17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук е тоя боклук

Глупак! Ще остарееш сам!

Браво, чичо Манчо

Поздрави на шеф Манчев, че е имал куража и мъжеството да промени живота си. Болшинството от оплюващите го сигурно са изневерявали или поне са си мечтали, но не им е стискало да го направят явно. Типичен български псевдоморал. И точно те най-ожесточено плюят. Браво шефе мъжкар си.

Пич, не виждаш ли, че това се случва след като захлеби, малко власт и пари и ето го резултата!

Кога ще престанете да осъждате хората за личния им живот. Всеки сам решава как ще живее и с кого. Браво на факта, че се е родило още едно българче. Да са живи и здрави.

Никой никого не осъжда, просто се коментира и повечето нормални хора, с нормални семейства са възмутени и споделят мнение. Едва ли някой има време и му е ''приоритет'' готвача! ОК?!

Противно на повечето коментари тук , искам и аз да споделя своето мнение - Аз пък лично мисля че този човек е обаятелен , и излъчва добрина , и е вечно усмихнат !!! Честито за бебето , да Ви е живо и здраво !!!!

Този човек се прави на велик и се кара яко с хората, обижда ги в собствените им ресторанти! Явно си много наивна или го гледаш с други очи!

Както е мидерно да се казва сега “готвачите са новите рок звезди”. Ето го и тоз завладян от критическата

Да ти е живо и здраво бебенцето. И следващото да е малкия Иванчо.

Падение!

наистина доста глупав човек!

И тоз другар лапна звезден въздух и побърза да си смени жената...

Коя е мацката?! Знае ли някой?

Някой знае коя е.Тя е тази,която ще му харчи парите и все ще иска още и още,докато свършат,за разлика от бившата му жена,която само е давала за семейството,за да стане съпругът и богат и известен.Класика в жанра.

Не разбирам защо е тая показност - или на принципа - Не се е случило ако го няма във Фейса.

хайде стига сте се правили,че и вие не съобщавате подобни новни чрес "фейса", само дето не сте полулярни лица и никой не ви рови из профилите, за да ви плесне тук. Всъщност дали това не ви е проблема, че за вас не се пише из рубриките "лайф"?

Фейса го ползваш ти бе капут не ние

Абе тоя не съм го видял да готви...Гледал съм го в някакви предавания ,където се прави на "контролен орган" и ревизира кухните...Ама щом сте го кръстили "ШЕФ" да бяхте го предложили за ШЕФ на ХЕИ-то или БАБХ-те...ха-ха-ха.

върши повече работа от хеи-то

Ганчо, ти неговите ресторанти няма как да ги знаеш...И също така смятам,че и да ги знаеш, няма да ги оцениш, защото си искаш бира-скара...

Ами не, а защото са за хора с доста пари! А всички работещи бихме искали да му опитаме гозбите, повярвай ми!

Не си гледал чуждестранни канали и предавания.Последно го гледах с щеф-готвачи от Балканите,просто бяха уникални,а рецептите...Така,че интересувай се!!!

От заглавието помислих, че има трето дете с жена си. След прочита на статията ми падна автоматично в очите, поредния изкуфял дядка, решил да се подмладява.

Първоро което прави човек като се опаричи е да си купи мерцедес и да смени жената....няма лошо...да са живи и здрави и тримата както и бившите им семейства....

Което прави прост човек с прости амбиции.

Не виждам нищо лошо нито в мерцедеса, нито в новата жена, стига да е по-сгодна от старата. Разбиранията от 17 век, че видиш ли погледнали се на хорото и трябва цял живот да са заедно или че в тях може да се бият и да не могат да се погледнат ама да не се развеждат за да не им се подиграва селото, не ги разбирам.