Деян Донков: С Радина нямахме проблем

В интервю за сутрешния блок на TV7 актьорът Деян Донков беше категоричен, че проблемите му с Радина всъщност са били създадени и преекспонирани от екипа на шоуто "Къртицата".

Обратно в новината

Коментари - Деян Донков: С Радина нямахме проблем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

същото важи и за Кирил Ефремов.

Рут много злобна и алчна, тая само за наградата и кинтите мисли. Ма щом и бременна се натиска да е в играта, кво да говорим.

Да, те освен психически, други проблеми нямат. Прав е! Само дето той е по-големия психар от двамата!

защо такава злоба

Тоя боклук докога ще го показвате?!

kokobrais

И аз това щях да кажа, да си гледа театъра не форматите ако иска хората да го вземат за актьор....

А кой умник го набеди за сексимвол този ганьо? В моите представи сексимволът освен красив, е и интелигентен, възпитан, джентълмен, а не се държи като селяк, не пие, не псува и не ругае като хамалин, нито пък се държи с хората като с парцали. Сори, но този Донков е събирателен образ на голяма част от българските мъже. За съжаление...

Актьор, светска личност,медиина звезда....ще го понеса някак си, но "секс символ"?! Няма ли очни лекари в тази страна?!!

Ееееее стига вече!

Влязоха ,показаха магариите си срещу прилични хонорари и сега ще обикалят медиите да се оправдават.Кофти е,че всички негативи се стовариха върху Деян.За зрителите стана ясно,че "звезди"като Деян,Радина,Рут,Жени и интелектуалните им приятели обичат да си пийват яко,да се напушват,да спретват скандали и интриги,да обиждат и унижават обикновенните хора.Популярността е отговорност,което явно е нещо трудно и непонятно за самозабравилите се звезди"

Донков се държа много добре с "гражданската квота", за разлика от другите "звезди" /изключвам Икебаната/, което му прави чест.

Има истина в думите на Д.Донков.Продуцентите превърнаха приключенското шоу"Къртицата" в турски сериал.А приятелката Рут как се намърда в изповедалнята,за да клюкарства срещу Донков.(явно тя ще излезе от шоуто с парите като победител,ако не е Къртицата).Пази боже от семейни "доброжелателни" приятелки като Рут.Колкото до Радина и Донков-те са си лика прилика като се напият порядъчно.Жалко е,че погубват себе си като личности и актьори и нараняват близките си.

За съжаление участието в това шоу им изигра много, ама много лоша услуга.Не ме кефят и двамата.Това, което видях аз на екран за мене си е голям проблем в отношенията им.

аз не съм гледал къртицата, донков единствено съм го виждал в сериалът под прикритие ,не съм специалист по красота ,но ми изглежда сух и преиграва със сериозния поглед.....но щом са го обявили за сех символ ще им вярвам :д

Много неприятен, невротичен ,зядлив и дразнещ тип!Психически насилник.

Просто алкохолът не му понася.

Независимо в кое шоу ще се включи една публична личност, това винаги е един огромен минус за него, продуцентите си правят това, което на тях им изнася, правят си и доста пари разбира се, излагацията е пълна.

.......за нея....

на то зи му даите една гега и да ходи с овцете...да се усамоти сас себе си завинаги...или го слагаите в инкубатора..отвратителен бозаиник

този пък каква звезда е,за пръв път го чух като гаджето на Радина.

Не ходиш на театър,затова. Донков не е чалга певец, няма как да го знаеш...............

Брей, щом не знаеш нещо, значи си чалгар! Да ви имам и логиката, все едно други неща няма на този свят.

Е,ти като го знаеш,по интелигентен ли е в съзнанието ти? Селяндура си е селяндур,не в театър,в операта да играе.Голем праз,че играел в театъра... "И ние пушиме цигари Кент и ядеме тик так"...А твоя кумир нищо,че не е чалга певец-и от него лъха на чалга...

Единственото, което показа Донков в "Къртицата" е, че е едно леке. Жалко, че може да има такива млади хора и жалко, че ги гледат деца, които да им подражават. Горката Радина, дано се откъсне от него и разбере, че обичта и е обречена - той не я заслужава.

за пари са готови на всичко,даже да продадат майките си ;великите артисти;

Целта /парите/ оправдава средствата.

Абе изиграл две роли и вече - звезда.Мнооого си далеч от истината.И внимателно в тъмно то с тези очила ,сваляй ги от време на време,погледни света с очите си!

Деянчо, мене ми е през дедовия за малкия ти ......

Дали е секс символ или не,е въпрос на гледна точка! Дали е добър актьор или не,времето ще покаже! Това,което показа като човек,обаче е отвратително и не му прави чест!

Колко си прав само, що за актьор е това...!

Който поне веднъж е имал удоволствието да го гледа на сцена, не би могъл да не го хареса. Невероятен актьор, но мисля че си направи лоша услуга с участието си в това шоу.

И аз мисля така, че сглупи с влизането в това шоу.

Да бе! По добър и от Ал Пачино даже. Особенно му се отдават роли на простаци и селяндури...Да ви имам критерия...

Аре стига вече с тоя бе, На кой му пука...

Айде стига , видяхме те и ти колко стока си , много велики , много чувствителни , много истински, бих добавила - много лигави и комплексирани, големи звезди - няма що !

И като започнат да се оправдават, че са истински, направо ми се повръща!!! Под истински трябва да разбираме простаци, пияници и тъпаци ли?

Много е готин! Желая му много успехи!!!!

Абе,Янке,ти готин мъж виждала ли си? Ако тоя простак е готин,жална Ви майка на жените...

радвам се, че всички коментари съвпадат с моето мнение за господин Динката, отрицателен "образ"

Лигльо.

Този ми е много неприятен.

Ами какво да каже човека, нали трябва да се защити. Когато е трезвен, което е много рядко, Деян е свестен и тогава ми харесва. Но това пиене и тая ревност го убиват, малко по малко. Жалко за него.

Би ли приел участие в същия цирк без пари, т.е да ги дадеш за болни деца?