Коментари - Сиренето помага за контролиране на кръвната захар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И лучец еж, водица пий ...... Дий, краста, дий! Яворов В Америка заквасването е непознато до Колумб. До днес мексиканците не заквасват царевичното брашно. Учените, истинските, твърдят, че човек трябва да се храни с храни характерни за родният му край....от хилядолетия. Затова българина не може без хляб и сирене на масата, без вино. А от необработването на земята .... българина се е превърнал в Лумпенпролетариат. Това не отчитат "учените".

аз и без това най си го обичам сиренето, обаче сега ще го заобичам още повече:)

Много обобщено и генерализирано. Ако едно сирене съдържа достатъчно количество остатъчна лактоза (след бактериалнотои действие) и достатъчно млечен протеин, то едва ли би могло да регулира кръвната захар. Лактозата е много тежък въглехидрат, и консумацията и води до силна инсулинова реакция.

Трябва да се яде разнообразна храна без да се преяжда. Звучи просто, но не го правим.

Какъв ти е проблема с тая лактоза? Китаец ли си или 200 килограмов американец с 5 "непоносимости и алергии"?

Очевидно имате доста бедни познания по човешка физиология и биохимия. А лично аз проблем с лактозата нямам защото единствения млечен продукт който консумирам е краве масло( под 1% лактоза), а киселите млека и сирената мога да ги ям, но не са ми достатъчно мазни.