Скандал №1 в историята на пластичната хирургия засегна и хиляди българки

Некачествените импланти с промишлен вместо медицински силикон създават сериозни опасности за здравето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

милите силиконки направо ги съжалявам

силикон за плочки и дограма.

Теорията ми се доказва Всеки Божи Ден!

И не само. И мъже сме пострадали.

Бозайник и Бозая само от естествени млечни жлези!

Всичко си идва на мястото.

Съжалявам само жените, поставили си ги по медицински причини след операции за рак на гърдата, всички други кифли и мутреси си го заслужават - природната и вътрешна красота не можеш да ги имплантираш!

Хиляди комплексарки!

Един вид здрав човек става инвалид. И са толкова глупави, че се водят от общественото мнение, че щели да бъдат по-карсиви. А какво ще ги правят после, не мислят.

ми е интересно...защото забелязвам все повече хора, които покриват голяма част от телата си с тях? Дерматологията си мълчи....

TUV Rheinland са отговорни за тази измама и са съучатници в нея. Дизелгейт, една от най-крупните измами с обхват в целия свят, е дело на Фолксваген. И едните, и другите са германци. И точно тези все ни сочат с пръст, корупция имало в България, измами, липса на върховенство на закона... Абе, вижте си нацистката кочина, бе, фашаги, наврете си високомерните нравоучения в луничавите, педофилски зад...

Ха-ха-ха! Естественят подбор в действие! Е как да не му е кеф на човек? Липсата на мозък се наказва зловещо!

Skin cancer...

Функцията на женските млечни жлези е да хранят новородено бебе. Тези дето си слагат импланти нямат акъл в главата, първо че си дават парите за да ги режат и второ цял живот носят непотребни изкуствени предмети които носят риск за здравето.

Не съм безгрешна, пафкам като комин по 2 кутии. Обаче и да умра ще си умра заради собствения кеф, а не заради кефа на някой мъж. Тъпанарки!

Малоyмнu тъpанapkи!

неееее не ни отнемайте цицитеее радоста от бибероните :(

Манията на жените към тези имплантанти да си правят гърдите на бомби е поредното доказателство за тяхното безумие.

Тоа силикон 'ич не държи на цомбене!

Нормален човек няма как да се радва на нещастието на друг. А по темата - дано най-накрая отмине тази мода със силикона и другите видове корекции. Хем нездравословни и опасни, хем и брутално загрозяващи, в голяма част от случаите.

да го е...

Всички подобни измамници ги рекламират по медиите...

Ами то нещастието е заради: "Ум умува, ум робува, ум - патки пасе!". Как да го кажем.. - самопринудено нещастие...

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей. Толкова ли е трудно като знаеш, че не знаеш за какво става дума да си затраеш бе. Измами от германци можеш да очакваш колкото от всички останали. Но да наречеш някого там нацист е много по-тежка обида отколкото да наречеш някого тук комунист, а последното е много тежка обида за белите хора в БГ.

Едно не мога да разбера - как заради 5-10 мин лицеви опори, на някой застаряващ чичка, върху въпросната пластмаса, една жена си причинява хиляди главоболия .... На какво се надява ? Забременяване и доживотна издръжка или ?!?!!? Всеки нормален, който би издържал повече от 5 мин - с такава не би тръгнал, всеки нормален на който може да се разчита - с такава не би тръгнал .. Всъщност кой нормален това нещо го приема за нормално ? Но има и друго все пак - "Блесед ин Дубай" бла бла ... да два месеца маь и след това - "Ми то истинските мъже изчезнаха" .. Ами не за брутално тъпите лейки не ми е жал ... Все пак наградите Дарвин са точно за такива

да видим колко години ще повтаряш като развален грамофон едно и също.. Настъпен пигмей.. Толкова ли ти е мозъчния капацитет? Тънкохуй гноемъд..

......еми нали високо качество и ниски цени.......еми нали "западните" фирми двигателя на цивилизацията....почакайте да видите с храната която ядем какво е направил "западния" успешен модел......

Няма никакъв проблем тука. Силикона в циците първи са го инжектирали на жените си японците през 70-80 на миналия век. Правили са го в домашни условия. Мъжете които работят със силикон сами решили да го натъпкат в циците на цените си. Като са правели дупки в гърдите им и са го шприцовали от тубата с пистолета за силикон. Чак по-късно американците разбират това и създават цял клон в естетичната хирургия. Днес този силикон е натъпан в една предпазна торбичка от тефлон и няма как да я разкъсаш с голи ръце. Силикона , е чак под торбата. Обикновено пациентките или съпрузите им се притесняват какво ще се случи със силикона при бушонирането им при як секс. Затова лекаря услужливо предлага мострени протези на желаещите да ги мачкат и да се уверят, че производителя е помислил и за това.

Те жените искат силиконови цици мъжете се отвращават. На жените им са сбъркани мозъците в този случай не на мъжете.

