Златка: Обмислям да съдя Къци Вапцаров

Откакто излезе от къщата на "VIP Brother", Златка Димитрова е доста активна в официалната си фейсбук страница. Плеймейтката отново не пести емоции.

Обратно в новината

Коментари - Златка: Обмислям да съдя Къци Вапцаров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златке,каза ли ти майка ти,че ще те орезилят?Не ти беше мястото при Виповете!!!!

Абе, Златке, не си ли си мислила малко с кухата си тиква,че и Къци може да те СЪДИ!?! ЗАЩО!? ЗАЩОТО ти постоянно го обиждаше и не само ти, ами и Патрашкова и Фънки и тн. Не само теб ми и Фънки и другите може да осъди. Знам, че си тъпа, но чак пък толкова...

А ти не си ли даваш сметка, че и ти със сигурност дразниш някого с нещо. Трябва ли да те обиждат или заплашват заради това. Нормално е да не бъдеш харесван от всички. Само един интелигентен човек може да разбере това, а за простия нямам думи. И в живота е така - най-много се пени и вдига шум, този дето има най-много трески за дялане.

А Къци какъв ВИП е? Нима забравихте, когато всички му се подигравахме заради малоумното шоу у тъпите вицове?!Какво пък на него му харесахте? Не понасям такива мъже - не е признак на възпитание да се оставиш да мачкат теб и семейството ти. Та той не се опита да защити честта си, нито тази на съпругата му или децата!Като е толкова умен и интелигентен, можеше да се защити така, че да накара всички да млъкнат! А той смешникът остави всички да се бъзикат и с него, и със семейството му! Не понасям такива хора! Не одобрявах и поведението на Златка, но съм сигурна, че и аз да бях и аз щях да изтрещя, ако около мен се подвизаваше такъв като Къцамун! Пък то всички му се дразнеха, само хората от екрана не разбраха защо. Вероятно, защото продуцентите са искали да видим това!

И как ще защити честта на семейството си? Като слезе на нивото на глупака ли? Отдавна съм разбрал, че глупакът от дума не разбира. Единственото разумно нещо е да го отминеш с безразличие. Както се видя, поведението на безличните същества е да са в масовката. Там е силата им. А като ги вземеш поотделно - пълни нули /всички със семейни проблеми за разлика от Къци/. Само че точно тези "силни" хора няма да просъществуват в едно общество в чужбина с това си жалко изтрещяло поведение. Че на кой ще му харесат крясъците за щяло и нещяло, изкривените лица в гримаси, злобните жестове и думи, никакъв нормален диалог. За съжаление в България още са на мода грубияните.

Подиграваха му се само идиотите. Другите не го гледаха, ими им харесваше.

Ти за неговото семейство не се тревожи, а по-скоро помисли за семействата на пияниците и злобарите, които се изложиха. А за честта на Златка... на всички ни е ясно каква е ... Точно на такива ли ще им се доказва.

О, свещенна простота!!! Срам за майката на този резил, че не е възпитала никакви качества в дъщеря си.

Ето заради такива като златка, българите емигрират. Представете си тази глупачка ще я правят водеща в Нова тв!

Тя НТ се напълне с малоумни простачки "водещи" - Мая Савова и Калканджиева.Сега и една първосигнална Златка, какво толкова. От тази телевизия правят всичко възможно зрителите да я зябравят.

Патрашкова квалифицира Златка, без да я познава(както винаги).След като я опозна като неграмотна, с диплома, но без без знания, с неприветлив характер и груби обноски, издържана от женен мъж и пр. вече я препоръчва като модел за поведение и подражание в обществото. Лично аз вече превключвам канала, когато Тази журналистка (и не само тя) се появи за коментари

Проститутка, малко по-скъпа от тези на Околовръстното и на Лъвов мост.

мила златке, по-добре освди тези, които са те направили - с мозвк колкото на едно врабче /дано врабчето не се обиди!/. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая па пача само гледа да привлича внимание около себе си - по-просто същество не съм виждал

Това, което "сближи" черната Патка и Кристина Папарашкова е ... книгата VIP Brother 2012

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, КОГАТО ИЗЛЯЗОХА ОТ КЪЩАТА ПОВЕЧЕТО СЕ СВЕТНАХА ОТНОСНО КЪЦИ, ФЪНКИ ВЗЕ ДА ОБРЪЩА ВСИЧКО НА МАЙТАП, САМО ТЪПОТО "ЗЛАТИ" ДАВА ЗАЕТО И ОЩЕ СЕ НАВИВА! ТО КАКВО ИСКАШ ОТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ЗНАЕ СТОЛИЦИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ!

Тая няма ли срам, Къци е класи над нея... Как ли би изглеждала Златка след 20 години, толкова колкото Къци е бил на екран...- ЗЛЕ във всяко едно отношение???

Кого ще съдиш ма овцо.

гладна птичка(пичка),просо санува!

Не ми е ясно,как тази Национална телевизия е допуснала тази проста натура в къщата.нейното място е да крачи по околовръстното шосе и там Да си изкарва прехраната.

Какво да направим? Те в Бургас са натровени от Нефтохима. Смятат Хасекията за център на света. Казват " ти от Бургас ли си или от провинцията".Абе дребни откланения. Иначе са мили хора за разлика от варненци.

