Филип Киркоров има син

Руската суперзвезда Филип Киркоров има син. Това съобщи самият певец по време на мега-спектакъла "Другой" в зала 1 на НДК.

Обратно в новината

Коментари - Филип Киркоров има син | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направиха ми впечатление , четирите коментара един след друг , преведени автоматично от лайнтиница . Един човек с четири подобни коментара . Доста некоректно !

Горките деца. Нито ще познаят майка си, нито ще отраснат с майчини ласки. А за баща им да не говорим - има да се чудят баща ли е или незнам и аз какво!!!

Филип ще събере няколко деца от различни майки?Не смятам, че тези деца ще имат щастливо детство с баща хибрид между Майкъл Джексън и Евгени Минчев и с неясни майки, които може би никога няма да видят.За мене да дариш живот е щастие-да, но не по този начин.

Филя, иди гуляй... До свиданя!

много добре изглежда наистина щастлив!поздравленя филип! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щастието е да даваш живот!ати що за човек си ?куковица си ти ! ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

такива хора трябва да имат много деца ! поздравленя фил!!!даваи! живи здрави! буди благословен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този творец абсолютно ме радва!да са му живи и здрави!!!-;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички вече изкукаха