17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бога да пази Кралицата!

За някой от тия дето не я познават. Знаете ли, че тази жена е участвала и във война

била е механик и шофьор на военна линейка и е била на 19г, когато е служила. Първоначално не са искали да я пуснат да служи и е отнело година дебати, докато тя успее да си наложи волята и да ги убеди.

Тази жена е пример за поколения.

ако доживее дъртата...

Но да не се заричаме отсега. Дано го доживее и това! Но все пак засега най-дълго управлявалият монарх си остава "Кралят - Слънце" Луи Четиринадесети с неговите 72 г. и 14 дни! Но в този случай ще е наистина голяма лудница, дано повече наши сънародници имат шанса да го видят на живо - Суперкралицата пак в златната карета! На простонароден език се казва "традиция" и оттам "самочувствие"! От векове не си сменят мнението, валутата, законите /дори нямат една единна Конституция, представете си!/, отношението и т.н., затова макар на приливи и отливи са били и си остават там, сред най-авторитетните държави. А днес яко работят за благоденствието на бившите си колонии, за разлика от други владетели и сатрапи.

от тия, дето са в дъното на дъното на цялата работа ...

Скоро, след месец, другата седмица, утре, днес се празнува, втори, трети, четвърти ден на празненствата, мина една седмица откакто и т.н. Таз на не ми е кралица на мен, че ще ме занимаете сто пъти през следващата година с нея? Пък и до тогава, много вода ще изтече, а тя е на една "крехка" възраст!

Дъртата, много народ е погубила... Празник на вампирите е това.

Не че нещо, ама доста вода има да изтече до тогава...

Тоя рептил, баце, ще управлява поне до сто!