - лошо възпитание,низка култура и ЗАВИСТ.

"низка" култура?! Свидетелство за втори клас?

Да,ниска се пише,но човек в яростта си бърка!

Може пък да идва от "низък"? Ама надали ;)

зависи какво е искал да каже, Удивителният знак. И низка и ниска би било правилно изписано. Ако е искал да напише - безчестна, подла, долна, недостойна, мерзка култура - тогава е низък, а не нисък ;-)

Съвсем прявилно си го е написал човекът! Защото има пред вид низост! Така че, 444 можеш да му дадеш свидетелство за завършено поне средно образование!

Я попитай баща му?

низка култура=физkyлmypa, ga Tu гo "mypa"!

Тая нито знае какво е стрес, нито се блъскала с физическа работа, нито знае какво е безпаричие и да се храни с каквото намери за по-ефтино! Не ми ги хвалете.

Еми който си го може си го може....аз не учих медицина и сега блъскам за без пари....и ям боклуци

Не си прав изобщо! Има хора, които здравата са учили и работили и продължават да работят, но просто макар и да изкарват сравнително добри пари, те и настигат само на битово ниво и за децата, за някоя и друга дреха, за някое и друго пътуване, но не и за редовни козметични процедури и скъпа козметика, а без тях след 50 не става.

Тъй като очевидно не знаеш как се пише думата "евтино", не се учудвам, че страдаш от безпаричие и се храниш от кофите. Ти нищо свястно не можеш да предложиш на евентуалния си работодател. Прочети отново статията (ако умееш да четеш задълбочено и с разбиране), за да видиш, че жената си има професия и добро обазование. Това без стрес не става.

не е толкова стресово...просто трябва да четеш и да се учиш...не е толкова трудно, освен ако не е на чужд език де...

Искаш да кажеш, жено, че да си практикуващ гинеколог не е стресово ли? ВидЕла си ти стрес в такъв случай или стреса ти идва от егото и от нищо друго Гинеколог, отговарящ за здравето и живота на бременните и неродените им деца, е стрес и отговорност, който ти не си и сънувала.

дирниците отдавна станаха жълт продажнически сайт...

Комунистическо-еврейския план за затъпяване в пълна сила! Какво ни интересуват московските шафрантии ? Дето за да се фръцкат хиляди живеят като скотове.

Навсякъде е имало и ще има и бедни и богати. Егати злобата

То едно да има бедни и богати според собствени заслуги , друго според заслуги на червени шмайзери и нагли лъжи, защото някой се самооппределя за богоизбран да е господар над другите. Разликата правиш ли я? Или и ти си някоя червеноармейка?

А нас какво ни вълнува? За първи път чувам за Малинин. Някой китайски певец наскоро да е бил на социален патронаж в Ухан? В Таджикистан вероятно също имат неизвестни нам певци. Те как са там? Лайф-а на Дир-а почва яко да sucks и смърди.

Вземи си разшири културния кръгозор!

Вземи ти открий цивилизацията. Светът не е само военни паради в Москва и Сибир! И на кое точно викаш "културен хоризонт"?! Да разпознава сантиментално-балкантуристки песньовки на руски със заглавия като "Поручик Голицин"?!

...го мислех за някакъв руски политик...

Много е жалко, та чак комично, когато човек сам говори за себе си със суперлативи. А позорно е, когато си намира слагачи да ги повтарят след него!

Дърта, но се озърта?

руската пропаганда плаща ли се ?

Нея в Русия никой не я обича и не искат да я виждат, вие пък я пльоснахте тука! От какъв зор? Каква е логиката ви при това действие?

е една. Викат и "пари"

Очевидно имате проблем...не може само 20 годишни бг кифли със силикон и нулев трудов стаж

Д-р Щонова тогава

А кои са тези двамата, за които е статията?

Той е певец на шлагери в Русия! Тя е отличен лекар гинеколог,шеф на клиника в Германия,разработчик на интимна козметика,доктор и проф.на науките.....и е супер красива и потдържана жена. Богати,красиви, успешни и могат да си позволят всичко! Злобейте на воля!

Нито е отличен лекар, нито има клиника пък баш в Германия. Това ти го казвам като рускиня. Той е гадняр и тя е гаднярка, не ги обичат, тя е адски високомерно парче, а той мъж под чехъл. Неприятни същества.

В Германия....

РАЗСЛЕДВАНЕ...:-)

За разлика от теб, който явно не можеш да си позволиш начално образование. Или поне един речник. Но все тая, "потдържай" си възхищението от подобни регионални суперзвезди и 60-годишните им красавици.

Имам висше образование! Регионални звезди? В огромна Русия и 15 бивши републики плюс диаспора в САЩ??? Когато ти си такъв на 60 ще ти кажа браво!

Грешката в думата е от това,че клавиатурата ми променя думите и понякога ги пускам така в бързината. Не съм неграмотен. Споко.

Писачите от ДИР - проверете си мерилото за красиво. Нещо явно много грешно мери !!!!!!!

че знам кои са тия и не ми пука, но се питам какво прави тази новина тука?

Не може да пишат само за бг инфлуенсъри (к...ви и безделници) или американска сволач. Айлиш ,бейонце