17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боят възпитава,поне едно време беше така.

Значи който има позната журналистка може да ѝ звънне и да се напише статия за съседа?

Това е Пернишката секта нема да се плашиш

Антония Петрова като "юрист" трябва да знае, че публикуването на снимки без съгласието на снимания е грубо нарушение на европейските закони за личното пространство и подлежи на наказателно преследване! Подобни снимки могат да разпространяват само компетентните органи - и то следвайки законовите разпоредби!

Иво, на какво си заприличал?!

Я пробвай пак..

Лелелеле с вас сме! Дано оцелеете!

за миската.

Благодаря за инфото! Тоя мушморок Петров няма да го пускаме при нас. Домоуправавител на затворен комплекс "Шишарк резидънс", Величко Дръмбозов.

Може би защото сте паркирали колата не където трябва, понеже се имате за извънземни?!

Искам да попитам, защото имаме едни нахалници в блока, дето се изживяват като собственици на блока само защото са в управлението на ЕС. И неговите "приближени" се изживяват като богоизбрани. Много хора им се дразнят, но нямат време да се занимават с махленските свади. Питам се госпожата с какво си е заслужила надрасканата кола, защото е очевидно, че всички в България я обичат.

Спрете да давате по медииите тези долнопробни пернишки същества моля ви!

Тая скоро не се е показвала. Тя ли само има разправии със съседите ? ОФЦА!!!!!!!!!!

Мястото, на което е направен записа не ми прилича на паркинги то в затворен комплекс?!

А тая защо паркира джип на място където видимо не е паркинг ???

Ами що си не купи гараж? То си голямата работа да си купиш апартаментче в затворен комплекс, ама за гараж се искат още кинти.

Ами точно това е - видеозаписите са валидно доказателство само ако са събрани и представени спазвайки всички точки от закона. Затова много често престъпници се отърват дори да ги има на видео - щото прокуратурата се дъни с представянето им Вече ако е МНОГО сериозно обвинението - минава и без да са спазени точките.

Овцо, що си парлирала там? Не зачитате прости правила на поведение, нали. Мислите се за повече от хора. Ще ти падне авторитета ако спазваш обикновени правила, общоприети за прилично поведение. Теб да те надраска дано и дебелото кюфте, дето ти се пише мъж...

Предполагам говориш за пернишката Пепеляшка, че е паркирала не точно където и както трябва. Има си паркинг, но явно за нея под колоните е по-добре - сухо, че на кифлата да не й се разтече грима. Ама този факт май е убягнал при написването на статията, т.е. че всеки тарикат си намира майстора и точно това е станало тука. Браво Мушморок!

Това паркомясто ли е? Гараж ли е? Там ли трябва да Ви седи н@ср@ната кочина? Като се научите къде да си я държите, никой няма да Ви я дере!

Хахаха пак се насра жената от багажника, мис Крокодил. Видно е че е паркирала нередно, на място което не е паркинг и не е гараж. Нека КАТ и напише фиш, баси простата мърша, а тоя нека се изсере на предния и капак.

Кой го интересува

Ужас, тази вечер няма да мога да спя ..

Този човек защо не е спукал и гумите на Тоца крокодила?! Голям пропуск!

Клетата тоца, съчувствам и. Преместих си го.

В гаража е киселото зеле и туршията

Щом нея не я е срам да се снима и показва, то за една драскотина ли ще го е срам човекът?

Ако съм на мястото на този "мушмурок", ще и създам такива проблеми на тази женица, че свят ще и се завие. Слава Богу, не съм. Защото никога няма да си позволя да повредя автомобила на повредени хора. Той не е виновен! От 100 километра си личи, че това НЕ Е място за паркиране. Но госпожата явно смята, че за нея общите правила не важат. Да, тя може да заведе иск за повреждане на чуждо имущество, но реално "мушмурока" може да я одруса много повече - ако "богопомазаните паркиращи" не могат да докажат вината на "мушмурока", така хубавичко последния може да ги осъди за клевета, че отново с плачливи постове във фейса да се жалват от съдебната ни система. Не оправдавам никого - най-вероятно "пазаруващият" е одраскал колата. Че е злобно-злобно е, че не е той човека да го прави - не е той, но дано и тези се научат къде да си паркират автомобила. Защото Така като гледам там е място за МИНАВАНЕ на автомобили, а не за паркиране. Но когато на някои не им пука, често им пукат гумите!

