17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не е ли готвач? Какъв шеф? Да почива в мир човекът. Интересни предавания правеше!

Шеф на какво е ?

Много, много гадно. Уникален пич!

На Главните готвачи е прието да се казва Шеф на английски Chef, което няма нищо общо с българската дума шеф просто се дублират.

дрога, дрога, дрога.... резултатът...

От де да знае, както и горният... То обща култура липсва...

Не,не е за вярване ,че от този свят си отиде такъв готин човек,разказвач,шеф-готвач,любител на хубавото ядене и пиене и водещ ни из разните интересни кътчета по света.Голяма загуба. Удоволствие е да гледаш негово предаване,разкошен и точен език и знания за всичко ,което ти показва.Жалко,много жалко ,че света го изгуби.Да почива в мир.

Бе нещо много почнаха да се самоубиват тия звезди, дали е случайно или има някаква причина да ги самоубиват.

Много сьжелявам за него, харесвах го, готин пич, ще ни липсва, мир на праха му...

"Антъни Бурдейн: Без задръжки" го гледах с удоволствие

Не са ли виновни руснаците ?

Някакъв химикал в синтетиката.

баси ква важна новина на първа страница, некъв краварски готвач се пренесъл в отвъдното... а в РБ пенсионерите се замерват с жълтици и Боко Тъпото си раздал имотите на бедните

така е при капитализма

Изключително интересна личност, с широки възгледи за хората и за света, невероятно забавен,находчив,откровен.Определено това е тъжна новина.

Северна Корея е на първо място по самоубийства. Раша е на 15-то заедно с Евразийските и партньори. САЩ са доста по-назад.

Със сигурност си е "сготвил" и някое куражлиско коктейлче преди това.

Шеф, какъв шеф? Просто готвач. Нима жената като готви ми е шеф? Стига с тези шефове. И какво ме интересува този готвач? Толкова интересни българи има.

В "Черешката на тортата " ли са ти интересни? Явно не си гледал нито едно негово предаване.

Значи пак не е шеф, а е главен готвач. А тоя дето много се прави да разбира е чуждопоклонник, защото продава словото и родината си за пари и е платен трол, правейки се на много умен, защото е платил 20 лева за кабелна и сега и той е шеф!

Човекът беше артистичен и талантлив, филмите му бяха направени с много чувство за хумор.... Светла му памет !

Един "шеф" на две тенджери се е самоубил - сега ще започнат едни съжаления, съчуствие, подражание в скръбта ... В България си имаме дума за такива шефове на тенджери - наричат се готвачи ! В Българският език "шеф" не значи готвач ! Стига помпозни тъпотии ! България е за съжаление, а не някакъв измислен готвач ...

Шеф на кухнески прибори !

При такава характеристика, какво прави на въжето? Но все пак, да не забравяме, че в капитализма, личният интерес е над всичо. Дори над живота и смъртта. Така че, може и да си прав. Но в такъв случай, някой трябва да го е 'самоубил'. А разследването зависи от същия фактор -финикийския. Така всичко се връзва. Всичко е ясно на съда - да дадем думата на убития!

за малко CNN в 15.00, докато ям. Строили се двамата водещи, сложили най-тъжните си физиономии, започват с подготовка за изключително тежкото събитие, че се е случила страхотна трагедия и вече очаквам някакъв терористичен акт със стотици или хиляди жертви в САЩ, а всъщност техният колега, работил някога в CNN, бил починал. Напомниха ми говорителките на телевизията в Северна Корея, които реват и си скубят косите по телевизията като почине вождът на страната. После как самоубийството било сред десетте най-чести причини за смърт в САЩ, номера с гореща линия за помощ и прочие. Лека му пръст на човека, сам си го е избрал, но такива драми за един при положение, че на места хиляди мрат като мухи, а близо милиард и нещо се чудя всеки ден дали ще могат веднъж да хапнат нещо - идва ми малко повече. Тотално обезценяване на живота на милиарди за сметка на един готвач и водещ, който обясняваше как се е уморил в предаванията си от пиене и ядене.

Нашите Шефове са тенджери под налягане.

Шеф идва от Шеф кюизиние във френския. И за по-кратко казват само шеф. Шеф кюизиние буквално означава шеф на кухнята или смислово главен готвач.

