17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се беше изказал преди 100 години така: "Белите западни жени ме изморяват, побъркват ме. От тях ми се изправя косата. Не мога да ги понасям".. ...щяха директно да му лепнат диагноза сифилис, тъй като именно от тази болест са се получавали тежки увреждания на нервната система, силно страдание и последващо мизантропско поведение.

Ама аз не се учудвам, белите западноевропейки по правило са безформени и грозни чучела, със самочуствие до небето!

А ти със сигурност си тъп, неграмотен и прочее.

със самочувствие, защото са 2 крачки напред и осъзнали, че външния вид не е никакъв фактор в усещането за щастие.

Те пък боб хвърлят за тебе белите жени. Жалък начин да си рекламира книжките...

Защо да се извинява, човекът си е споделил предпочитанията. Ако беше казал, че харесва блондинки, трябваше ли да се извинява на брюнетките? Казал си мнението за възрастните жени, много важно. Аз например съм жена над 50 и въобще не ми пука какво говори този или онзи. Като го гледам на снимката, и на мен не ми харесва, нищо, че е млад.

Бате ела във Факултето - много сме - ще ти харесаме с песни и танци ще те посрещнем!

Сигурно събира сюжет за нова книга. Може да излиза с който си иска, даже и с мъже:))))))))) И семейството никога не е било задължително.

Да не се надява, че тъмнокожите и млади жени ще се избият за него :)))

Той предпочита жълти.... Четете!

И зелени да харесва - едва ли някоя ще му е мераклийка след това изказване :D

БРАВО.МНОГО Е ПРАВ,МАКАР ЧЕ И АЗ СЪМ В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ. ИСКРЕН И ТОЧЕН

Ти извинявай!

Тоя е ударен в главата или избива комлекси. Чувства се като принц пред черните.

И защо да се чувства като принц, не може ли просто да ги харесва!? Това, че ти ги принизяваш, не значи, че и той го прави!

Офф... такъв ще го караш да си извини!!? И като се извини кво???! Принципно , и аз не понасям белите жени, даже рядко понасям жени от всяка раса. Малко са и мъжете, които понасям. Обаче ей тъкъв като ми сече пътя по погрешка, моем му обърнем мозъка с хастара навън за 5 минути.

Не трябва да се обръща внимание на "претенциите" на човек, който 50 г. не е имал и една връзка. Имал е цял един живот и е могъл да опита това-онова. Но той нещо бая се е поослушал. Явно няма инструмент за това.

Всеки си избива комплексите както може. Просто на този са му дали трибуна да плямпа. Вие защо се връзвате?

Значи, ако тоя каже, че не понася жените, ще му ръкопляскат, щот е модерно да си джендър, но да каже, че не понася белите жени, вече е обида? Въобще не мога да разбера гневните реакции! Уж всеки е свободен да прави или харесва каквото иска. Но само до толкова, доколкото харесва "правилните" неща. Дова е по-гадно от политическа диктатура!

Хайде представи си последствията, какви биха били, ако беше казал, че не харесва черни жени? Нещо май много свикнахме белите да ни обиждат, че чак някои като тебе се възмущават, че все още има такива, които ни обиждат само защото сме бели.

Аз съм си стегнат. Просто се чудя защо му обръщат внимание на приказките. Който и да я този. Аз харесвам белите жени и за мен не е определящо какво се е изцепил някой псевдо интелектуалец или джендър.

От кога на 50-годишните мъже въобще им става? Особено на такива изхабени от алкохол и наркотици екземпляри?

Жените какво да кажат например за бисексуалните мъже особено след 50г.възраст, освен това за сведение жените също обичат младите мъже дори съвсем младите така че всичко е точно.

Жените обожават да си простак, беден, мърляв и да свършиш преди да успееш да го вкараш

:) но пък много пъти! Само първият път е по-бързо. И това е комплимент!

Този французин какво мисли за белите българки ?

Не ги харесва, иска човека нещо екзотично, така че го заведете в Столипиново, в Ботунец или някоя сродна местност.

И те-теб....

Dj-1

Йан Моакс, не Моа е 1 малко педерастче протеже и близач на евреина Бернар Анри Леви

Повечето жени над 30 г. са страшни и злобни и ме плашат.

А тези под 30 ги плашиш ТИ.

Аз пък не понасям белите мъже над 50

И не знаят за теб.

Комплексар - какво да му коментирам.

!

Няма лоша реклама. Хитър пич. Добре,че не му запомних името.

Всеки мъж смята, че чисто ново Ферари, примерно, е възхитително, а 20-годишен Опел не е, обаче няма много нови Ферари-та по улиците. Та, на 50 да се държиш като сърдито момче просто е за съжаление. Който може, да си кара Ламборгини-то, не знам да са им казвали нещо напреки, камо ли пък скандал да е ставал. А който може да си позволи само 20-годишен Опел, проблемите с него ги споделя в сервиза. Такъв е животът и всички го знаят. Ако той не го знае, кой му чете книгите?

защо не е женен и той се оправдал с белите жени на 50. ОК, уточняваме въпроса: Защо не е женен за 25-годишна азиатка?

Въобще да е женен А?

да каже защото не искам, ок?

Другия път като го питат защо не е женен за 25 г. азиатка, ще каже, че не понася жълти. И на 25 не е така възхитителна, както на 5.

А ми да, объркан е и е плиткомозъчен , тъй като той не е Достоевски, но язно той на друго мнение.

Ахааа, стават само белите мъже значи! Е, и аз тях харесвам!

