Шеф Манчев официално показа новата си половинка

За отношенията между Ива Бека и готвача се говори от месеци насам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам Ивчето от векове. Невероятна дама и пъти по добра от готвача.

Ива Бека е една невероятна дама. Моята приятелка от деца. Има златно сърце. Не лъжи. На всички и всичко е коректна. Да са живи и здрави Иван и Ива.

Вече Маждев има нова избора. Една 27 годишна с името Велислава от ВеликоТърново. Лелята стой на изхода.

Пък отиде на нова сервитьорка? Той, където и да ходи, иска да събира женски следи за колекцията му.

Познавам Ива от Стрелбище. Нърмална жена. Имаше едно магазинче с дрехи, една количка от миналия век и още не беше тунингована. Как стана всичко това в последните 8 години не знам. Тя водеше живот на 1000 - 2000 лева.

Той е готин човек! Но малко селянин.

Коя поред е новата му. Айде стига вече с тоя Манчев. Готвач ли е или Плейбой???

Направи и дете и продължавай към следващатааа шефеее....

Готвач Манчев.

Инфантилен шопар е този готвач.

Шеф Манджев ще му приляга повече, тъй като е баш готвач!

А всъщност техните големи деца с гаджета. Така се запознават ... цирка е пълен :)

“Са гаджета” Децата им от предишните бракове.

Този няма никаква съвест. Жени се, развежда се, деца му се раждат, а той зарязва всичко и скача при друга. Децата и татко не трябва да му казват. Пропаднал той е морално.

Явно и на тоя му е толкова акъла...

Дира е станал порно сайт.

Радвам им се. Сега да си родят и едно детенце, супер! Браво шеф Манчев!

Този готвач е и осеменител... Няма лошо, нека се раждат българчета! Но ни идва в повече неговата парвенющина и мания за величие. Добре ще е ако малко го скрият...

Този филмар, какво точно работи?

Да ти кажа доста работи за да стигне дотук. Човекът е работил в ресторант със звезда Мишелин в Швейцария. Личи си, че обича да си изпива работите. Доста е педантчен затова дотук е стигнал. Освен това е тарикат, което в Бг е задължително условие за успех а и го бива да крещи по шопски, което също му помага в родната среда за големия му успех. Та никак малко не е постигнал. За разлика от много други богаташи не знам никой да е пребил и да е откраднал пари а с находчивост и перфекционизъм е успял и то в Бг то

Този гнусен извратеняк еакулира в супите, които готви.

Манчев да я сготви със зела на фурна.

Да цепна на Бека геврека

Да го нахлузя на Ива Бека у геврека

Шеф на лайната, които сере.

Гурме лайно

Ей това са ви идолите на вас, готвач и чалгарска брантия....

Може ли да попитам знаещите? А бе аджеба , защо на готвачите в България им викат " шеф"? Откога е тази нова мода? Не може ли "повар" ?Аз ,като съм прозд селянин,на мен пейзан ли да ми викат?Благодаря ви предварително!

и двамцата са гнуснички, явно са се намерили. На "шеф" Манчев славата не му понася, завърта му и двете глави.

Първо се нае.али децата им, после и те се нае.али.... Вече може ли така? Разрешено ли вече в бегето секса между доведени братя и сестри?

Г-жа Ива Бека живее в СОБСТВЕН АПАРТАМЕНТ в затворен комплекс в Бояна. Има собствен Мерцедес GLE най новия модел Има фирма с много служители. Много добро име има в сферата на реклама в България и в чужбина. А Шеф Манчев няма дом. За да не коментираме хората неправилно!!!

Нема дом? На улицата ли живее?

Няма собствен. Живее под наем и при Ива

заврян зет

На тая Бека дете ще й направи ли?

Ами тя вече е доста възрастна.

Супер, ще тъпче само. Цичко вътре

Манчев, закъсал си брат! Тая, ще ти стопи лагерите ...

Тази жена, г-жа Ива Бека, има собствен бизнес с билбордове. Ето сайта на фирмата й: www.dmd.bg. Има 2 више и владее 2 езика - Английски и Гръцки. Тя е прекрасна майка също. Тя е пъти по успешна от Шеф Манчев; само че не излиза на ТВ за да е позната.

Е като е по възрастна от готвача; сигурно се чувства готина с него

А ти коя си, кварталната клюкарка с брадавиците ли?

Ооо, момата с " направени" джучкиии! Браус!

Да вземе да ги смени най-накрая тия очила, каскета и коженото яке, че с тях е като дребен контрабандист от Люлин 5 част.

