Шакира се завърна по-секси от всякога с нов видео клип, заснет на Тенерифе

"Много се вълнувам да ви представя тази песен! Още в деня, в който влязохме в студиото, за да я запишем, бях сигурна, че ще бъде перфектна за лятото", казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става все по-зле...

Тежка посредственост. Опит за денс тупалка ма половинчат. Иначе през 3 секудни гледаме напращелите гъзере и баджаци на каката. Ми не е малко дупенцето като едно време да вдига самолетите на фенчетата глобално. С напращяването на дирника само вманиачени представители на африканският етнос в УСА ще са задоволени.

Злобен коментар от Балкански субект. Като не ти харесва не уа гледай, аз харесвам музиката и и ще си кушя албума. Песните не са предназначени за българските неземни хубавци а за А ериканската шубюика.

Тежък неграмотник.

За съжаление все по-слаби и по-слаби песни представя каката. Явно бездарни текстописци и композитори. Първите два албума бяха наистина силни.

само част от припевчето, ама е банално

OMG,бе дедоооо,защо си толкова злобен. Гледай си бабата с тлъстия за.ник и не реви за хубава жена. Шакира не е лъжица за въшльовци.

какво все ми се облизват и зяпат с отворена уста , сякаш някой ги клатунка в тоя момент - тъпо е

това е стила на видеоклиповете още от миналото хилядолетие. Така се чувстват интимни с феновете си, но понякога се стига до прекалени случаи като във "Фенът"

започна блудкаво , но после стана веселяшка , с настроение