Тоя е педал или не му става за това мрази жените .Може да харесва младите и здрави момчета да гооооо.

Ясно!

Ако беше заменил думата бели с черни какво ли щеше да последва?

Не виждам какво са се разпенили всички - изказал си е личните предпочитания за кревата и живота...всеки ги има. Ся, че е рядко некрасиво ...ми явно си е такъв - груб и недодялан. Подозирам, че и от там проблемите му с белите жени.

... че човек с такава глуповата нетактичност и груби душевни настройки ПИШЕ КНИГИ предназначени за ХОРА:) Един добър писател има точно противоположни социални умения, отличава се с придобита мъдрост и гъвкав ум. Нищо чудно, че книгите му нямат успех.

Написа...за хора...за книгите ти за говеда не питам?

Рекламаааа!!! Очевадна реклама

А шут в скротума от бяла или от черна би понесъл?

Този какво е написал? Или умишлено скандализира женската половина от обществото, пък дано някой се сети да купи нещо от него?

Имал там няколко награди, но е всеобща истина, че и като писател не е харесван и няма успех.

Е аз пък чисто физически не реагирам на негърчави, не че имам нещо против тях просто тялото ми не реагира. Черно до ниво индийка (може би не от най-черните) предполагам не ми пречи (не съм опитвал), стига да не реша, че е циганчава (не като външност, като принадлежност, това ми е тотална спирачка също). А тоя чичо просто вдига шум който му носи пари, нищо толкова сензационно не казва. Странно е, че все още някой може да прави пари от скандални публични изяви, това тече вече бая десетилетия и току някой намери начин да вдигне малко летвата.

този, освен че е грозен, е просто страхливец. как "смело" се е изцвъкал за белите жени, но никога не би посмял да посегне на днешните свещени крави и да каже нещо такова за черните жени, например. жалък пи-ар на недостатъчно четен автор...

съвсем се е оакало .

Правилно написа някой в предишните коментари, че тоя напрраво плаши и има вид на психопат и педофил. Какъв късмет, мисля аз, че е станал писател, а не педагог... и пише затворен вкъщи...

Какъв късмет за белите жени, че няма да им досажда!

Един мъж според феминистките не може да се изказва сексистки и женомразки, и да изяви сексуално предпочитание - искат да направят мъжете женчовци. В същото време няма проблем дърти баби като Мадона и Никол Шерцингер да излизат с 25 годишни момчета.

Но нито една жена, която излиза с по-млади няма ожесточено отхвърляне към мъжете като цяло, никоя не се е изказала за свой набор просташки. И ходят с млади, защото младоците са по-мотивирани и актвни. Млад я е свалил, с млад излязла. Нещо странно?

Не са ги питали, не са си казали. Кой с кой и защо ходи сам/а си знае, този ходи с млади не-бели жени, защото обича младите тела и не харесва белите. Други си имат други причини. Въпросът е защо жените опищяват света заради това, което той е казал, същата ситуяция, в която гейове и лесбийки скачат срещу някой, който не ги подкрепя. Феминизъм и джендъри, това е причината, според мен

Хайде, хайде. Това са актриси, минали през безброй интервюта. Никоя няма да изплещи нещо срещу мъжете изобщо. Същото се отнася и за мъжете, имат своето уважение към всички жени. Нали затова е повдигната тази тема, защото е прецедент арогантността на 1 брой изперкал.

Като са па*ки и им пука какво мисли той за тях проблема си е техен.

Тоя па! Лиляна Павлова като е по-млада от Дженифър Анисън и какво? Аман от хора с отклонения и вътрешни кривини, които са си намерили трибуна, от която да си веят жълтата книжка.

Тя е и по богата от Дженифър.

За пръв път виждам толкова много хора - мъже и жени (коментатори), които са се събрали около леглото на безнадеждно болен и му извършват всякакви диагностики и процедури. Няма смисъл, разотивайте се! Казват, че лявата резба е генетично заложена и не се лекува. А в съчетание с дрога илизат извън кнтрол нещата, само евтаназия помага.

Виждам , че не се лекува.Ти си доказателството.

Тоя па го взе много навътре. Я се поолаби малко, да излезе.

споделящите евроценностите фемистки са опасни може да ти го турят!

Ясно, дебилче!

И какво лошо има някой да сподели какво харесва и какво - не ? Защо западняците се женат масово за азиатки ? Белите са егоцентрички, кариеристки, напълниха им главите с феминистки простотии.

Защото в това второ интервю споделя САМО и ЕДИНСТВЕНО какво НЕ харесва, даже вече се тръшка и реве с цяло гърло!

Тоя застаряващ чичак много са го отхвърляли,горкия комплексар тръгнал да привлича внимание с простащината си ,че поне малко да се почувства значим.

"...неспособността си да поддържа стабилна връзка и липсата на желание да създаде семейство." На крива ракета, космосът й пречи. Човечецът явно си има личностни проблеми, а сигурно и еректилни, все пак не е първа младост. Но защо му се обръща толкова внимание?! Има си психотерапевти, да се обърне към тях.

И аз не го понасям.

разсмя ме...:)

Това, че не понасяш жени го разбрахме, направихме ти дисекция вече :)

Бе какво се връзвате на приказките на тоя изкукал дъртьо...

Тоя тъпанар си закопа сам кариерата.

Georgie

Ти като си по умен, защо не водиш предаване по френската телевизия от 2006г.?

онзи педофил от ББЦ, дето го чакаха да умре, за да "разберат" какви ги е вършил, не Ви ли навежда на някакви изводи?

От него всички са по-умни. Даже и ти.