17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да проверяват хубаво шонката да не пласира коката на зеления в САЩ Филма да не се казва Американски гангстер 2

Първият път Пен е отишъл в Киев да вземе автограф от звИздата, станала прИзидент. Сега от кого ще взема автограф Пен, не разбрах. Или е забравил да даде автограф на Зельонски и сега се връща да му даде.

Пълен идиот. Ще говорим не истини ,ще показваме не истини. Ще величем измислени народи .Но какво може да се очаква като поведение на кравар. .Пълно невежество и лъжа.

Много ми харесва Бен Стилър, той ми е един от любимите американски актьори от по-новото поколение (след Еди Мърфи и други като него). А Бен Стилър се оказа че е голям фен на Зеленски! Има защо! Самият Путин призна, че е отличен актьор! А както се доказа, още по-отличен президент и главнокомандващ украинската армия!

Актьор - да, слуга - да, но не на народа, човек - не!.

Всъщност е халтураджия, а Путин вероятно го е казал на шега.

Бен Стилър срещу него да тича, не може да го стигне - кога ше стане Бенчо президентче??

"Секретарь Совета национальной безопасности и обороны Алексей Данилов напомнил заместителю председателя Совбеза России Дмитрию Медведеву, что Крым – украинская территория и обязательно будет деоккупирован." Замислете се над думите на Алексей Данилов! За русофилите дето не знаят руски ще преведа: "Секретарят на Съвета за национална безопасност и отбрана на Украйна е напомнил на заместник председателя на Съвета за безопасност на Русия Дмитрий Медведев, че Крим е украинска територия и непременно ще бъде деокупиран." Той по-нататък успокоява Дмитрий Медведев с думите: Не се притеснявайте, няма да има никакви опити за връщане на Крим от украинската армия. Връщането на временно окупираната територия Крим ще се осъществи внезапно, и без никакви опити!

Крим и не само, са си руски от времената на Екатерина Велика. УССР е съществувала, но без външна самостоятелност, само в пределите на СССР.

Ти вееш знамет най-тъпо копеле. Крим 300 години е руски, а преди това е бил на татарите.. За какви укри говориш бре, глупако?

СЛАВА КОКАИНЕ ШОН ПЕН СЪР

Един лъжец по малко

Пет пари не дава за истината в тази война а знае че войната не е между Украйна и Русия а между САЩ И РУСИЯ но се прави на неразбран ....боклук си ти Шон,боклук и половина

И Боно от U2 да пее м метрото пак. Разочарование са тези хора.

Отиди и до Донецк и Луганск бе идиот, нека да разбере слепия запад и двете страни. Уви, ще се филмират само лъжите на Зеленски, а спонсори ще са алчните изориди, които управляват ФЕД и САЩ.

Само заради водката се връща в Украйна. Вервайте ми!

Шон Пен отново показа, че истинските звезди са хората с големи сърца, които не се вълнуват единствено от себе си, а използват статута си в помощ на нуждаещите си. Американският актьор и режисьор за втори път посети Киев от началото на войната в Украйна, предаде Украинформ, цитирани от БТА. Той снима документален филм за конфликта. Жалък средностатистически американски педал. Това е бушон Пейн. Не може да снимаш документален филм за конфликт и да даваш само едната гледна точка. шон, е.алник скапан, посети и Донецк мама ти проста платена да е.а! Снимай алеята на Ангелите! Говори с хората подложени 8 години на артилерийски обстрел! Хайде наведена американска мършо!

Тоя па и тоя барабар Петко с мъжете. Остана ли някой друг наркоман и пияница със залязла кариера дето не се изреди да се снима и да плямпа в тая клета Оркрайна.

За любознателните - прочетете от какъв произход е...

Дреме ми от какъв произход е! Важното е че помага на хората!

На КОИ ХОРА ? Укрите не са Хора ,а Цигани Крадливи и Лъжливи , Избиват Българи в Одеса , забраняват Български да се говори учи и чете ! Избиват Деца и Стари Хора Безмилостно ! Дано и на този Подлизурко му видят сметката !"

Прекрасен артист, но по-добре да не се занимава с политика, за да не се окаже колко объркан е бил като се е застъпвал за украинската настояща власт... Шон, иди си своята страна и прави филми за неправдите там. Не се опитвай да промиваш мозъци и ти! Не ти приляга. Други неща можеш по-добре!

Той Шон дали може да чете на български?

Подложка....