17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рак на тестисите… сенки и спирали.

Новите реалности.... :):):):)

Най-вероятно тези изкуствени, синтетични прoстoтии присъстват и другаде освен в изброените продукти и затова са споменати тестисите. Но и да му мислят педaлитe, трансовете и останалите подобни oлигoфрeни :).

Ами напишете за кои марки говорим. Американската институция контролираща козметиката се намира в праисторическата ера, при тях има милион неща, които са разрешени, но в същия момент за забранени в Европа. Европейската козметика е много по-регулирана, следена, тествана и изпитвана, така че не може да се пишат такива неща и всички под общ знаменател.

Вий жена с червило не целувате ли? Що веднага си мислите за друго?

Кво ти пука? Ползвай био козметика и не го мисли. Разлика в цената няма.

Купих на жена ми червило за рождения и ден. Сега тя ще ме осъди за опит за убийство и ще ми идва на свиждане в затвора заедно с любовника си да ми се пръска сърцето от мъка.

Купувайте си само руско червило

ай шгига ве! я си мислех,че самомоливи слагат, те и химикали.... скоро чакайте хулмастери, водни боички и пластелин!

Абсолютно точно,

Не разбирам, защо сте преписали тази статия. Тя не се отнася за Европа изобщо. Видовете и количествата химикали одобрени в Европа са много по-строги. Регулацията REACH на Европейската Комисия регулира съставките изключително строго. Затова има огромна разлика в съставките на еднакви продукти когато се продават в Америка или Европа. Плашите хората безсмислено за неща, които не ни касаят реално.

АМИ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРДУКТИ? СТИГА СТРЕС! КАЖЕТЕ НЕЩО ХУБАВО!

Най после разбрах защо жените изглеждат като зомбита,а то било заради грима.И вредното влияние върху мозъка.