Коментари - Семейство Тръмп с парти за Хелоуин в Белия дом (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангелкова поканихте ли, бе серсеми. Айде бърже, още не е късно. Тя за този празник не се готви нещо специално.

На Донлчо нему трябва маска, и така си е грозен и страшен.

Децата го харесват. Защо да не го празнуват и да се повеселят. Да Ви кажа, живяла съм в такава държава и всички, на които подарих мартеници за 1-ви март, който дори не е християнски празник, та много се зарадваха хората и си ги носиха по-дълго и от мен, но те са отворени към тези неща, а ние сме едни злобари. Големи българи се пишете, ама сте едни .....

ТРЪМП, отново поднесе приятна изненада.

Хелоуин (на английски: Halloween) e маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Сауин (Samhain) и е един ден преди честването на католическия ден на Вси светии. По традиция децата носят страшни костюми, тиквени фенери и обикалят съседите си, като искат бонбони и сладки с предупреждението, че ако не получат такива ще им „изиграят номер“.

Хелоуин не е празник на християните,не знам защо се празва и тук,след като не е християнски празник,та той дори не е и американски! Американците се възползват от този празник,като печелят милиарди от него,този празник няма нищо с християнските ценности,та тук се възхваляват зли духове и вещици и се отдава почит на лакомията!!! На къде отива света,питам аз?!?!?

Като се види кой го празнува тук ще се разбере и какво точно ''празнуват'' , какви човешки ценности имат когато се отричат от българските християнски празници за да хвалят джумпарето че за друго не ги бива.

Ти как празнуваш например Димитровден. Сигурна съм, че с ракия и салата! Освен това държавите, които празнуват Хелоуин са христянски, но не православни. Ако случайно си се объркал/а - не са мюсюлмани или будисти

Тиквени фенери и маскиране го имаше и в България, комуноидите и рубашките го затрихте, много верващи христяни станахте. Заради такива лекета като вас стана отврат да се ходи на черква.

Това е хубав и вълнуващ , вълшебен празник! Празника на вси светии ! Всички сме се подготвили за празника костюмите !

Опаа,този празник няма нищо общо с Вси светии!!!!! Вси светии е католически празник и се празва на 1-ви ноември,ден след Хелоуин и няма нищо общо с него!

Пич , кефи се и не обръщай внимание на празноглавите философи.

Четейки с какво сравнявате хелоуин направо си ммисля че нямате нужда от костюми специално за него:))))))

е, па семейството Тръмп добре са се маскирали....

В нашия селско цигански град редовно го празваме и почитаме !

Мелания когато и да я захванеш - все е било късно!

БАй Трупчето ако се "маскира" като знаменосец с бяла островърха шапка с изрязани дупки само за очите ще го призная!

Виж, че шефчетата с шапчиците все го курдисват до дечица от правилната раса.

Да поканят и нашата Тиква, да им свети!

какво общо имат християните, за каквито се представят Тръмпови, какво общо имат с този сатанински празник, с това ПОКЛОНЕНИЕ НА сатана?! сатанисти ли са или християни?! Средно положение няма! ,,,или са едни лицемери

американци са. това обяснява всичко.

Тоя празник не е по сатанински от нашенските кукери, коледари, суровакари и пр.!

Явно нито познавате обичаите ни, нито дори от пръв поглед можете да направите разлика между поклонение пред злото и прогонване на злото. Не пишете глупости, дори срещу заплащане!

Сатанински празник е за илитерати като теб.

Те така се гони сатанинското! Това е идеята. Вземи прочети

Американска тъпня! Нашите празници са по стойностни.

И кое им е по-стойностното? Че на всеки празник се коли някакво животно ли. Че целуваме мръсни икони и превръщаме всичко в надяждане и надпиване?

Или че разни маскирани скачат в сатанински ритъм по улиците ..... Ние празнуваме и извършваме много езически и дори сатанински неща много по-често от американците.

Тук заколят некоя кокошка, нарежат домати, сипат си шльокавица и натряскат. Ей така празнуват "стойностно".

И що не поканиха наш Боце?:)))))) ...

Там е бил Тиквоча - не виждаш ли тиквите на снимките...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))