Сексът на първа среща заздравява връзката

"Сексът задълбочава емоционалната обвързаност между непознати", твърди един от авторите на изследването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не правя секс на първа среща. Обикновено се стига до секс след 7-8 среща, когато го пожелая и когато видя, че той не желае просто жена, а мен. Но съм имала много случаи и когато не се стига до секс, няма втора среща - това е нормално. Докато в повечето случаи мъжете търсят бройка и много, много не подбират, то жените ни водят други чувства, затова сме и жени. А тези, които правят секс на първа среща се наричат с други имена.

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Това е най-добрата работа. Получих първия месец € 27936 за работа 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. Потенциалът с това е безкраен. Това е което правя.....>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m

Най - малкото изяснява всички въпросителни относно това дали да има втора среща.

Аз залагам пък на друго изследване, което казва (противно на порно-фантасмагориите), че на човек му е много сложно и трудно да превключи от един партньор на друг. И първия опит, независимо дали е на първа или пета среща, обикновено е конфузия или засечка. Хубавият секс между двама постепенно се разгръща, защото се напасват постепенно, а и усещането за близост и доверие расте. Това го знаят само хора, които са имали връзки, затова не се осланяйте на капацитети, които са имали само пиянски случаен секс и могат да го вдигнат от жена само по веднъж..

Две мнения по въпроса няма - невъзможно е (освен, ако не си с проститутка) от вратата да я захванеш за краката !! Предисторията на една връзка е част от играта и двата пола го разбират това добре (освен ако не сме поркани като свине или някой от нас - дрогирани)...Всичко в секса е толкова индивидуално и различно - не бих искал да споря на тази тема - кой на коя среща трябва да стори това, но знам, че е задължително да се направи !!

Слотява, особено ако има и венерическа основа в последствие.

Сексът никога не е бил повод за запознанство..................!!!!!!!!

Нищо ново... От край време е известно че любов от пръв поглед се лекува като погледнеш още веднъж, а трети поглед действа като ваксина;)

След джендър-идеологията, сега идва ред да се пропагандира безразборният секс. По-голяма глупост не бях чела. Значи, секс на първа среща, ама нещо не се разбирате или не се харесвате, нищо, утре ще се срещнете пък с друг, и с него секс, и така, докато ......нацелите правилния човек. А преди това може да "нацелите" и някоя и друга болест, за душевните терзания тук не отварям и дума, те са отживелица. И така се заздравявала връзката. Само се питам, как ще заздравяваш нещо, което го нямаш, каква връзка с човек, който едва го познаваш? Изобщо, що е то - "връзка"?

преди да си научат имената или след?

и какви са резултатите?

ИЗОБЩО НЕ Е ЧУДНО,ЧЕ Т.Н.ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ СА ЕВРЕЙСКИ И АМЕРИАКАНСКИ!ТЕ ОДАВНАИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА ПОБЪРКАТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ И ЗАСЕГА УСПЯВАТ,С ПОМОЩТА НА ГОЛЕМИЯТ ПРОЦЕНТ ДЕБЛИЛИ,КОИТО ГИ СЛУШАТ!

Браво, много добро изследване, подкрепям с две ръце секса на първа среща. Сега остава и жените да го приемат това и ще видите в какъв рай ще живеем :)

Нали и ти спеше само с проститутки? Идеалната тема за теб, точно за теб се сетих, като я четях, хахаха

АХАХАХАХАХА Браво за еврогейската пропаганда, насърчавате момичетата да са мурви пък после търсете здрави семействата.

И ако си легне с теб на 10, а не на първа, къде е разликата? Само дето ще си се набутал кинти за 10 срещи и накрая пак ще е спала с теб :) Това по-целомъдрено ли ти се вижда? Една жена реши ли, че ще спи с някой, ще го направи, без значение на коя среща.

Избягвайте блудството; всеки грях, що прави човек, е извън тялото, а блудникът против собственото си тяло греши. /Коринтяни 6:18/

Аз моя живот го водя ненаучно :), но ще си позволя да Ви подхвърля един възможен отговор - едва ли допускате, ама някоя може да установи, че не й харесвате и изобщо да не се стигне до секс и след 10 срещи. Възможно е да се случи, понеже ние, може би не всички, но много от нас, си позволяваме лукса да търсим отношение. Вие сте по-непретенциозни - гледате да е с големи ... очи, примерно и бързо вземате решение. И така: ако съм се срещала с 50 мъже, примерно, по веднъж, но не съм правила секс с тях, съзирате ли връзката с целомъдрието от гледна точка на научното правило. За да Ви успокоя икономически, ще Ви кажа, че предлагам да си плащам сметката. Повечето отказват, разбира се, всеки се надява на прости отношения, но има и неприятно сложни жени :)

държа да си деля сметката на първа среща точно заради такива "джентълмени" като вас, за които срещите се изразяват в транзакции и сметки, а не в шанс да опознаете някой.