17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те тоя " Рамбо" ще е най добрия ;). Щот се снима в БГто.

КАК ТАКА НИ КРАДЕТЕ СНИМКАТА ОТ ФЕЙСБУК И НАГЛО СИ Я ПОСТВАТЕ?????????

Партньор на Силвестър С. ще бъде.....Б.Б. но победител ще бъде .... ясно кой?!

Кой казваш ще е победител ? Дори и да не присъства лично ? Я пак се изкажи , да не те търся по IP къде си ... !

"Рамбо-последна кръв"

Това от дясно Софи Маринова ли е?

БАШ!

запечатаха хотел Мара(и)Нела защото дедо Рамбо го е резервирал

Рамбо е с банели на к.ра и ръга като старо корабно бутало. Маринелските к.рви ще останат доволни.

Нали хотела беше запечатан и нямаше да приема нови гости, или всеко чудо за 3 дни..

Пак ли ще снимат в пещерите на прилепите,които са защитен вид?

Още същата вечер посети ресторанта...статия, публикувана в 3 следобяд!!??? Баси евтиния пр за закъсалия запечатен хотел на Арабаджиеви...:(

Как може тези шибани к*чки да имат честа и привилегията да се снмат с него . а хора като мен които цял живот го боготворят и му се възхищават даже го имам татуиран да нямат такъв шанс

Зависи какво имаш между краката. :-)

Като дадеш 150 лева в панорамата можеш да се снимаш И ти с него :) И то за безплатно снимка, ама вечеркатра си я плащаш

Тези които те посрещат и тези, които ти натрапват в България, НЕ само че не са най-доброто, а са НАЙ-ЛОШОТО и НАЙ-ПОСРЕДСТВЕНОТО. ГЛУПАВО, ПРОСТО, наследило и харчещо крадени пари, с АЙ КЮ, НУЛА и под нулата. НЕ ТИ ДАВАТ ДОСТЪП ДО ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ. А България е страна на прекарсни хора, подложени на постоянно унищожение. Би било чудесно, ако можеше да направиш филм за тях. И за сведение на цялата парично и славоориентирана "бг" дружинка кръжаща около него, Слай е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО интелегентен и способен човек. Нямате дори и най-малкия капацитет дори да го видите и разберете.

Ей заради такива прости като теб... Това че сме си изкарали пари с труд да можем да си вечеряме в Панорама а ти седиш влъщи и злобееш хахахха

де се намери толкова начетена и отворена бре моме :):) ... гълташ ли ?

72-годишният Рамбо дошъл да снима при едни евтинджос туземци, за да продава после на други поредния си "шедьовър".

За твое сведение във филма Рамбо се бори против български наркобос които гони двама"братя" за да им вземе фабриката за амфетамини и се издига до най висока държавна позиция но в края на филма Рамбо(Бог да го благослови) го пробива със стрела секунди преди наркобоса да вкара дузпа на добрите.

Нали "Маринела" го бяха запечатали от НАП? Явно Слай не знае или не е видял печата :)

Явно хотела е затворен само за пред медиите :))))

Как се е настанил, като хотела го запечатаха?

Ми той е Рамбо ,може ли дебел български милиционер да го спре,в краен случай за 20 лева милиционера ще заспи.

Живях известно време в Женева и по някога ходих в бара на хотел Англатере да поркам с приятели. Един ден съм седнал на бара с един приятел и си лафиме. Изведнъж някой ме тупа по гърба, орбъщаме се с моя човек и гледаме певеца Роби Улиамс "може ли една цигара" вика. Може..що да не може :-) Дадох му един Американ Спирит, той благодари и се намести в края на бара с някакви други хора. Наблюдавах следната сценка: След малко дойдоха 4-5 мадами и седнаха на една от масите близко до Роби Улиамс. Гледаха го като хипнотизирани а той не даваше признаци да им обръща внимание. По едно времем стане, здрависа се с хората около него, погледна мацките и без да казва нищо само вдигна 2 пръста. Като по команда 2 мацки станаха и тръгнаха след него към асансьора. Не бяха протитутки ( аз ги знаех повечето) а обикновени момичета, фенки на певеца. Макар да имах добра работа и да изкарвах повече пари от колкото разумно можех да изхарча, за пръв път си зададох въпроса дали не съм си сбъркал професията :-)

Сбъркал си я.Жалко.

ха-ха-ха,разсмяхте ме дирници,всеки който може да чете да прочете изтритият ми коментар и да ми пише какъв е спама,изтриите и този коментар нещастници.

ПОНЯКОГА. Парите, които харчиш не са от труд. Да бяха от труд, не би писал като от времето на "соца" на помазаните излизащи зад граница, пиещи и харчещи народни пари. Бог да ти помага.

Тъжно е да гледа човек как подобни знаменитости не усещат, че времето им е минало и с помощта на пластични операции, стероиди и други козметични трикове заприличват на карикатури. Важи за всичките пачиновци, денировци, шварценегровци и този господин, разбира се.Но като цял живот вниманието на публиката е било огледалото, в което си се гледал, явно е трудно да преценяваш нещата трезво.

Дошъл е да снима на евтино и да чка евтини крви и се е наситил засега!

Ко ше ми чука пък тоя? Виж го на колко години е.

Що трябва да ги чука,само ще ги гали по "умните" български главички.

Горкия! Толкова е възрастен, че вече фенките сами му се предлагат, но той няма (с) какво да направи.

тъжното е, че все актьори и играчи и симуиланти. Кога ще дойде истинския Рамбо, да избие наркотрафикантите и мафиотите. Никога, разбира се, все пак това е измислен точно от тях герой. Изобщо не му завиждам на Слай - да трябва да се снима с няколко кила пудра наоколо. Сигурно му е станало лошо, на неговата възраст. Пък може и да е претръпнал от гримовете в работата си. Хм, сигурно е така.

Имаме си Рамбо - от Банкя! И той с напудрени калинки ходи наляво-надясно :)