е създадена от реброто на мъжа, ама чак пък толкова ръчна интервенция едва ли е имало... Особено с тези пистолети - в миналото каменните са били доста ненадеждни, струва ми се...

Сек'ви ги има!

Човек не може да не съчувства на жените прекарани по тоя начин, търсели са отчаяно начин да станат по-привлекателни, нещо, което правят открай време. Дали са им на достъпна цена нещо което инак не биха могли да си позволят и са се оказали сериозно заблудени. За колебаещите се дали да си слагат гумени цици: няма да ви направят по-привлекателни, в мига, в който гледащият ви пръч (като мене например) разбере, че са гумени ще загуби интереса. Да, ще станете по-забележими но дотам. Това идва от най-обикновен в мераците си пръч който харесва мацки с размер F и нагоре... естествени, за гумени играчки има али експрес, ибей та и Джъмбо.

йок мана за мързеланите...

Капитализъм, баце. За едните пари ще те отровят. То историята е показала - трябва да минат 10 години за да се разберат последствията от алчнотията и пробутвано нещо като безопасно. А примери колко искаш - ДДТ, азбестта, все хвлаени като супер полезни и безвредни. Само да припомня, че при нас всичко блъскат всичко с Е120, консерванти, палмова мазнина и т.н. В другите държави са забранили отдавна оцветителят за прежди Е120, а тук го слагат дори в детските млека, защото е евтинджос. Вече има държави, избягват палмовото малсо. Тук производителите го слагат на всичко., Да сте видели по кулинарен канал да слагат оцветител, консервант, или палмова мазнина?!

Желанието за слагане на цици е женски феномен не е прищявка на мъжете. Ако мъжете бяха токова силни в болката и суетни щяха да си слагат коси. Обаче ние предпочитаме да сме с голи глави отколкото плешиви, с перуки ли присадена коса.

Еми яж от източния модел бе ватенко нещастна!

намерили!

Да ям тия назобени с хормони пилета и на мене ми изникнаха цици по-големи от на някой жени. Една даже ми завидя и ме пита ами как така. Ами казах и как. Освен това се разбра, че и мазни банички не ядяла. Е как да има цици.

Днес вече мина оттатък олигавянето под другата статия, няма причина и под тая да си по-малко посран. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Ще зема и аз да си сложа силиконови топки - колкото щраусови яйца!

Оставете тъпите патици, които си слагат силикон.Те са ясни-търсят чичко паричко да ги позлати и да си живеят живота без да полагат усилие.По-скоро вижте какви цифри печелят пластични хирурзи и цялата тази индустрия.Измисля се една мода, от която някой да печели от милионите овце подвели се по тая мода.Те нормалите хора се надяват да не им се наложи операция поради здравословен проблем, а тук е втълпено че да те режат и да ти слагат някакви чужди тела опасни за тялото ти е нещо много прекрасно.Всичко е с цел печалба, ще ти пробутат най-големите безумия като ти кажат,че така ще станеш много по-красив, успешен, харесван и т.н , за да печелят от тъпотията ти.

Ненаврякал се врякалник не се наврещя ей. Толкова ли е трудно като знаеш, че не знаеш за какво става дума да си затраеш бе. Измами от германци можеш да очакваш колкото от всички останали. Но да наречеш някого там нацист е много по-тежка обида отколкото да наречеш някого тук комунист, а последното е много тежка обида за белите хора в БГ.

От кифлите ли? Пак от чичко-паричковците...

скоро ще започнат и клиторите да си надуват, и като курове големи да ги правят!

Каквото повикало, такова се обадило- Повикала глупостта, обадила се алчността. А колко трябва да си тъп, за да рискуваш здравето и дори живота си, заради грозотия и суета?!

Тъпите патици стават майки. И заедно с татковците подаряват на дъщерите си за абитуриентския бал силиконови гърди. Знаете ли колко чест подарък е това в последните години? Вижте например дъщерите на Анелия и Глория, те са по-лесни за намиране в Гугъл (още от малки на какво приличат!). А колко още безизвестни момичета се подлагат на корекции с благословията на мама и татко....

Ами чети breast implants history Първата призната интервенция е била през 1895 г. хирургът Винценц Черни извършва най-ранната имплантация на гръден имплант, когато използва автоложна мастна тъкан на пациента, събрана от доброкачествена лумбална липома, за да поправи асиметрията на гърдата, от която е отстранил тумор. През 1889 г. хирургът Робърт Герсуни експериментира с парафинови инжекции, като катастрофалните резултати са резултат от разпадането на парафина на по-малки тела след процедурата. Така, че това дето са измислили японците е било направо цвете пък сега да мъркат, че бил технически е направо гевезелъци.

да си по женски умен...

на еволюцията трябва да се унищожи - това и става. Второ трето поколение са безплодни самодостатъчни си коври, и до там.

коя компания ги е произвела? разбрахме че тюв са ги сертифицирали без да направят пълна проверка.