Дир, вие преписвате ли от пиК и БлиЗ или Тоца на вас ви плаща отделно. Не се ли обиждате, че първо нейните "новини" излизат в други редакции и винаги накрая при вас. И да допълня - на мен ако тези са ми съседи, направо ще се самоубия!

Това ще да е бил Дънди Крокодила.

Ние сега да страдаме ли или да плачеме с измислените ви ВИП БОКЛУЦИ? Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА С ГЛУПАВИТЕ СИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ НОВИНИ!

А мен ме тормози леля Тоца с нейната персона . Пернишка пача .

Мис Крокодил Бередин Батинков е жестока. Трябва да намери справедливостта в този тъй труден свят и накрая слънцето да изгрее на нейната улица. Тя го заслужава

Със сигурност е бил ЛОВЕЦЪТ НА КРОКОДИЛИ.

Ти като си навираш грозната физиономия в хола ми, докато вечерям, срам ли те е? Като ни натрапваш смешното си кръглоглаво дете със щръкналите уши, срам ли те е? А като навираш съпруга си - планина от сланина, срам ли те е? Като паркираш като дива селянка, където не трябва, срам ли те е?

Тая охранителна камера много трепери!

Не й тече грима, перманентен е. Грозен и безвкусен.

TI SI PARKIRAI "LAMARINITE" PAK TAM I AZ IDVAM DA TI GI NADRASKAM!!!! KAPISH???

И тази новина естествено измести далеч по маловажната за това как ще учат децата ни до Коледа. Мчи кво шъ муй - в държава, в която коронавирус няма или е по слаб от грипа, те тва е...

Е то във всеки вход има поне един дето не си харесва колата и я изсира пред пощенските кутии или вратата за влизане. Нито може да си вземеш уведомлението за кирайската пратка нито може да минеш без да си изцапаш дрехите в мръсните ламарини. Ако искаш да минеш пазарски торби или куфари мисията става още по-невъзможна. Обаче това не трогва шофьора. Някой комшии си търсят 5 минути слава задължително искат да бъдат забелязани и използват безумни начини. Стоварване на таралясника така, че да пречи на всички.

tonk11

Те сеги вече си съдрАх потнико от зор.

Доста глупав и злобен човечец :( браво,че са го показали на всички! Застрахователите да вземат парите от въпросният индивид.

Защо семейните несгоди на мис Кроки са обект на внимание в сайт като дир? Това не е ли по-скоро за сайтовете на Бабикян?

Внимавайте с агресията защото законна е много строг за обикновенните хора. Аз хванах един съсед докато ми пукаше гумите пред блок. Пребих го много жестоко. Дойде полиция . За малко да влезна в затвора. Трябваше да използвам връзки и платих хиляди да се отърва. Човека влезна за седмица в болницата.

Тоце, ти прост пернишки винкел, следващия път пак си паркирай колата на пътеката по която минават всички съседи, защото или си тъпа или си нагла щом не си разбрала защо ти драскат калниците и ще трябва да сменяваш гуми, но няма проблем и една бира да те почерпят върху тавана и още опции и още и още. Жалка ставаш с тия споделени битовизми, че дори и смешна.

за неземната красота. Като го срещне, да го погледне направо в очите и той ще се вкамени като в древногръцката митология. А него, като го гледам колко е "мощен", май като малък доста бой е изял в училище и сега избива комплекси, а и не е млад. Значи и там, в затворените им комплексчета с картонените къщи без основи, и там пиронът си остава основно средство за комуникация със съседите.

Тези двамата са като от комедиен сериал!

Тоце, ухапи го бре!

Мега цирка, да си плащаш за ПР пък да ти се подиграват хората. Няма такава елементарна жена, да не кажа семейство ! ЦИРК по български ,а още по зле от дир бг да дават гласност на такава ........

Сигурно има каско тая кифла, тъй че не ми дреме за нея.