17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкошни са! Критикуващите по-долу селяни да се гледат чалгарите и да не се занимават с непонятни и далечни за тях светове..

Мъж на възраст без шкембе, красота!

Интелигентни хора и хора с добри финансови възможности внимават с какво се хранят и не прекаляват, затова и изглеждат здрави и добре поддържани.

Ки са тия отрепки с които ни занимавате. Дайте за Чобан Боко Африкански Турската Тиква ЧУМАТА.

Та там в някои нац. тв направо имат абонамент, кралското семейството, кралицата е потомка на бакшиш, за 10 г веднъж не и видях ист. лице, вечно преправена, а и лош актьор, протоколни гримаси, усмивки, стойки, пресилено гърчавеене, евтина показност, а и някой е писал по-долу, че вероятно прави децата сами да си говорят. Но фасадата, фасадата е хубави дрехи, усмивки, щастие и... кога ли испанците ше им бият шута?? Стария цар се изложи многократно, абдикира уж здравословно, но просто си беше гуляйджия, реши да не се срами повече, тези засега внимават, но пък Урдангарин здраво се изложи (техен роднина).

ти чинии ли миеш "от колко години ... в Испания", или кенефи чистиш ? Щот', кат' гледам, здравата те гони завистта и простотията нашенска... :)))

Какво прекрасно семейство!

Е една от най-добре облечените, стилни и красиви кралски особи и много естествена. Семейството като цяло изглежда щастливо. Нормално е на снимките понякога усмивката да е протоколна, но това не означава, че не са щастливи.

Кралска особа не е просто е намерила некъв уж такъв

Ако не е едната ще е другата намерила един с пари а не млад слаб и безработен или работещ за 1000 евро в тоя сайт сами за такива пишете

Крал Филип е е симпатяга, умерен и интелигентен. Но тази Летисия е ужасна, несимпатичен, зла и дори грозновати. Каква кралица може да е. А платнената торбичка показва произхода й. Няма класа, това е

Silverado

БоЛИ МЕ дедовия за те'я някакви си там! И за чи'й ми го пробутвате под носа, м'аа му стара?

Толкова привидно съвършенство не води до нищо добро.

Зъбата със сто пластични операции които вече нямат ефект и злобен нрав...жалко за децата. Живеят под жестоката й опека и с безброй забрани

Летисия е готина кралица,ама вчера имаше материал за нея...май същият... Дайте нещо за Кейт или Меган...два дни ...нищоооо....мъка направо.