17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По отношение хъркането-спекулативно се смята, че мъжете хъркат повече от жените. Много жени са сингъл и дори не осъзнават, че хъркат, не се чуват, няма кой-да им каже, или предишният е бил деликатен. Някои жени хъркат като тигри, без външният им вид да подсказва за това.

Да има повече кревати, да се мести човек и да започва да спи отначало за разнообразие. И преди лягане никакво ядене. Само миене на зъбите, лек парфюм, преди това душ и т.н. Сънят е гарантиран, даже няколко.

ДА в спалнята стават чудеса и се сбъдват много желания , но всичко свършва докато АЗ не заспя - Тогава започва КОШМАРА на жена ми ( НАЙ-ЛОШИЯТ и кошмар - хъркане и свирене на всички интернационални мелодии и арии ) , защото се превръщам в дяволчето ФЮТ и и връщам ТЪПКАНО за всичко през целия ден - ха ха хааа !!!!!

Аз не съм на същото мнение ! Винаги трябва да се съобразяваш с другия, ако единия почне да хърка или да сънува и прави движени с реце, глава .крака, хич не е за предпочитане от легло за всеки поотделно!

Да те рита, бута, да ти дърпа завивката, да ти сумти и хърка на ухото........ егати качествения сън. Благодаря, предпочитам да си спя сама в леглото.

Ако става въпрос само за спането, то тези двойки си нямат на представа колко по-добре се спи на отделно легло. Още не са открили топлата вода както се казва.