Симеон Сакскобургготски бе гост на първата кралска сватба в Русия от повече от век

Княз Георгий Михайлович Романов се венча за италианската си годеница Ребека Бетарини в катедралата "Свети Исаак"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много необразовани хора са наети за редактори в дир-а. Доколкото съм чувала, дир е на Моника Станишева и смятам, че трябва да е по-прецизна в подбора на кадрите. Първо, това не е Кралска сватба, защото Русия не е кралство. Второ, църквата, в която е сключен бракът не е катедрала, а се казва Иссаковский собор,защото тя не е католическа.

Стари и грозни "младоженци"- менте синя кръв

Първо и последно, Русия никога не е била кралство.

Симо-2 Сакса, испанският пенсионер дето ни "оправи" за 800 дни. Да, помня го.

Катедралата "Св. Исак"- ха-ха-ха на образованието, общата култура и редактор-Стването на този, който го е написал ...

лицето Симеон Борисов, къде е ходил и какво е правил? Същият е огромен длъжник на българските граждани и българската държава. -По време на неговото правителство се продаде БТК за смешно малко пари, като в цената бе включен и лиценза за трети GSM оператор. Само за справка същият лиценз на предишният желаещ бе продаден за доста повече пари. Също така държавата не си получи дивидента за изминалата година. След изтичане на ограничителният срок БТК бе препродадена още няколко пъти за в пъти повече пари. - По време на правителството, на което бе Мин. Председател, бе превалутиран външният дълг на страната, за което още тогава говореха, че държавата губи от подобна сделка. Кой намаза филията от дебелите комисионни по тази сделка може само да се предполага. - По време на управлението на правителството, на което той бе Министър Председател бяха приватизирани ЕРП- тата - другите " златни кокошки" на България. Печалбата от тези дружества потече вместо към държавата към чужди субекти. -За изявлението по Панорама, че няма никакви претенции за собственост към българската държава- няма да коментирам, защото всички знаят какво се случи и продължава дахсе случва по темата. За него, свен да се припомнят тези факти, друго не бива да се пише.

Азиатски утайки

Сакс Кобург Гота са юдеи-илюминати-доверени на Ротшилд Катедрала 'Свети Исак'???По-скоро синагога...Булката Ребека е юдейка-типично еврейско име

Нормално, всички бивши кадри са поканени:)

Тоя Сакскобуггротски НЕ е Българин. Тоя е Испано- германец... Освен това сложил за име на единия си внук- Хасан... НЕ ни интересува. Да мре Идиота !! Заради ДЯДО му на тоя, България си остана малка държава... И загубихме дори спечеленото от българските войници през Балканската война 1912 г.

В Русия няма кралски сватби. Там комунистите добре си свършиха работата, за разлика от нашите...

Казва се Исакиевския Събор, а не катедралата "СВ. Исаак". Научете се списвачи.

Един самозванец обявил се за цар на България отишъл при друг самозванец обявил се за наследник на руската корона

А ти кой си? Къде си?

Всички в Русия добре знаят че тоя е шарлатанин! Сбрала се е монархическа измет в Петербург да си припомни отминали безвъзвратно времена.

Те в Русия знаят каквото им кажат по "правда". Те азбуката, ралигията и езика им не знаят от къде идват ти.....

Много маймуна на клона..

След като болшевиките са разстреляли цялото му семейство, т.е. не са останали наследници, как тоя се е пръкнал Георгий Михайлович Романов и то роден в Мадрид, а и син е на великата княгиня Мария Владимировна, самопровъзгласила се за наследник на руския императорския трон, или става въпрос за самозванство и журналистическо слагачество ??????????????

Мен по ме интересува на кое княжество или царство са тези "кралски особи"? Нито Русия е Княжество, нито България е Царство. Това са клоуни, играещи ролята на псевдо-аристократи!

в случая става въпрос за правнук на Александър 2. Този княз, който се е оженил днес или вчера, не е пряк потомък на Николай 2, но е в линията на наследниците на короната (както в английското кралско семейство).

Не. Не е наследник. Даже и да е потомък на Александър I.

Така и не се разбра на кое кралство е наследник? Защо никой не се натиска за наследник на султана на турската империя, или наследник на Римски император??

И кой са тези болшевики, от къде се пръкнаха??

Много е просто. Игнорираш желанието на 100 милиона души за по-добър живот, продължаваш с експанзивните си войни без да обръщаш внимание на настроенията, концентрираш цялото богатсво на държавата само в два града и хоп - ето ти болшевики.

Не е точно така, ама айде. Точно Николай II им дава свобода. КомунизмЪ идва от германско и швейцарско:) То книжки, ма кой да чете.

