17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не показа на битките, само джуки, задник и претенции.

Миналата година се излъгах да ги гледам. Тази година, мерси!

като сте гледал/а най-слабия и най-скандален сезон - нормално.

Веселка не даде възможност на Симона дъх да си вземе на игрите .Интерсно щеше да е за зрителите да видят как се справя с доенето Симона , която грозно нападаше Аксения . какъв ли ще е изхода от дуел между двете финалистки Веселка и хепи Ванче ?!

И ВСЕ ПАК Е КИФЛА, МНОООО...ГО САМОУВЕРЕНА КИФЛА.

Тая помия гледа ли я някой? "Игрите" по Нова са сто пъти по-забавни.

От малкото което съм гледала, фермата пак заформя любовни драми. Като Ангел с тази синеока кифла и Яни който дразни всичко човешко в мен е май хвърлил око на Весето. Която за възрастта си изглежда доста зряла и мъдра. Може би най-стойностния играч. Хубав ден

Младите водят на старите с поне 2000 кубика силикон.

Кифлата се сгъна като сопол. Няма нито сила, нито умения, нито психика. Да му мислят другите кухи лейки от Нови надежди.

Тази Симона е точно описание на своето поколение. Силикон и кухи кратуни. Тя била завършила право ама работела като офис мениджър (разбирай секретарка). Имала три сериозни връзки ама търсела голямата любов (или голямата банкова сметка)

Офисен сътрудник е доста повече от секретарка, но определено е ниска летва за дипломиран юрист. Ако е офисен сътрудник в юридическа кантора може да се предположи, че тази позиция е първа стъпка към влизане в голямата игра. Хубав пример за такъв тип жени е Лена Бориславова, която е била в Топ 30 до 30 на Форбс. Количеството паднали решения и закони на нейната партия показват колко тези претенции са с покритие. Интересно ще е да се гледа дуел между Веселка и Хепи Ванче.

Дори не е в юридическа кантора. Работи във фирма за доставка на медицинско оборудване. Сам си прави изводите какво може и какво прави там.

Дебне да се лепне на някой с парички, който ще повярва, че тя е единствена и незаменима. Мъжете пък гледат коя е по-дащна и пет пари не дават за претенциите и.

Женицата от село ошамари брутално силиконената кифла.

Подредбата на точките нямаше никакво значение. 4:0 в игрите.

Загубата на Симона беше зрелищна, иначе дуела беше детска игра за Веселка.

За чий хой младо негрозно момиче ще извърши това с устните си?

за да се котира по-добре на пазара.

На пазара на порно актриси ли?

На пазара за чичко-паричковци

Със сигурност, ако гледам дори само един епизод, ще разбера кой гласят за победител.