17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Годините не прощават.

Целия свят омая бабишкерът!

На 44 бабиккер, ти серизно ли бе, смешник:)))))Я ходи при някоя 20-годишна отпусната, дебелогъза тъпанарка да си отебеш.... ако ти стане,и ако ти пусне, мухахаха

Тази жена има над 20 милиона снимки в архива си сигурно, но на кой ще ги показва на старини ? Няма ни дете, ни коте. Мъж също трудно задържа до себе си. Саможивец и егоист е тя !

Първо десетилетие - до 10-годишна възраст, второ - от 10 до 20-годишна, трето - от 20 до 30-годишна, четвърто - от 30 до 40-годишна, ПЕТО десетилетие - от 40 до 50-годишна възраст! А тя е родена през 1978 - тази година тя става на 44! Значи тя наистина е в ПЕТОТО си десетилетие ! Ах ...

Ах, на дедо разпоретината. Дедо е дрът и тая му е като агнешко. Ще я мушкам с мекия де може. Ама дедо нема пари...така че мога да я любя само на картинка. Вероятно всички чикиджии в дир-а са на мойто дередже.

шушето е сухичко вече.

Тъпа реклама на скъпа проститутка.

Пак е вечер на джентълмена тука. И гледам някои са си довели и другарките в живота с тях...

Тая нема пари за Дубай

На тия години по ще ти ходи да дондуркаш внуче вече.

Така е, ама не е циганка или от прованса, там само тва прават-раждане, сериалчета, тежък, нископлатен труд и после-гробче.Тая е смотана, мани я, кинти, комфорт, слава, страхотен външен вид. Е и тоа къв е дет е с нея-нема шкембе, не е мазен,черен и плешив, не е нисък и безработен, абе не ми го фали.

Каквото и да си говорим, кобилата е расова. Евала на нашето момче Григор, че я измушка във всички възможни отвори. И по всички възможни начини. Докато замирише на изгоряла вълна. Евала. Тя е като старо BMW. Може да е на много километри, и минала през много ръце (20 са тези за които знаем). Но още върви. И още как.... Жена от която отвсякъде лъха на .... вие си знаете.

на скумрия?

Има една възраст, около 40, когато жената трябва вече да се облече за снимки и да спре да си въобразява, че все още е секси по бански.

Чшшш, ти такава и на 20 не си помирисвал. Не се излагай.

навлязла не в четвъртото, а в петото десетилетие от живота си. Но хайде сега, няма да издребняваме с някаква си аритметика. Тя не е важна хората, които се упражнавят да пишат статии в дир.

И?И на 60 да е, пак ше.изглежда по-добре от 80 процента от по-младите, ама не можете да го преглътнете:)Па ти, ако доживееш дотогава, ще трябва с чул да излизаш навънка,хахха

ще изглежда много добре и на 70 и на 80 години. Това няма нищо общо с неграмотността на редакторите в дир.

Вече ми се повръща от мишниците на тая распоретина....Пък били те и на лунна светлина....Б@си ужаса, майни....

Каква загуба само. Още една красива жена остана без деца заради скапаната кариера. И колко пари са необходими за да си направиш семейство. Не бих разменил радостта от децата си за нищо.

Ми гледай си ги, какво ни убеждавш тука колко си щастлива. И мъжът ти е страхотен. Сигурен съм.

Ситуацията излиза извън контрол! Никол чака най-дъртия дедо, олян в moonshine! :-))))))))))) Стелчо Тапеткин не знае какво е моопshine, обаче! Да си го гугълне.

Тая май вече требва в "трета възраст" да я пускат

Скрийте я тази чернилка

Мачкай Гришоооо

Брее, няма кой да дръгни кака ли, кво стана?

Баси и дъртата ковра, ние си имаме много като нея и по млади.

Местим!

Както казват старите хора - зорлем се правите на маскари

Гришо изтърва курвата .

Врътна няколко кръгчета преди да замирише на геронтофилия. Браос. Тази щеше да е идеална за Макрон, когато е бил на 18.

Гришо излезе навреме :)

снимките потвърждават, че жената е парче месо, предназначено да удволетворява сексуалните желания на мъжа. Тия пози са отрицание на феминизма.

Жената си я бива. А че на нас не ни се е отворил парашута не ни дава право да я ругаем. Нейна си е ще си прави с нея каквото си иска.

че каквато е на царицата такава е и на магарицата , та надървен к.р посран гъз на гледа ... та те така с луната де :)))

Ужас

Откачиха тия парцали

Като почне да съблазнява обляна в телесни течности тогава ми се обадете. ха-ха... Дърта гнусна мастия... ха-ха...

сухопуткингер