Пука му на шеф Манчев за твоето мнение, Нели.

То и манталитета му не е далеч от този статут

Шеф Манчев освен че може да готви много добре, може и да е.е Поздравления! Да е здрав и щастлив.

Що, и тебе ли е...?

Мъжете в България се обличат като арабски тийнейджъри с неопределена сексуалност... Цветове,якички горе,кич та кич, мила моя майно льо... Явно парите не купуват стил.

Стил не купуват, но секс - бол!

е, са! не можеш да си правиш заключения за мъжете в бг по визията и поведението на озвезеделия толуп манчев! отказвам да ме сравняват с този дрът кухоглав тийнейджър!

Прав сте. Не трябва да се генерализира. Просто цвета на кецките на артелчика ме подтикна :)

Голям женкар се оказа тоя Иван Манчев. Звездомания ли го гони? ...

Оставете тази прекрасна двойка да живее живота. Жената до Манчев е бизнес дама. Има собствена фирма. Има успех, пари и служители. Има даже доста повече от самия Манчев. Не е хубаво да я наричаме кифла или с други думи. Жената е първокласна и великолепна! Има етика и стил. Много малко жени ся като нея.

Прекрасна двойка ? Тя има фирма успех, пари и служители ? Ти в кой свят живееш в мутренския ли -Не виждаш ли лицето и и излъчването ? Вероятно си от техния свят в който умните и интелигентните хора нямат място и не искат И да имат- От къде има парите госпожата за фирма 90 прецента от българите нямат тези пари и не са по глупави от нея- Редно е прокуратурата да проверява от къде такива кифли имат пари и с какво точно се занимават- По хубава двойка не съм виждала ще знеш ама никога ще знаеш и по акъл и по физически данни най - хубавата двойка на света, устните и са като на к---- д---

Как установи кой е по-глупав и кой е по умен? Има хора интилигентни, но не ги бива да правят пари. Освен това като цяло в България интилигентните и вежливи хора не се ценят. За сметка на това находчивите, хитрите и тези с търговски нюх и без да са професори могат да направят много пари.

Щом се е хванала с Манчев не ми я хвали.

Ами тая имаше преди един грък предприемач, за 8 години. Махна го за да се покаже публично с голямата личност - готвач Манчев. Става въпрос за огромна любов. Прочетох че връзката между тая и готвача беше и благословена от бившия на тази леля.

е, то това хубаво че и агата е съгласен, значи няма да има стрелби

Абе каква е тази мания някакви си готвачи да ми ги правите медийни звезди?Голямо внимание,голямо прехласване.Ама щом им дават глупавите предавания в праймрайма,значи има доста хора луднали по това да гледат тоя неприятен тип и колегите му.

Простотия до шия.

е една пълна нула- Същото важи и за жените разбира се в случая- Грозно е и тъпо. След време тя ще го зареже или той нея и какво едно нищо- Редно е такива хора да не се показват повече по екрана за да дават лош пример- Какво показва, че е леке и че има пари и че е чалгар- Нищо повече- Това ли е човек, който трябва да бъде показван и да си позволява да дава мнения за каквото и да било-

Браво бе... Тоя е преродения Георги Димитров, е* ач от класа! Манджев само децата ти да не вземат пример от теб, като пораснат.

Е тоя колко пъти се жени, направи деца и се развежда. А с тая кога ще се развежда?

Това е пълна безотговорност - правиш 2 деца на една жена, после още едно на друга, накрая зарязваш и двете и се хващаш с трета - и то с чалга излъчване. А за децата някой мисли ли изобщо? В днешно време "отговорност" е последното нещо, за което хората се сещат, дори да е спрямо собствените им деца. Важно е "да си живеят живота на макс" и да сменят "половинките" през 2 месеца.

Най-голямата ми отговорност е да на изгоря “кифтетата”.

Преди се гнусях от такива жени, сега също, но повече се гнуся от такива мъже.

Правиш на жена си 3 деца и я за.баваш за няква силиконова чалгарка

Много ги клеца този..браво.

Давай Манчев всичко наред. Кризата на средната възраст е много тежка. Сърбите казват-,,бърже еБи,че време курец пролази (т.е.минава му времето)

Ха-ха-ха-ха. Ще прави, каквото си иска. Да не би да плаща данък "Обществено мнение"?... :D

Като няма какво да показва по тъпите си предавания, започва да сменя и показва сезонните си "половинки", с надеждата да се появява в медиите. Ама това е до време, като нямаш други качества, показваш плът или секс.