17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой му пука,за детето на някаква си проститутка ??? ( която са я минали половината държава ) Да вземе да си види снимките преди 100-те операции и после да се надува като гъска. Всички в Пловдив помним какво чучело беше и още е . Хората я зяпат, защото е смешна и не естетична а не защото е прекрасна, както тя си мисли!

Пак някаква фундаментално значима информация. На кого му пука. Хайде стига с тези тъпи празноглавки. Не ни интересуват нито те, нито отрочетата им.

Тия сигурно са някаква рода на Фончо тарикатчето :)

Хаха, баси и боклука е тази. Дори и на детско парти и се показват оръдията на труда. А колкото до заглавието на статията, много сарказъм напира в мен, но ще си замълча само заради детенцето, все още е чисто и невинно, но с подчовеци като тези родители е една "история с предизвестен край". Хау!

Пак ли тия двамата

Някой ерудит и титан на мисълта ще се пръкне от това чаве.

Аяшабииии тарикатчето си то от малко още.....тия Ганини мило и драго дават само да се видят пи интернета. То бива бива наглост , ама тяхното край няма.

Нямаше ли някоя книга на масата?!?

само на тати портофела с дебитната карта с 50 лева..

Малеее, добре че на прощъпулника, не е сграбчил по инерция силиконовата предна гърда на мама...Ищо Стоте манекенки беше единствен и единствен трябва да си остане!:))

и дано му остане и последен на детенцето, ако правилно ме разбирате! Джулианови или Ганини, семейството де, са още млади и неопитни, като порасне и им свие ключовете от джипката или кабриото, ще се сетят за началото, ама късно... Май мамата можела да свири на пиано - ами на това да го учи, не на бабаитлък отсега! Има време, тати ще помогне по-нататък...

Аз пък си помислих, че е разгледал първата си книжка...Нищо де, жив и здрав да е сладура и много късмет с тези родители..

Тарикатче!

си я бива :)

Много точни коментари прочетох. Наистина, няма кой да заблуди хората по отношение на нашите родни "знаменитости".

На тия ако им спрат интернета, ще се самоубият ритуално до 24 часа. Не е истина колко са прости !

Много неприятна двойка. Детето да е живо и здраво, но не ни интересува всяка негова стъпка.

към ДИРА, колко пари вземте за да публикувате глупости? Дайте тарифа , че и ние да пуснем някоя снимка ли що ли , само и само да е в дира. Защото иначе не виждам защо сте пуснали това на всенародно обсъждане.

А майката и таткото да яхат метлата и да ги нема

Ох, каква важна световна новина. CNN , Times , къде сте ........

Горкото хубаво детенце използвано от кухата си пластмасова майка и меркантилния си баща да рекламира всякакви глупотии.Жал ми е за него/живо и здраво да е/ като предусещам какво възпитание ще му дадат.

Уникални са!

са уникални с тъпотията си.