А той каскет тоя. Каквото му е казал фатмака в казармата тва е къде сега ще седне да чете тои не читател.. :)

Стига медийте са отвличали вниманието на хората от бедността с глупави пикантни историй на хора спекуланти и еснафи сдобили се с титли които никой не го интересува!!!!

Като не те интересува просто подмини статийката, има хора които ги интересува.

Мартрялчето е пълно с толкова неточности, че и гугъл-преводач би се засрамил

Кобург е първото националсоциалистическо населено място и с първи кмет нацист в Германия, явно кобургите са били много фрустрирани от комунетата

явно са били първите комунисти, и са карали варбург

Пууу, уж много мрат в тая Русия от КОВИД... па тука: 1500 души. Ниаккви маски. Никаква "дистанция". След 2-3 седмици всички ще умрат.

А дано тия да умрат заедно с дедо Кубург.

Тоя жив ли е?

Николай 2-ри е бил доста посредствен като цар и в условията на тогавашна Русия е нямало как да остане владетел. Сам се отказва доста преди Октомврийската революция, която всъщност сваля правителството на Керенски а не царя. При абдикацията на Николай са предлагали на брат му Михаил да вземе трона, но и той отказва, защото се уплашил, че дълго няма да преживее на трона. Така че с Романовата династия е било свършено не заради болшевиките а поради напълно законна абдикация. Днешните 'наследници' нямат никакви юридически основания да претендират за титлата.

"Сам се отказва доста преди Октомврийската революция, която всъщност сваля правителството на Керенски а не царя." Точно така - Февруарската революция сваля Николай ΙΙ от престола, а не болшевиките; те тогава още не са били организирани, шепа хора. На практика Февруарскита революция е проведена от кръгове, близки до Англия и Франция.

Ами защо болшевиките за изтреби ли целия му род с децата че и кучетата даже? От любов към убийствата? От кръвожадбост? След като са били вече отказали се и приключили с властването аз друго обяснение нямам. И в случай че ми отговориш още едно въпросче. Как съчетавате любовта към царска Русия освободителна на България и любовта към СССР при положение че едните избиват другите? Винаги ми е било любопитно. Това като Костов антикомунисти а Иванов борец против руското влияние :)

Николай II е бил слаб управник си е било самата истина, не е съветска измислица

Е те са си някакъв вид рода през Английската кралица ако не де лъжа.

Не през кралицата, а през мъжа и принца. Той беше от рода Романови.

Демокрацията се провали. Човечеството е пред прага на нова ера, ерата на модерната автокрация, в която съвет от мъдреци ще назначава най-достойния и подготвен от ранна възраст владетел, чиито наследници ще имат доживотна закрила, но няма да наследяват управлението.

В Русия съм, В Русия съм

На Крадлив Дедо Мадридски

Какви крале, какви князе, даите ги на Гилотен да видим дали са със синя кръв..... Или цапат в червено като всички. Сборище на потомствени мошеници, и крадлив дедо с тях....

мани, мани. че и велики. Пред всеки неизвестен самопровъзгласил се княз - сложили велик, велика,...... Баси и журналята. Само хабят смисъла на думи като велик, величие и пр.

Квото било - то свършило ... Доста отдавна ... И подобни шибани клоунски изпълнения предизвикват само насмешка, с подчертан послевкус на погнуса и отвращение ... Особено с гарнитурата Бай Дедо Симе Сакс-Идиотски ...

Го

..педал. само за 'лапане' мислиш. джендър нещастен.

сега русофобите щяха да сервират на анадолските манафи докато оправят жените им

Ако не беше Русия, България щеше да се освободи сама, най късно през ПСВ, а такива, като теб, щяха да умрат гладни, понеже нямаше да има чужд задник за целуване...

Щеше да се освободи, колкото сега Кюрдите са свободни, а колко щеше да е християнска, помислете сами!.

Ами источна Румелия тоест половин България се освобождава сама! А по принцип няколко български града вече са били освободени

Нашият цар винаги има влечение към Русия

Какъв наследник на руския император е тоя,след като всички Романови са избити.Тоя е само далечен роднина на Романови,но не и наследник на императора.А това,че негова роднина се била самопровъзгласила за императрица,няма никаква юридическа стойност.

Ами сигурно си прав предполагам си вещ специялист но и щом останалите аристократи в Европа го препознават както такъв ще трябва да им обясниш и на тях аз съм на твоя страна :)

Щом е княз е княжеска сватка. Ако иска да се води император трябва да е царска сватба, защото титлата цар е равна на император.