Аз не разбрах кое и е ВИП на тая. Нищо не е постигнала - известна е с това че си е сложила силикон и си раздрусва циците пред очите на хората. Това ако я прави известна! ...може пластичния и хирург да го прави ВИП ама не и нея. Въпреки че и тя е известна като се замисля - с простотията си :)

По добре е да си смени името на от Златка на Патка. По ще и отива. Как може тая да ни я водят ВИП??? Що за държава сме?

Злати, и аз мисля ,че имаш психични проблеми.Без Къци да ми го е казвал.Сори но е така.

Ама, кифлооо, къде си тръгнала да съдиш човека, ма! Ти колко пъти го нарече тъпанар, въпреки че тъпанара си ти!?!

не хортуваи с/у нея защото ще ти прати мутри :д много е хубава,но не искам да я гледам....много е умна,но съвет не бих взел от нея,много е работна,но не бих я наел на работа,спокоина и уравновесена,отворена честна личност/вкарва измислени репортери да и вземат креватни интервюта,щяла да цапне зад врата къци,но не съм чул кадафи да я кани за женската си охрана....сега патрашков я наел реклама да прави на поредните му драсканици :д

След този Брадър парцалът Златка, бутафорният комплексар Фънки и някои други ще последват съдбата на Галка от Каризма- ще изчезнат от публичното пространство. А полицията да провери има ли Златка диплома изобщо и ако има дали не е фалшива.Не вярвам толкова проста жена да има висше образование.

Това момиче е добро по душа, но е много просто и невъзпитано, липсва му класа, истеричните й крясъци ми действат на физиологично ниво. По отношение на Къцамун, Златка го играеше по принципа "Барабар Петко с мъжете"- вижда, че другите го третират като жертва, и тя да не остане по-назад, и докато при Фънки бъзикът беше повече игра, Златка тормозеше джобния шоумен с истинско настървение. Димитрова е комплексирана и не я чака нищо хубаво, освен ако не си намери свестен мъж, да му роди деца, да надебелее и се успокои.

единствения оптимист си тук!кои ще иска поколение от тази....надебеляването трудно ще стане - всичките и мазнини избиват по лицето!!!освен дая марзи да си чисти порите :д

Първо трябва да се намери мъж, който за направи този парцал своя съпруга, пък тогава евентуално и другите рабати.

абе злате не ставай още за смях ако може избягвай медийните изяви не се захващай с къци нито си му на образованието интелекта възпитанието знанието а бе просто няба база за сравнение много си жалка мила ако можеше да се погледнеш от страни

Тая е символ на падението на личността в БГ.

Как може тази да я харесва някои, тя няма нищо женствено,само се заканва да бие някои , говори по грубо от мъж,кой би искал такава до себе си освен за 1час

Тва да не и е "Так-Так". По скоро Кацамун да хванеда я осъди за отправяне на заплахи и пити за физическа саморазправа. Тъкмо малка да и намали левъла на Так-Так

проста златке, само да ти напомня че в бг аудио и видео записите не са доказателсто в сада. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нека малоумниците ви се качат на главата-сами си ги избирате!

мъжествения травестит зПатка (так - так) , щяла да съди женственото къцинци ....хайде на сеира )))

Тая не беше ли Златка тъпата

Как може да е толкова тъпъ тая...чак не е за вярване

Ох Златке, Златке - ти можеш ли въобще да мислиш - та ти си умствен инвалид! Моля те, не излагай повече Бургас и твоите родители!

Принципно лошо няма. Всяка професия, с която си изкарваш честно хляба е добра. Въпроса тук е, че уж се спряга за някакъв VIP. Другото е, че уж има някакви амбиции и иска да постигне нещо повече в живота. Както е казал народа - каквото посееш - това ще пожънеш. Извинявам се ако съм обидил по някакъв начин продавачките. Работата е там, че някои професии са с по-ниска квалификация и съответно по-ниско платени. По този начин хората, които ги упражняват имат и съответният социален статус и съответния стандарт на живот. Не казвам дали това е хубаво или лошо. Щастието не винаги е в парите. Човек трябва да реши за себе си какъв иска да бъде и да направи нещо целенасочено в тази посока. Това е реалността.

Ако някой в тая държава някога ме нарече ВИП, ще го съдя за обида. Такива са ми изводите от ВИП Брадъра. А Златка има само три проблема: 1. Липсват й първите 7г. 2. Липсват й вторите 7г. 3. Липсват й третите 7г.

4. Липсват й първите 20.

Я колко много хора са гледали това "предаване"? Нямате ли си друга работа? Защо си губите времето да гледате кой какво ял, спал, срал...?

Горкото момиче, съвсем изтрещя!

баси пачата...защо не види коментарите да разбере какво мислят за нея хората...

тази гъска се е взела много на сериозно

НА ЗЛАТКА И ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ , НЕВЪЗПИТАНА ,ГЛУПАВА И ЗЛОБНА . В ЕДИН ФОРУМ ПРОЧЕТОХ , ЧЕ ЗЛАТКА ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИ НАГРАДАТА : ПАТКА .

Посланието си изпратих до Abuser. Не обърквайте нещата.

Жал ми е за тъпунгелите гледали тази мега простащина.

В празно...

Всички видахме освен физиката и психиката ти Златке!!А книгата на Патрашкова и поредната скалъпена клюка!

То такава като тази мърда и на Господ му не трябва!!!!!