Харизанова получава повече неприлични предложения от преди

Мисис България 2011 Венета Харизанова е засипана от предложения за секс, въпреки че е омъжена. Напористи бизнесмени преследвали сексбомбата, а някои от тях даже й пращали нецензурни SMS-и.

Обратно в новината

Коментари - Харизанова получава повече неприлични предложения от преди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми като се наблъска със силикон какво иска да получава , покани за научни форуми по ядрена физика ли.

Кучката върти опашка, та затова псетата я обикалят. Венетке, ти излъчваш посланието: Елате, лесна съм, стига да имате пари. Така че няма какво да се чудиш. Мъжът ти е глупав. След толкова кръшкания и капризи, те взе за съпруга. Огромна грешка. А като му искаше пари, за да му родиш дете преди няколко години? Наистина е глупав, щом се сродява с такава жена.

Бреййй......голям праз!!! Едно е да получаваш предложения съвсем друго е да ги реализират

Виж какви сте лоши! Хайде де се обединим и с общи сили да й помогнем! Горката...Пък и такива лоши бизнесмени, да си позволяват такива неприлични предложения..., не е честно!

То като няма с какво друго да се похвали . Венетка решила да ни зарадва с неприличните предложения отправени към нея от разни майтапчии,които тя взела на сериозно.Жалък,смешен и унизителен пиар си прави милата,ама толкоз и е акъля.

Носела купената титла "Мисис". Колко деца си родила , отгледала , възпитала та да имаш претенции за подобна титла? Венето, силиконова Венетоооо,вземи се скрии.Правят ти неприлични предложения защото манталитета ти е к...енски. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

....чак до о-в Бали за да научи някои духовни практики?....направо ме разплака от умиление.

Да, странна работа, на околовръстното постоянно се занимават с духови работи...

Ето заради такива таласъми се носи лоша слава на миските! Сред Мисис Българиите има изключителни и много свестни жени, но те не са известни с вулгрно и нахално поведение като на Венетка и съотвено нямат такова медийно присъствие! Освен това чета списанието и откакто е излязло по-просто интервю не бях чела, такъв хаотичен изказ, празно бръщолевене на една комплексирана Венета, голям минус за списанието - нали има главен редактор, как е позволил тази тъпотия да бъде публикувана?

В кой цирк сме? На тая жена какво друго да й предложиш, прави са чичковците бизнесмени, само накрая да има и сладолед на клечка!.....

Еее каква поредна житейска драма, каква поредна история от истинския живот на момичетата с най- старата професия! Е тая статия усмисли деня, месеца, че даже и годината ми! Невероятно получих дошевен оргазъм само като прочетох заглавието а малко по-надолу и край полюция се получи, не съм я дочел щото не знам дали ще мога да понеса толкова много ...

Всички тези предложения се дължат на осъвършенствания пазарен подход, който миската е предприела - с прости думи тарифата вече не е 200 лева, а само 50. Разчита се на оборот, а не на единични печалбарски удари.

Доста хубава куха лейка. Мъжът и да му мисли...

Баси класацията....

Никой нормален няма да й направи прилично предложение. Ужасна е!

под 5000 лв ги счита за неприлични....

Как може да се облече така на сватбата си...?! Ох, горкия и мъж...

На тази снимка е хубава,но винаги малко на мъж ми е приличала,та не знам ,може това да им харесва на "известните"мъже. И да си смени номера на телефона!

Пет минути се чудих защо пише за Венета Харизанова, а е сложена снимка на Антония Петрова. Те били станали еднакви.

Ох каква духовност, каква извисеност. Тъпотиятане можеш да я скриеш под изкуствените лещи, напомпаните устни и прочее. Адски куха....

Кака вече не е к..ва.