въпреки многобройните си външни изяви, вътрешно не е бил щастлив и балансиран... Никой не бяга от хубавото. Най-вероятно човекът е бил много САМОТЕН и му е липсвала ЛЮБОВ. Тази дупка той се е опитвал да компенсира с всичките си изяви, шоута и таланти, но очевидно не е успял... Така че хора, ОБИЧАЙТЕ СЕ безкористно, истински, човешки - само това ще ви спаси от съдбата на този човек, и единствено това ще ви направи вътрешно щастливи и пълноценни човешки същества, колкото и външно да не блестите с нищо...

stankow

Френски, английски, само и само да не е на български - готвач, главен готвач. Е хайде, кулинар, главен кулинар. Ама шеф ? Шеф е резервирана дума за съвем други хора ... Изобщо нагло е - идва някой и започва да ти налага как да говориш ... Е„ бог да прости човека.

stankow

И аз не съм гледал. И какво, непълноценен ли съм ? Изобщо не понасям мъж да готви, особено пък да се халосва. Особено с такива татуировки, мръсно е. Как ще ям храна, пипана от такива ръце !?

Интересна ми е аргументацията на тоя с минуса. Или ей-така - за спорта, или от желание все да сме наопаки и много оригинални с това?

А кой е третия?

Нещо много взеха да изтрещяват тези американци....Иначе беше приятен за гледане. Лека му пръст ,все пак е човек.....

Тъпо, обичайте се, предполага поне двама , ако няма втори или не те обича или е нетърпим , кво кво прайм? Към кой ти е съвета, към тези които и без това са щастливи? Ами те нямат нужда от съвети. А за другите , кво ? Или просто си плещиш и манифестериш щастие и без да знаеш за кво иде реч , без да знаеш за кво иде реч?

А аз толкова му завиждах, че може да яде каквото му хрумне, защото на мен са ми забранени всички вкусни неща...

Харесваха ми предаванията. Лека му пръст!

Остро. Ако си цвете - все ще се намери някой да те обича, и то не един. Ако не си - трябва да положиш някакви усилия за да станеш. Най-лесно е само да си седиш, да не правиш нищо и да се оплакваш.

Дано да отиде на добро място! Все пак искам да напомня на пишещи и четящи, че според православието червоугодничеството се води грях и може да се зададе въпроса към какво водят подобен тип предавания и шоута. Предполагам, че ще генерирам много минуси, но една голяма част от хората със здравословни проблеми дето идват при мен имат някакво родово проклятия и много често е наложено за греха " червоугодничество"! Та ....... това са си едни реални неща дето работят независимо дали ни харесва или не!

Шефове да искаш!

Благодаря ви за съвсем човешкия и адекватен коментар. Че като чета наоколо... Дано му е леко и светло на душата.

Приготвянето на храна може да бъде превърнато в изкуство. Чревоугодничество е да се натъпчеш като свиня. Двете нямат общо. Ти си някой екстрасенс ли, что ли ? - минават ли още лъжите ви, прибирате ли парите на хората ? Ето това май е по-голям грях.

Викам си кой е тоя шеф, па той бил готвач. Жалко за човека.

Като му дойде времето ще разбереш какъв съм! Сега си живей с твоите "изкуства"!

ауууууууууу ти колко си проооооооооооооооост....

Това, как е изглеждал по телевизията, не значи, че такъв е бил и в живота. Просто такава му е била ролята. А може и да е бил болен от нещо, кой знае. Макар, че за покойник се говори или добро, или нищо, признавам, че не ми беше симпатичен. Но ....Бог да го прости.

Да не е нещо криза на възрастта. Като минем една линия и никой не ни обръща внимание. Колкото и пари да имаш младото си иска младо. За нас само стари бабички и изкукали дъртаци.

Какво става с тия хора?!!

Лека му пръст на майстора. Много пиеше и друсаше, но предаванията му бяха наистина интересни, може би именно заради това, че се държеше естествено и все беше леко пийнал.

Просто някой се е познал вописанието от първия абзац.

Не знам какъв е бил, но доколкото са го показвали по телевизията, все ядеше и пиеше някъде по света за чужда сметка - все хубави неща, та на човек да му стане жал за нас.